ROBERT Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 dobranoc tym co juz nie moga Ty lepiej się im nie pokazuj na spocie ,po tym co napisałeś :polew: :polew: :polew: Dokładnie przede wszystkim nie przyjeżdżaj bez :gwizdanie: [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 23:02_________________________________________________ zawsze
ROBERT Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 kruuupnikk no więc wiesz chyba jakie są zwyczaje "nowo przybyłych" :gwizdanie: [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 23:06_________________________________________________baaa nawet obowiązki
Polko_V Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 a wiela mom tego prziwiysc :?: bo sie stresuje, bo to moj pierwszy raz
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 nie ma lekko [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 23:12_________________________________________________ale zabawa przednia ,nie martw się
Polko_V Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 ale arturr...Ciebie nie bedzie, tak zes pisal
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 no sorki ,nie dam rady,odbieram szwagierkę z Balic wieczorkiem ,a wcześniej u znajomych posiedzimy w KR
Polko_V Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 uu...no [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 23:15_________________________________________________no to powiecie mi wrescie ile mam tego zabrac :?: i na jaki stan szykowac moja zonke
blant88 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 niezły spam no właśnie trzeba bedzie jeszcze opić mieszkanko które nie dawno zakupiłem :> ostatnio na spota przywiozłem flaszki a tutaj kapa nikt nie pił ,Wiesiek jedynie by sie napił ale troche głupio w dwóch trzeba bedzie zrobić ognicho i tak juz konkretnie sie napijemy
Polko_V Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 niezły spam no właśnie trzeba bedzie jeszcze opić mieszkanko które nie dawno zakupiłem :> ostatnio na spota przywiozłem flaszki a tutaj kapa nikt nie pił ,Wiesiek jedynie by sie napił ale troche głupio w dwóch trzeba bedzie zrobić ognicho i tak juz konkretnie sie napijemy dobra okazja nie jest zla :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 uu...no [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 23:15_________________________________________________no to powiecie mi wrescie ile mam tego zabrac :?: i na jaki stan szykowac moja zonke poproś ją by wzięła prawko ,reszte sama sobie dopowie :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 okazje zawsze mozna znaleźć ale to jest mega okazja bo jak nie wypijemy to mi parapety odpadną :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 uu...no [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 23:15_________________________________________________no to powiecie mi wrescie ile mam tego zabrac :?: i na jaki stan szykowac moja zonke poproś ją by wzięła prawko ,reszte sama sobie dopowie :gwizdanie: okej...najwyzej zwale na Ciebie okazje zawsze mozna znaleźć ale to jest mega okazja bo jak nie wypijemy to mi parapety odpadną :gwizdanie: ja ich nie zamierzam na nowo montowac
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 okazje zawsze mozna znaleźć ale to jest mega okazja bo jak nie wypijemy to mi parapety odpadną :gwizdanie: to na urodzinach nadgonimy
danielom Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 niezły spam no właśnie trzeba bedzie jeszcze opić mieszkanko które nie dawno zakupiłem :> ostatnio na spota przywiozłem flaszki a tutaj kapa nikt nie pił ,Wiesiek jedynie by sie napił ale troche głupio w dwóch trzeba bedzie zrobić ognicho i tak juz konkretnie sie napijemy Nic nie mowiles :gwizdanie: :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 a bym sie z mila checia wprosil na te urodzinki
Rekomendowane odpowiedzi