Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No z tym zapier..laniem to różnie bywa ,stoi w bielsku ,znowu rozbierają klekota :wink4:.

:confused4:

kurde ale mam nadz ze tym razem z zadna kasa sie to juz nie wiaze :no:

obys go w koncu odebral i byl jak nowy :good:[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 12:07_________________________________________________

Tomek sorry za pomyłkę z oponami ja też mam 2 znaczniki zużycia na oponach :shocked:

I nie mam Kleberów tylko Fuldy jak zimowe tak letnie, pomyliło mi się :embarrassed:

:decayed: serio w wiekszosci sa 2 znaczniki, ja przynajmniej w kazdych do tej pory mialem 2 :wink4:

no Wiesiek fulby to inno bajka :naughty:

niby zwyklo firma ale np kristall montero to jedne z najlepszych na jakich jezdzilem i jak byly juz prawie lyse tzn mialy po ok 3-4mm dalej sie niezle kopaly :> montero1 i montero2 to ten sam bieznik a w tym roku wymyslili montero3 i juz jest inna tej nie znam :P

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 12:38_________________________________________________

Tomek sorry za pomyłkę z oponami ja też mam 2 znaczniki zużycia na oponach :shocked:

I nie mam Kleberów tylko Fuldy jak zimowe tak letnie, pomyliło mi się :embarrassed:

Na lato też mam 2 fuldy-carat exellero ZR :wink4: i 2 Dunlopy[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 12:41_________________________________________________

Właśnie nie śmigał :confused4:.

Przemieszczał się -to jest lepsze określenie .

Arturo a koszty????? Na pewno masakryczne -Toż Ty chyba więcej za naprawa Wyłożyłeś niż ja zapłaciłem za swojego :gwizdanie: Dali Ci przynajmniej wóz zastępczy,nie wspominając o zadośćuczynieniu za straty moralne :wink4:
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 12:38_________________________________________________

Na lato też mam 2 fuldy-carat exellero ZR :wink4: i 2 Dunlopy[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 12:41_________________________________________________

Właśnie nie śmigał :confused4:.

Przemieszczał się -to jest lepsze określenie .

Arturo a koszty????? Na pewno masakryczne -Toż Ty chyba więcej za naprawa Wyłożyłeś niż ja zapłaciłem za swojego :gwizdanie:

cabrio kiedy zrobisz porzadna fote bo na tej w linku pod wypowiedzia masz jeszcze 2różne fele :kox::tongue4:

a co do wydatków to Arturo jeszcze chwila i dogoni SRB :naughty:

:kox:

tak sie zastanawiam czy to nie o jakis zakład czasem nie idzie :gwizdanie:

:kox: :kox: :kox:

Opublikowano
:mysli: Ciekawe,ciekawe na pewno zakład o Stock-a i golonko :naughty:[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 13:36_________________________________________________Seves bo ta fota to obraz całoroczny auta-przód to letni design,a tył to moje zimówki :decayed::wink4::evil: Tam to nie tylko 2 fele ale jeszcze 2 wozy :gwizdanie: :>
Opublikowano

No z tym zapier..laniem to różnie bywa ,stoi w bielsku ,znowu rozbierają klekota :wink4:.

:confused4:

kurde ale mam nadz ze tym razem z zadna kasa sie to juz nie wiaze :no:

obys go w koncu odebral i byl jak nowy :good:

zobaczymy :gwizdanie: ,chyba zacznę się brać za du.y tym ,którzy do tej pory przy nim grzebali :angry:

Arturo a koszty????? Na pewno masakryczne -Toż Ty chyba więcej za naprawa Wyłożyłeś niż ja zapłaciłem za swojego :gwizdanie: Dali Ci przynajmniej wóz zastępczy,nie wspominając o zadośćuczynieniu za straty moralne :wink4:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: dobre :decayed:

a co do wydatków to Arturo jeszcze chwila i dogoni SRB :naughty:

:kox:

no jeszcze trochę zostało mi do Andrzeja :wink4:

Opublikowano

Arturo a co Ci teraz przy nim kopia?

cos poprawiaja czy cos nowego wyszlo?

jak chcesz to dzwon podjedziemy do mojego majstra to Ci ew podpowie czy powie co i jak i za ile :rolleyes:

tylko wtedy trzeba byc uczciwym i wszystko co bylo i co kto robil sobie przypomniec :confused4:

Opublikowano

czekam na oficjalną wersję :wink4:[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 16:37_________________________________________________rozebrali rozrząd i głowice na części i składają od nowa ,wg blokad ,a nie cech porobionych

[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 16:40_________________________________________________

jak się okaże ,że ktoś źle poskładał to wiem kto za to będzie płacił :gwizdanie:

Opublikowano

Hammer sprzedajesz popielniczki/popielniczka? :decayed:

No mam dwie na sprzedaż, a nawet w sumie trzy :wink4:

Opublikowano

:hi:

czekam na oficjalną wersję :wink4:[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 16:37_________________________________________________rozebrali rozrząd i głowice na części i składają od nowa ,wg blokad ,a nie cech porobionych

[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 16:40_________________________________________________

jak się okaże ,że ktoś źle poskładał to wiem kto za to będzie płacił :gwizdanie:

:wallbash: Świętemu nerwy by puściły.

Opublikowano

Mi puściły .

Opublikowano
  • Autor

Eeeeee to tylko Nokian, reszta tego nie ma :gwizdanie:

zdarzają się inne marki z podwójnymi ogranicznikami, tak jak H4mm3R mówi :wink4:

ps: dziś uzupełnie pierwszy post :wink4:

Opublikowano

Eeeeee to tylko Nokian, reszta tego nie ma :gwizdanie:

zdarzają się inne marki z podwójnymi ogranicznikami, tak jak H4mm3R mówi :wink4:

ps: dziś uzupełnie pierwszy post :wink4:

Pomalowane :zemdlal: i na nockę :kwasny:

Pisałem Arek że ja też mam dwa oznaczenia :gwizdanie: przyznałem się do gafy :cool1:

Opublikowano
  • Autor

doczytałem :decayed:

Opublikowano

No myślę :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No myślę :naughty:

no raczej :gwizdanie:

Opublikowano

Ok spadam do roboty :hi:

Opublikowano
  • Autor

spokojnej :good:

Opublikowano

spokojnej :good:

Dzięki :)

Opublikowano

dobry z wieczora :hi:

polotane 1h :shocked: nie cierpie biegac :wallbash:

:decayed:

totalna masakra :confused4:

Hammer sprzedajesz popielniczki/popielniczka? :decayed:

No mam dwie na sprzedaż, a nawet w sumie trzy :wink4:

jak tam jeszcze nic nie pilowales to chyba wiem jak to naprawic :gwizdanie: