Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile wazysz? :naughty

Za dużo :naughty:

bankowo :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale Artur w sumie moznaby taka porzadna wieksza ekipa sie do kina kiedys wybrac :gwizdanie:

moze byc ciekawie :kox:

:good:, mnie namawiać nie trzeba :wink4:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 23:03_________________________________________________

Jak będzie jutro pogoda to podjadę tam teren obadać :przebiegly:

mogymy razem skoczyc :wink4:

mam wolne :mysli: ale ja na motorze nie jade :wink4:

ile wazysz? :naughty:

z autem ,czy bez :polew:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 23:04_________________________________________________ja na takie cuda nie siadam ,za dużo widziałem :cool1::confused4:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 23:05_________________________________________________sorki ,bez urazy ,po prostu się nie nadaję :embarrassed::no:

cuda? :bicz3:

ile wazysz? :naughty:

Za dużo :naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:tongue4:

Opublikowano

diman zagląda :gwizdanie: ale jak zobaczy ile do nadrobienia to poczuje się jak ja na gliwickich :polew:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 23:09_________________________________________________Szymon sorki to było :pleasantry:

Opublikowano

... ale Artur w sumie moznaby taka porzadna wieksza ekipa sie do kina kiedys wybrac :gwizdanie:

moze byc ciekawie :kox:

No najpierw kilka butelek Krupnika na parkingu a później taką ekipą do kina , było by ciekawie :naughty::kox:

a to to na pewno :good:

wtedy to bele jaki film i by by bylo ciekawie :evil:

Opublikowano

Seves o której podjedziesz :?:

Opublikowano

a to to na pewno :good:

wtedy to bele jaki film i by by bylo ciekawie :evil:

Jeszcze ziółko do tego i na jakąś komedię :naughty::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

nawet dzisiaj jak byłem 45 minut wieczorkiem w pracy to 3 motocyklistów "rozwalonych " :confused4: przywiozły karetki

Opublikowano

diman zagląda :gwizdanie: ale jak zobaczy ile do nadrobienia to poczuje się jak ja na gliwickich :polew:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 23:09_________________________________________________Szymon sorki to było :pleasantry:

szybkie czytanko i nadrobione szukajcie tego ciepłego parkingu może w końcu wpadnę was znowu odwiedzić chodź ostatnio mało czasu na cokolwiek ;( ale idzie zima będzie więcej czasu :kox:

no i się przywitam :hi:

Opublikowano

Daniel czujnik przyśpieszeń bocznych -czujnik zderzenia- dla pojazdów z boczną poduszką powietrzną to >>> 8D0 959 643 A <<<

Tak tak ,dzieki :) ale ja musze meic inny glowny sterownik bo ma crash date, a kurde zly kupilem,z pocztakiem 8L0 z A3 i nie pasuje ;/

Opublikowano

:hi: diman

jak coś znajdziemy ciekawego to przyjedziesz z jakim ochotnikiem(kierowcą) i będę mogł Ci się odwdzięczyć :wink4:

Opublikowano

Daniel czujnik przyśpieszeń bocznych -czujnik zderzenia- dla pojazdów z boczną poduszką powietrzną to >>> 8D0 959 643 A <<<

Tak tak ,dzieki :) ale ja musze meic inny glowny sterownik bo ma crash date, a kurde zly kupilem,z pocztakiem 8L0 z A3 i nie pasuje ;/

A skasować go nie idzie :?:

Opublikowano

To w takim razie ( jak masz boczne jaśki ) musisz mieć >>> 8D0 959 655 L <<< :wink4:

Opublikowano

robisz jutro od rana ?????????

może skoczymy na Jasienicę poszukać :naughty:

Opublikowano

szybkie czytanko i nadrobione szukajcie tego ciepłego parkingu może w końcu wpadnę was znowu odwiedzić chodź ostatnio mało czasu na cokolwiek ;( ale idzie zima będzie więcej czasu :kox:

no i się przywitam :hi:

:hi:

[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 23:19_________________________________________________Spadam powolutku :lazy:

Narta :hi:

Opublikowano

jak coś znajdziemy ciekawego to przyjedziesz z jakim ochotnikiem(kierowcą) i będę mogł Ci się odwdzięczyć :wink4:

spoko spoko już się odwdzięczyłeś nie przesadzaj ile tego jeszcze chodź nie powiem wypić coś możemy :kox:

Opublikowano

Looozik Arturo :decayed:

Seves o której podjedziesz :?:

Wiesiek no jo tak po robocie moze kolo 15 pasuje Ci? jak bydzie pogoda :wink4:

Opublikowano

danielom jak coś pisz ,a rano u Ciebie jestem i pojedziemy , :good:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 23:21_________________________________________________

spoko spoko już się odwdzięczyłeś nie przesadzaj ile tego jeszcze chodź nie powiem wypić coś możemy :kox:

normalnie bratnia dusza :kox::decayed:

Opublikowano

A skasować go nie idzie :?:

Drozej chca za kasowanie niz za uzywke sprawna

To w takim razie ( jak masz boczne jaśki ) musisz mieć >>> 8D0 959 655 L <<< :wink4:

A nie wiem czemu mi sie uwidzialo 8L0 pocztaek i taki kupiłem ;/

robisz jutro od rana ?????????

może skoczymy na Jasienicę poszukać :naughty:

Robie na 13, czekam co mi Krycha rano napisze bo ma dobra cene na to jeśli znajdzie nr odpowiedni . W razie czego zdzwonimy sie

Opublikowano

Ja też powoli spadam :tongue4:

Opublikowano

Daniel spoko pokjedziemy z samego rańca [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 23:25_________________________________________________

Ja też powoli spadam :tongue4:

nie rób scen :gwizdanie: