A-rek Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 teraz w październiku zmieniamy już godzine spotów na wcześniejszą :?:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 20:41_________________________________________________ :polew: dobra Arek Twój punkt Ręki Ci już nie podam :gwizdanie: ale to już nic nie zmieni bo do tej pory podawałeś :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 :polew: dobra Arek Twój punkt Ręki Ci już nie podam :gwizdanie: ale to już nic nie zmieni bo do tej pory podawałeś :gwizdanie: ku*wa myślałem że to od fajek mu tak śmierdzą... :polew: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 :polew: dobra Arek Twój punkt Ręki Ci już nie podam :gwizdanie: ale to już nic nie zmieni bo do tej pory podawałeś :gwizdanie: ku*wa myślałem że to od fajek mu tak śmierdzą... :polew: :polew: Orzesz :buhaha:
A-rek Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 ku*wa myślałem że to od fajek mu tak śmierdzą... od fajek ręce są żółte
ROBERT Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 z wieczora Siedze na fonie i przez to wgniotki na ekranie :gwizdanie: i jeszcze se wibracje włącz _________________________________________________ Ale ujowo się czuje , łeb mnie boli , katar , kaszel ... po robocie do teraz spałem , od wczoraj wieczora mam temp. ciała ~ 35.3oC , a w sobotę miałem gorączkę o co chodzi ?
A-rek Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 _________________________________________________ Ale ujowo się czuje , łeb mnie boli , katar , kaszel ... po robocie do teraz spałem , od wczoraj wieczora mam temp. ciała ~ 35.3oC , a w sobotę miałem gorączkę o co chodzi ? ja bym na twoim miejscu zaczął się rozglądać za... :gwizdanie: http://trumny.com.pl/
ROBERT Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Robert ja zapiąłem L4 do 10.10 To się kuruj , ja na razie nie chcę za bardzo iść na rewjyr [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 21:07_________________________________________________ ja bym na twoim miejscu zaczął się rozglądać za... :gwizdanie: http://trumny.com.pl/ Nooo pomału chyba trzeba będzie , temp. mam jak jakiś umarlak prawie
H4mm3R Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Ale ujowo się czuje , łeb mnie boli , katar , kaszel ... po robocie do teraz spałem , od wczoraj wieczora mam temp. ciała ~ 35.3oC , a w sobotę miałem gorączkę o co chodzi ? osłabiony organizm i przez to masz niższą temp.
wiesiek3d Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 To się kuruj , ja na razie nie chcę za bardzo iść na rewjyr :kwasny Ja odpoczywam
ROBERT Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 osłabiony organizm i przez to masz niższą temp. To wiem ale z czego ? [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 21:17_________________________________________________Zawsze jak byłem przeziębiony , miałem grypę itp. to miałem gorączkę
H4mm3R Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 osłabiony organizm i przez to masz niższą temp. To wiem ale z czego ? [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 21:17_________________________________________________Zawsze jak byłem przeziębiony , miałem grypę itp. to miałem gorączkę Wczoraj miałeś gorączkę, dziś organizm wraca do formy
A-rek Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 zbieram się spać bo zajechany jestem, pierwszy raz od ponad 2 tyg prześpię całą noc do jutra
ROBERT Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 do jutra Nara Ja też zaraz idę spać dalej
Arturoo Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Robert setka do szkanki z setką soku ,przytul sie potem do Marzenki ,a rano będziesz monter
Rekomendowane odpowiedzi