H4mm3R Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Czy wiecie kto stworzyl kobiete? - 4 fachowcow 1-stolarz-zrobil nogi ktore ciagle rozkladaja sie na boki 2-hydraulik-spierdolil bo cieknie co miesiac 3-slusarz-zrobil zamek do ktorego pasuja wszystkie klucze 4-architekt ten to dopiero zawalil robote zaprojektowal plac zabaw tuz obok szamba :polew: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Wam Seves wczoraj dopiero dowiedziałem się dlaczego nie hamuje się w skręcie [br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 10:10_________________________________________________ Czy wiecie kto stworzyl kobiete? - 4 fachowcow 1-stolarz-zrobil nogi ktore ciagle rozkladaja sie na boki 2-hydraulik-spierdolil bo cieknie co miesiac 3-slusarz-zrobil zamek do ktorego pasuja wszystkie klucze 4-architekt ten to dopiero zawalil robote zaprojektowal plac zabaw tuz obok szamba :polew: :polew: Pkt pierwszy jest najważniejszy ,nie
H4mm3R Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Polski sposób na fotoradar :naughty:
wiesiek3d Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Polski sposób na fotoradar :naughty: Widziałem taki gadżet ze 3 lata temu na Car Show
seves Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Wam Seves wczoraj dopiero dowiedziałem się dlaczego nie hamuje się w skręcie [br] hehe ale Tys to Wiesiek musiol wiedziec predzej a jak nie wiedziec to czuc [br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 11:39_________________________________________________ Artur no slyszalem ze fura teraz nie do poznania a szczerze to mialem tylko przeciek o naprawie .. mam nadz ze wszystko cacy i spokojnie zajedziecie bo podobno nikt wolno nie pojedzie :kox:
wiesiek3d Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ale Tys to Wiesiek musiol wiedziec predzej Czytałem na forum ale nie wiedziałem o co chodzi, ale już wiem
m3rvin Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ale Tys to Wiesiek musiol wiedziec predzej Czytałem na forum ale nie wiedziałem o co chodzi, ale już wiem a o co chodzi z tym hamowaniem ? :hi:
wiesiek3d Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 No i do domciu, jeszcze tylko niedziela na II zm i free.
ROBERT Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Artur G12 ja kupowałem w ASO , koncentrat 1,5 litra coś kolo 40 zł , 3 litry z niego zrobisz na -36oC , na pewno mają na miejscu
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 I zaś padze to chyba u wos u mie niy wogule
A-rek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Arek masz dostać regulator z 2 niebieskimi, 1 brązowym ,1 czerwonym ,1 czarnym,1 pomarańczowym przewodem. przypilnuje Dostanę gdzieś koncentrat G12 ? w Skodzie na ul.Wodzisławskiej dostaniesz taniej niż w Magro aha, katy wywal u tłumikarza jak masz możliwość Diman Wiesiek kajś to pędził
ROBERT Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 w Skodzie na ul.Wodzisławskiej dostaniesz taniej niż w Magro Nie zapominaj , że Artur ma "chody" w Magro
A-rek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 w Skodzie na ul.Wodzisławskiej dostaniesz taniej niż w Magro Nie zapominaj , że Artur ma "chody" w Magro a Arek ma "chody" w Margo
wiesiek3d Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Nie zapominaj , że Artur ma "chody" w Magro :gwizdanie: a Arek ma "chody" w Margo :polew: A pomykałem Arku po fryzurę
A-rek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A pomykałem Arku po fryzurę ja jutro byłeś u Mirelli :?:
wiesiek3d Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Nie ja jeżdżę obok nissana do Bożeny
Rekomendowane odpowiedzi