Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

może dlatego było tyle miejsca bo obsługa jak i jakość jedzenia tam jest :thumbdown:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

może dlatego było tyle miejsca bo obsługa jak i jakość jedzenia tam jest :thumbdown:

a mi tam smakowało nie narzekałem :decayed: :>

Opublikowano

Spadam do roboty :kwasny:

Opublikowano

pojeżdzone :decayed:

na reklamy jak uzywasz firefoxa dodatek adblock plus na chrome tez cyba jest ja dodatkowo uzywam peerblock+

dzieki Mervin, Wiesiek mi to ostatnio polecał :wink4:

Opublikowano
  • Autor
:hi: z rana
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
Opublikowano

Seves jak po nartach :?:

Opublikowano

Seves jak po nartach :?:

wypas :decayed:

serio my sie najezdzili dojs.. od 17 było jezdzenie z planeta za darmo :decayed: a ludzi na szczescie nie bylo wiec gora dol non stop :wink4:

i temperatura -14st a znosnie w ogóle mi zimno nie było.. co inneg 2tydnie temu -21na cienkowie nie szło wytrzymać :no:

na koniec jeszcze se posmigalem pod wyciagiem fajny fun był :kox:[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 13:15_________________________________________________

śliczny ale mocy bym się przyjrzał :decayed:

jak się hamuje automaty? realne w ogóle są wyniki z hamowni?[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 13:27_________________________________________________jak szukacie to Laki ostatnio wynalazł taką:

http://moto.allegro.pl/unikat-audi-a4-1-8t-163ps-s-line-skora-bose-19-cal-i2106977510.html

i na miejscu :naughty:

wiadomo ciekawe co i to i jak i gdzie i w góle.. ale wg mnie zobaczyć warto bo dość ciekawa :naughty:

Opublikowano

Hammer Boskie a4. Gdyby coś takiego było w dieslu bez wahania bym jechał nawet nad morze :slina:

Znam to auto z SJZ - często widuje je jak jeżdżę do Panny na Mszanna [br]Dopisany: 13 Luty 2012, 14:03_________________________________________________to jest dość ciekawe

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=157383746&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=74&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2001-01-01&maxFirstRegistrationDate=2004-12-31&ambitCountry=DE&zipcode=33334&zipcodeRadius=100&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&tabNumber=2

ciekawa i super cena bo ma ekstra wypas :good:

szkoda ze takie dupiate fotki jak Hammer napisał ..

nie wiecie od kiedy zice s-line szły w b6 bo myślałem że 03-04r.. zależy kiedy ta była wyprodukowana bo rej 11.02 to może być połowa roku a może byc może model na 03 :mysli: ale wygląda na ten model 01-02 bo tunel przetarty i klimatronik też ma przetarty knefel :mysli: szkoda że nie widać włącznika świateł bo by dużo wyjaśniło :tongue4:

Opublikowano

No właśnie fotki są lipne

http://otomoto.pl/audi-a4-C22879594.html

takie coś jeszcze znalazłem w Polsce ale tak samo bez fotek wnętrza...

Opublikowano

cieakwy i bdb cena , zawieche za parę stówek bys wyrezał :decayed:

ale fotek wnętrza brak, tarnów a rej mi się wydaje W ..

słabe fotki ale chyba jest duża soczewka czyli bixy.. przebieg idealny do sprawdzenia :P

Opublikowano
Opublikowano

ale cisza :cool1:

Opublikowano

wszyscy czekaja az auto kupisz i flacha postawisz :naughty::decayed: :decayed: