Opublikowano 22 Listopada 201015 l Autor Normalnie nie idzie czasami wysłać wiadomości bo cały czas wyskakuje że wysłano ... nowe odpowiedzi ... mam to samo :good: dodatkowo mam ze jak wpisze za duzo do okienka to mam problem z pisaniem bo ciagle mi pokazuje pierwsze linijki i nie widze co napisalem bo musze przewijac ciagle to okienko do konca poza tym zawsze wypowiedz musze 2razy cytowac bo za pierwszym razem przeskakuje ale zostaje puste okienko ;( nerwy same tu mom ja mam dokladnie tak samo tu na kompie w robocie, w domu tego nie mam. moze zalezy to od systemu jaki jest na kompie
Opublikowano 22 Listopada 201015 l probowałem odpowietrzyc alez ile mozna czekac auto chodzilo dobre 20min było 90' na liczniku a na klimatroniku 89' sciaglem ta rurke i czekam czekam i sie nie doczekalem :wallbash: niemam sily juz do tego
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Normalnie nie idzie czasami wysłać wiadomości bo cały czas wyskakuje że wysłano ... nowe odpowiedzi ... mam to samo :good: dodatkowo mam ze jak wpisze za duzo do okienka to mam problem z pisaniem bo ciagle mi pokazuje pierwsze linijki i nie widze co napisalem bo musze przewijac ciagle to okienko do konca poza tym zawsze wypowiedz musze 2razy cytowac bo za pierwszym razem przeskakuje ale zostaje puste okienko ;( nerwy same tu mom ja mam dokladnie tak samo tu na kompie w robocie, w domu tego nie mam. moze zalezy to od systemu jaki jest na kompie u siebie mam podobnie, mam win 7
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Arek zrób pełną listę i może umieść w pierwszym poście Ale nurtuje mnie cały czas pytanie : Kto to jest Wilma :?: :?: :?: :?: no mnie tez i sprawdzilem w profilu ze jakis kolega z bardzo daleka :gwizdanie: Kim jestem? jak zapewne się domyślacie człowiekiem...ale przede wszystkim kobietą i bacznym obserwatorem. No i koleżanką z nie aż tak daleka... bo w końcu jedynie ok 300 km I no niestety... czytanie wszystkich postów aż od pierwszego... to mozolne zadanie ale dosyć urozmaicone filmikami, zdjęciami oraz zabawnymi historiami. Witam tak à propos
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Ale Daniel już Ci przecież mówiłem jak odpowietrzyć , na podszybiu masz ... wiesz co
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Normalnie nie idzie czasami wysłać wiadomości bo cały czas wyskakuje że wysłano ... nowe odpowiedzi ... mam to samo :good: dodatkowo mam ze jak wpisze za duzo do okienka to mam problem z pisaniem bo ciagle mi pokazuje pierwsze linijki i nie widze co napisalem bo musze przewijac ciagle to okienko do konca poza tym zawsze wypowiedz musze 2razy cytowac bo za pierwszym razem przeskakuje ale zostaje puste okienko ;( nerwy same tu mom ja mam dokladnie tak samo tu na kompie w robocie, w domu tego nie mam. moze zalezy to od systemu jaki jest na kompie u siebie mam podobnie, mam win 7 no dokladnie ja znowu w robocie tego nie mam w robie mam xp i tego nie ma a u tam viste i sie ciagle wkurw :gwizdanie:
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Ale Daniel już Ci przecież mówiłem jak odpowietrzyć , na podszybiu masz ... wiesz co no i robilem tak i czekalem z dobre 20min i kapa
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Kim jestem? jak zapewne się domyślacie człowiekiem...ale przede wszystkim kobietą i bacznym obserwatorem. No i koleżanką z nie aż tak daleka... bo w końcu jedynie ok 300 km I no niestety... czytanie wszystkich postów aż od pierwszego... to mozolne zadanie ale dosyć urozmaicone filmikami, zdjęciami oraz zabawnymi historiami. Witam tak à propos No to witamy Panią Zapraszamy na spota
