Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie tam nie znają :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie znają wcale ,nigdy nic tam nie robiłem

Opublikowano

apodaj jakieś linki do zassania tej ETKI :wink4

Proszę bardzo luloku jedyn :decayed:

http://peb.pl/literatura-programy/322765-mix-etka-7-katalog-serwisowy-volkswagen-11.html#post4748327

Nie instalować na dysku "F" bo nie działa online update.

Opublikowano

Arku nie dla psa......................... :confused4:

Ale pikne

A według mnie :thumbdown: ... poza tym już za fest idą w masówkę ... A1 , A2 , A3 , A4 , A5 , A6 , A7 , A8 , Q3 , Q5 , Q7 ... według mnie za dużo tego :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: a z A7 to już fest przesada :thumbdown:

Opublikowano

A według mnie :thumbdown: ... poza tym już za fest idą w masówkę ... A1 , A2 , A3 , A4 , A5 , A6 , A7 , A8 , Q3 , Q5 , Q7 ... według mnie za dużo tego :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: a z A7 to już fest przesada :thumbdown:

Nie mamrej :gwizdanie:

Opublikowano

Nie instalować na dysku "D" bo nie działa online update.

Wiesław a ja mam moją na "D" może przez to nie ma aktualizacji cen :mysli: ... zwykłe aktualizacje śmigają jak lala

Opublikowano

Trza się brać nyny jutro do roboty :confused4:

Opublikowano

Nie mamrej :gwizdanie:

Nie mamrom , takie moje zdanie :cool1:

[br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 22:08_________________________________________________

Trza się brać nyny jutro do roboty :confused4:

No jo też za chwila ida , jutro trza zaś stować o 5:00 :kwasny:

Opublikowano

Nie instalować na dysku "D" bo nie działa online update.

Wiesław a ja mam moją na "D" może przez to nie ma aktualizacji cen :mysli: ... zwykłe aktualizacje śmigają jak lala

Pomyłka na "F" już poprawiłem, ale to nie chodzi o ceny tylko updaty, w poprzedniej wersji nie ma opcji aktualizacji cen a w tej jest i już je aktualizowałem :good:

Opublikowano
  • Autor

Arku nie dla psa......................... :confused4:

Ale pikne

a ja uważam że A7 to najlepszy model jaki Audi wypuściło :cool1: ale masz racje że za dużo tego

Opublikowano

Z drugiej strony ciekawe kiedy będzie A9 albo A10 :mysli: ... :wallbash: :wallbash: :wallbash: a może A0 :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Spadam :hi:

Opublikowano

Pomyłka na "F" już poprawiłem, ale to nie chodzi o ceny tylko updaty, w poprzedniej wersji nie ma opcji aktualizacji cen a w tej jest i już je aktualizowałem :good:

Ale masz tą z "plusem" , podobno powinny być w wersji "Plus" niektóre rysunki kolorowe ( których ja na razie nie znalazłem , a troszkę "grzebałem" :przebiegly: ) ?

[br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 22:13_________________________________________________

Nara :hi:

[br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 22:13_________________________________________________

a ja uważam że A7 to najlepszy model jaki Audi wypuściło :cool1:

A według mnie jest takie sobie :gwizdanie: ... o gustach nie dyskutujemy :wink4:

... ale masz racje że za dużo tego

No właśnie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Opublikowano

Arek kajś to był w ta sobota , czekali my aż przyjedziesz z tym drzewem i szpikulcami , a tu ni uja ... :gwizdanie: :disgust: ... nawet tel nie odbierałeś :cool1::bicz2:

Opublikowano
  • Autor

Arek kajś to był w ta sobota , czekali my aż przyjedziesz z tym drzewem i szpikulcami , a tu ni uja ... :gwizdanie: :disgust: ... nawet tel nie odbierałeś :cool1::bicz2:

pępkowe nieco się przeciągło, a tel miałem w torebce u Natalii :embarrassed:

ciężko mi w dwa dni pozałatwiać tyle spraw które mnie mijają przez moją nieobecność :confused4:

Opublikowano

Z drugiej strony ciekawe kiedy będzie A9 albo A10 :mysli: ... :wallbash: :wallbash: :wallbash: a może A0 :wallbash: :wallbash: :wallbash:

I po co sie irytujesz :facepalm:

Opublikowano

I po co sie irytujesz :facepalm:

Co to znaczy irytujesz :mysli::decayed:

Opublikowano
:hi: