Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

seves jak by mi tak gościu dowalił tyłem jak w to porshe co tam stoi to bym gościa zabił na miejscu :evil:

jakbyś trafił na takiego ruska to myślę ,że lepiej by go było nie wk...... :decayed:

Jak by mi takie porshe rozwalił to nawet jak by wyszedł z tego samochód pudzian to bym go tak skopał na miejscu że to mnie musieli by skuć kajdankami :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

uuuuuuuuu jaki kogut u mnie na dzielni mieszka :decayed::kox::naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty::blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Opublikowano

uuuuuuuuu jaki kogut u mnie na dzielni mieszka :decayed::kox::naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty::blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jak by mi takie porshe rozwalił to nawet jak by wyszedł z tego samochód pudzian to bym go tak skopał na miejscu że to mnie musieli by skuć kajdankami :decayed:

"Jest tu jakiś cwaniak" :decayed:

Opublikowano

daj 5zł :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

daj 5zł :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

"Ty piątkę a cwaniak 30" (czy jakoś to tam było) :decayed:

Opublikowano

tak ogólnie to w pracy spotykam się z takimi psycholami że naprawdę już mnie w życiu tzn nikt nie zdziwi. Początki były trudne, ale do wszystkiego się człowiek przyzwyczai $$$ :polew:

Opublikowano

:decayed: :decayed:

Opublikowano

Ja z bronią chodzę po mieście wieczorami. A tak ogólnie to w pracy spotykam się z takimi psycholami że naprawdę już mnie w życiu tzn nikt nie zdziwi. Początki były trudne, ale do wszystkiego się człowiek przyzwyczai $$$ :polew:

co Ci niewyszczeli i ptaszek nie oberwie bo potem to za klawisza bedziesz mogl robic :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

kultowy film :cool1: a nie to co teraz robią :gwizdanie:

Już robie w więzieniu :polew: :polew:

Ale powiem wam szczerze że w SW jest lepiej niż w policji przynajmniej mnie ludzie lubią :kox:

Opublikowano

kultowy film :cool1: a nie to co teraz robią :gwizdanie:

Już robie w więzieniu :polew: :polew:

ale jeszcze nie pralni :tongue4: :tongue4: :polew: :polew: :polew: z ciotkami :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

oj tam, dobra koniec bo już brzuch ze śmiechu mnie boli :wink4:

Nie jechał by ktoś za 1,5 tyg w sobote na jakąś dyske do Katowic? Bo chciałbym mieć z kim popić, u mnie sami niepijący ;(

Opublikowano

Na dysku się nie pije tylko bawi nie myl pojęć :naughty:

A bliżej niż w Katowicach to już nic nie ma :?:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Na dysku się nie pije tylko bawi nie myl pojęć :naughty:

A bliżej niż w Katowicach to już nic nie ma :?:

:hi: :hi:

Są dwie dyskoteki w Rybniku :wink4:

Idę robić obiad

http://imageshack.us/photo/my-images/560/obiad.jpg

Opublikowano

Nie dość ,że kogut to jeszcze umie gotować :good:[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 12:59_________________________________________________ :decayed::wink4:

Opublikowano

Standardowo co środę jestem po pstrągi w tym rybnym koło Ciebie dzisiaj Cię nie widziałem :wink4:

Opublikowano

Wcześnie dziś startowałem :wink4:

Rano zawoziłem Kasie do Żor do lekarza ,a potem dopiero do SWD jechałem :wink4: