Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakieego slupka :?:

a dobrze :kawa: se pije

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Artur nie ma nieciekawej miny tylko jest wkurwiony ze ktos takie pierdoly opowiada a pozniej dostaje kilka telefonow co sie stalo itd. Nastepnym razem bym sie zastanowil Tomaszu, trza znać jakis umiar.

To po co głupkowato dzwonisz do niego, takiś ciekawski to poczytaj forum :gwizdanie:

Opublikowano

Artur nie ma nieciekawej miny tylko jest wkurwiony ze ktos takie pierdoly opowiada a pozniej dostaje kilka telefonow co sie stalo itd. Nastepnym razem bym sie zastanowil Tomaszu, trza znać jakis umiar.

:gwizdanie:

No i Tomek znowu będzie manto :gwizdanie: :baseball::sarcastic:

:decayed:

Opublikowano

bloku :P

Opublikowano

łłooo...zaro bedzie spiecie

...[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 18:46_________________________________________________zaraz bedzie trzeba drugie Swieto Wszystkich Swietych zrobic :kox:

Opublikowano

:gwizdanie:

No i Tomek znowu będzie manto :gwizdanie: :baseball::sarcastic:

:decayed:

Obronisz mnie tym krzywym paluchem :decayed:

Opublikowano

To po co głupkowato dzwonisz do niego, takiś ciekawski to poczytaj forum :gwizdanie:

Nie dzwonie tylko pisze czy wszystko ok, bo nie wiem jak Ty ale ja, gdy kumplowi cos by sie wydarzylo, to sie interesuje czy moge jakoś pomoc, a nie mam na wszystko wyjebane :gwizdanie:

Arturoo czy grzesiek26sg tak wobec mnie postepuja wiec ja staram sie nie pozostawać dłuzny.

Opublikowano

slupek bloku nazwij to ponaszymu :decayed:

Opublikowano

zaraz bedzie trzeba drugie Swieto Wszystkich Swietych zrobic :kox:

Ja święty, to nie bardzo :decayed:

Opublikowano

Nie dzwonie tylko pisze czy wszystko ok, bo nie wiem jak Ty ale ja, gdy kumplowi cos by sie wydarzylo, to sie interesuje czy moge jakoś pomoc, a nie mam na wszystko wyjebane :gwizdanie:

Arturoo czy grzesiek26sg tak wobec mnie postepuja wiec ja staram sie nie pozostawać dłuzny.

:embarrassed: :embarrassed:

zawsze do uslug jak tylko bede umial :wink4:

Opublikowano

mam takie zapytanie...bo ostanio jak w sobote umylem auto i dopiero w pon go chcialem odpalic to musilem go heblowac okolo pol minuty i tak jakby mi chwytal tylko na jeden gar. Czy to moze byc tez wina urwanych kabelkow z czujnika temp paliwa :?:

Może gdzieś wilgoć się dostała :mysli: Po myciu go nie odpalałeś kilkanaście godzin ... ja tez tak kiedyś miałem , myłem auto bodajże w piątek a dopiero w niedzielę go odpaliłem i troszkę pokaszlał przy odpalaniu ale do dziś już się to nie powtórzyło :wink4:

Kiedyś też poprzez przypadek zalałem czujnik stopu ( a dokładnie jego wtyczkę pod ECU ) i miałem niezła dyskotekę na zegarach , podczas jazdy zagrzał się troszkę i mu przeszło :wink4:

Opublikowano

jutro mysle sciagne glowice zas, podobno ulecial przy samych zabezpieczeniach co w ogole jest dziwne wiec pewnie masakre zrobilo ladna, po cichu licze ze tuleji nie rozjebalo tylko tlok i ew glowice :confused4:

Opublikowano

jutro mysle sciagne glowice zas, podobno ulecial przy samych zabezpieczeniach co w ogole jest dziwne wiec pewnie masakre zrobilo ladna, po cichu licze ze tuleji nie rozjebalo tylko tlok i ew glowice :confused4:

Kuźwa co Wy macie z tymi silnikami :?: :mysli: Non-stop ktoś je rozbiera :mysli:

Ale powiem Wam coś tak z doświadczenia , póki jeździ nie warto kopać w niczym bo się zdupi :wink4:

Opublikowano

mam takie zapytanie...bo ostanio jak w sobote umylem auto i dopiero w pon go chcialem odpalic to musilem go heblowac okolo pol minuty i tak jakby mi chwytal tylko na jeden gar. Czy to moze byc tez wina urwanych kabelkow z czujnika temp paliwa :?:

Może gdzieś wilgoć się dostała :mysli: Po myciu go nie odpalałeś kilkanaście godzin ... ja tez tak kiedyś miałem , myłem auto bodajże w piątek a dopiero w niedzielę go odpaliłem i troszkę pokaszlał przy odpalaniu ale do dziś już się to nie powtórzyło :wink4:

Kiedyś też poprzez przypadek zalałem czujnik stopu ( a dokładnie jego wtyczkę pod ECU ) i miałem niezła dyskotekę na zegarach , podczas jazdy zagrzał się troszkę i mu przeszło :wink4:

mysle ze nie bo nawet jak go nie mylem a dwa dni postal to tez misie tak zdarzylo ze 3 razy

a co do mycia a lania wody to mi czasem bagaznik wyswietla ze jest otwarty do momentu jak wyschnie

Opublikowano

Uwierz mi, że jakby Arturowi coś faktycznie się stało i potrzebowałby pomocy, to już bym tam był :cool1:

I nie pisz takich smutów, o umiarach, bo jak na swój wiek to jesteś troszkę za poważny :tongue4:

Opublikowano

Kuźwa co Wy macie z tymi silnikami :?: :mysli: Non-stop ktoś je rozbiera :mysli:

Ale powiem Wam coś tak z doświadczenia , póki jeździ nie warto kopać w niczym bo się zdupi :wink4:

ale czasami jest tak ze wpadnie w niepowolane rece i trzeba kopac :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

mysle ze nie bo nawet jak go nie mylem a dwa dni postal to tez misie tak zdarzylo ze 3 razy

a co do mycia a lania wody to mi czasem bagaznik wyswietla ze jest otwarty do momentu jak wyschnie

Pompę w baku słychać po przekręceniu kluczyka ? Świeczki na pewno gites ? Mówisz bąbelków powietrza nie ma w paliwie ?

Opublikowano

po 3 latach to pierwszy raz tak porzadnie kopal procz wymiany zawiechy :gwizdanie: (ODPUKAC oczywiscie)

Opublikowano

Pompę w baku słychać po przekręceniu kluczyka ? Świeczki na pewno gites ? Mówisz bąbelków powietrza nie ma w paliwie ?

Sprawdź jutro czy będzie tak samo, ja bym się tym na razie nie przejmował. Może faktycznie gdzieś poszła woda po myciu...

Opublikowano

ale czasami jest tak ze wpadnie w niepowolane rece i trzeba kopac :gwizdanie: :tongue4:

To nie dopuszczajcie do tego , żeby wpadał w "niepowołane ręce" :cool1: Samochód jak żona - nie pożycza się go , nie oddaje w niepowołane ręce itp. ... :cool1: