Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robert weźmiesz mi elsę na następnego spota??? albo mozesz jakoś uploadnąć ??? kupie Ci najwyżej płytę dvd :wink4: z góry jestem wdzięczny :decayed:

no chyba że można gdzieś na necie dorwać???

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

filtr Knecht (zwykły - bez wkładu węgla aktywnego) , odgrzybiacz kup firmy CRC >>> http://moto.allegro.pl/odgrzybiacz-klimy-crc-airco-cleaner400ml-pewny-skl-i1275304873.html

[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 20:03_________________________________________________

Robert uporałem się z tym tylko na razie ściągam setup trwa to i trwa :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 19:58_________________________________________________po kolei vw seat skoda i audi tak to trza robić ?

to Ci się udało :good:

musisz je zaktualizować do 830 AUDI , 830 VW , 358 SEAT i 364 SKODA :wink4:

[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 20:05_________________________________________________

Robert weźmiesz mi elsę na następnego spota??? albo mozesz jakoś uploadnąć ??? kupie Ci najwyżej płytę dvd :wink4: z góry jestem wdzięczny :decayed:

wejź na następnego spota Pendi (jakieś 8 - 10 G) :wink4:

Opublikowano

filtr Knecht (zwykły - bez wkładu węgla aktywnego) , odgrzybiacz kup firmy CRC >>> http://moto.allegro.pl/odgrzybiacz-klimy-crc-airco-cleaner400ml-pewny-skl-i1275304873.html

[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 20:03_________________________________________________

Robert uporałem się z tym tylko na razie ściągam setup trwa to i trwa :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 19:58_________________________________________________po kolei vw seat skoda i audi tak to trza robić ?

to Ci się udało :good:

musisz je zaktualizować do 830 AUDI , 830 VW , 358 SEAT i 364 SKODA :wink4:

[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 20:05_________________________________________________

wejź na następnego spota Pendi (jakieś 8 - 10 G) :wink4:

kurde niestety mam pena 4 GB :kwasny:

masz to jakoś spakowane w partach żeby weszło na 2 DVD ???

Opublikowano

zgadaj do Tomka , on mi to przywiózł na pendi :wink4:

ja ewentualnie mogę Ci wtedy zapodać na pendi wersję 3.6 ( zassałem ją z PEB'a ) która jest potrzebna do instalacji 3.7 którą zapodał mi Tomek

Opublikowano

Robert mógłbyś mi sprawdzić w Etce co to za nr czego się tyczą:

1HO 919 506 A ???

to Golf III :tongue4:[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 20:27_________________________________________________okey to sterownik/przekaźnik wentylatora :wink4:

Opublikowano

Jakby co to 1H0 919 506 A ( zero "0" a nie "O" jak Ola ) :cool1:

Jest to jakiś sterownik który wycofano w 2008 r. :wink4:

Opublikowano

Jakby co to 1H0 919 506 A ( zero "0" a nie "O" jak Ola ) :cool1:

Jest to jakiś sterownik który wycofano w 2008 r. :wink4:

na samym sterowniku to 0 wygląda po prostu jak O-la :) bo jest szerokie :wink4:

ale okey już wszystko jasne :wink4:

Opublikowano

nigdy trzecia pozycja w nr. OE nie jest literą tylko zawsze jest liczbą :wink4:

Opublikowano

nigdy trzecia pozycja w nr. OE nie jest literą tylko zawsze jest liczbą :wink4:

kapisz Herr Professor :decayed:

Opublikowano
:hi: Wszystkim -tylko na chwilke i do roboty[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 21:41_________________________________________________Robert wysłałem Ci na pw
Opublikowano

Cześć :hi:

Niestety dziś dekoder nie rozkodował Twojego VIN-u (czasami tak się dzieje i nie wiem czemu) , ale będę próbował :wink4:

[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 21:44_________________________________________________http://www.etkainfo.ru/service.php spróbuj sam wygenerować plik txt. >>> wejdź do tego Demo zaznacz Audi i poniżej wpisz swój VIN , jak wygeneruje Ci plik txt. to zapisz go i podeślij mi :wink4:

Opublikowano

:hi: po robocie

niefartem urwalem sobie zawias ze schowka :gwizdanie: bedzie co dlubac w sobote

Opublikowano

:hi: [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 08:20_________________________________________________

Cześć :hi:

Niestety dziś dekoder nie rozkodował Twojego VIN-u (czasami tak się dzieje i nie wiem czemu) , ale będę próbował :wink4:

[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 21:44_________________________________________________http://www.etkainfo.ru/service.php spróbuj sam wygenerować plik txt. >>> wejdź do tego Demo zaznacz Audi i poniżej wpisz swój VIN , jak wygeneruje Ci plik txt. to zapisz go i podeślij mi :wink4:

Ja to samo miałem -

В данный момент бесплатная услуга временно отключена, по вопросом регистрации пишите на [email protected].

:decayed:

Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano
:hi: o poranku [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 09:54_________________________________________________potrzebuję zrobić zamówienie u Toma77 ktoś się pisze ? :(
Opublikowano

:hi:

Siemanko

Opublikowano

witam :-) a może któryś co posiada VAGa i wieksza wiedze z kolegów poswiecił by troszke czasu by podskoczyc zobaczyc to autko ze mna i ojcem :?: nic za darmo oczywiscie :)

Opublikowano
:hi: po robocie
Opublikowano

Dobry :hi:

potrzebuję zrobić zamówienie u Toma77 ktoś się pisze ? :(

Trzeba było wcześniej pisać :kwasny: , do mnie wczoraj przyszła paczuszka z klockami i płynem hamulcowym od Tom'a :wink4:

Opublikowano

Dobry :hi:

potrzebuję zrobić zamówienie u Toma77 ktoś się pisze ? :(

Trzeba było wcześniej pisać :kwasny: , do mnie wczoraj przyszła paczuszka z klockami i płynem hamulcowym od Tom'a :wink4:

nic nie pisałeś :angry: