A-rek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Arek dobra cena za fure :> i nawet jest kupiec ale za cholere nie ma nic ciekawego aby kupić
wiesiek3d Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Właśnie, jedynie do DE i szukać i jeszcze raz szukać
A-rek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nie chce mi się auta z DE sprowadzać, szukam w Polsce.
wiesiek3d Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nie chce mi się auta z DE sprowadzać, szukam w Polsce. No to ciężko będzie coś znaleźć, a dlaczego nie chcesz sprowadzać :?:
blant88 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autko już odebrałem od Piotra i powiem wam efekty zaskakujące jak ktoś ma jakiś problem z suszarką to naprawde POLECAM ! PS. Piotrek jeszcze raz dzięki ! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Arturoo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mówiłem ,że z niego jest czarodziej
blant88 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mówiłem ,że z niego jest czarodziej Dokładnie zna sie na rzeczy
Polko_V Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 moja narazie...dmucha (odpukac) i cale szczescie
Arturoo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 zrób logi to będziesz wiedział jak dmucha faktycznie, u ojca też dmuchała tyle że przez syf były przeładowania i dopiero jak Pretor się nią "zaopiekował" to zaczęła prawidłowo działać bez przeładowań i wchodzenia w tryb awaryjny
Polko_V Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 dzieki danielowi logi porobione daniel...chyba znalazlem przyczyne moich objawow...wezyk podcisnieniowy z okolic filtra by w krytycznym stanie , zem ja go nie zauwazyl jak wymienialem je :decayed:
Arturoo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Logi robione, u Grzeska dmucha ok farciarz
danielom Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 dzieki danielowi logi porobione daniel...chyba znalazlem przyczyne moich objawow...wezyk podcisnieniowy z okolic filtra by w krytycznym stanie , zem ja go nie zauwazyl jak wymienialem je :decayed: Bywa.. Ja teraz mam do zrobienia góre czyli uszczelke pod glowica itd. potem sprzeglo ;/
wiesiek3d Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 No nic trza się brac do roboty ,ale od jutra free a od czwartku golden snads i :beach: :dance2: :pali: :drinks: :sexinbed:
Rekomendowane odpowiedzi