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Autor Kim jestem? jak zapewne się domyślacie człowiekiem...ale przede wszystkim kobietą i bacznym obserwatorem. No i koleżanką z nie aż tak daleka... bo w końcu jedynie ok 300 km I no niestety... czytanie wszystkich postów aż od pierwszego... to mozolne zadanie ale dosyć urozmaicone filmikami, zdjęciami oraz zabawnymi historiami. Witam tak à propos Wilma milo nam Cie poznac
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Arek zrób pełną listę i może umieść w pierwszym poście Ale nurtuje mnie cały czas pytanie : Kto to jest Wilma :?: :?: :?: :?: no mnie tez i sprawdzilem w profilu ze jakis kolega z bardzo daleka :gwizdanie: Kim jestem? jak zapewne się domyślacie człowiekiem...ale przede wszystkim kobietą i bacznym obserwatorem. No i koleżanką z nie aż tak daleka... bo w końcu jedynie ok 300 km I no niestety... czytanie wszystkich postów aż od pierwszego... to mozolne zadanie ale dosyć urozmaicone filmikami, zdjęciami oraz zabawnymi historiami. Witam tak à propos witam witamy witamy z Wawy? ze stolycy? i jak tu nas na malych rybnickich Kolezanka znalazla?
Opublikowano 22 Listopada 201015 l w Arek zrób pełną listę i może umieść w pierwszym poście Ale nurtuje mnie cały czas pytanie : Kto to jest Wilma :?: :?: :?: :?: no mnie tez i sprawdzilem w profilu ze jakis kolega z bardzo daleka :gwizdanie: Kim jestem? jak zapewne się domyślacie człowiekiem...ale przede wszystkim kobietą i bacznym obserwatorem. No i koleżanką z nie aż tak daleka... bo w końcu jedynie ok 300 km I no niestety... czytanie wszystkich postów aż od pierwszego... to mozolne zadanie ale dosyć urozmaicone filmikami, zdjęciami oraz zabawnymi historiami. Witam tak à propos witamy więcej śmiałości nie gryziemy
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Autor Arek zrób pełną listę i może umieść w pierwszym poście Ale nurtuje mnie cały czas pytanie : Kto to jest Wilma :?: :?: :?: :?: no mnie tez i sprawdzilem w profilu ze jakis kolega z bardzo daleka :gwizdanie: Kim jestem? jak zapewne się domyślacie człowiekiem...ale przede wszystkim kobietą i bacznym obserwatorem. No i koleżanką z nie aż tak daleka... bo w końcu jedynie ok 300 km I no niestety... czytanie wszystkich postów aż od pierwszego... to mozolne zadanie ale dosyć urozmaicone filmikami, zdjęciami oraz zabawnymi historiami. Witam tak à propos witam witamy witamy z Wawy? ze stolycy? i jak tu nas na malych rybnickich Kolezanka znalazla? Decks co jakis czas jezdzi do Warszawy :gwizdanie:
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Arek zrób pełną listę i może umieść w pierwszym poście Ale nurtuje mnie cały czas pytanie : Kto to jest Wilma :?: :?: :?: :?: no mnie tez i sprawdzilem w profilu ze jakis kolega z bardzo daleka :gwizdanie: Kim jestem? jak zapewne się domyślacie człowiekiem...ale przede wszystkim kobietą i bacznym obserwatorem. No i koleżanką z nie aż tak daleka... bo w końcu jedynie ok 300 km I no niestety... czytanie wszystkich postów aż od pierwszego... to mozolne zadanie ale dosyć urozmaicone filmikami, zdjęciami oraz zabawnymi historiami. Witam tak à propos
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Tak mnie to ciekawi czemu akurat Spoty w Rybniku wybrałaś ? Może powiedz jak masz na imię