Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:hi: z rana

pany B7 w 1.9 TDi S-line, sedan z 2007 roku za 35k, opłaca się :?:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

ciekawa promocja :mysli: nie jest zbyt ciekawa :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

:hi: z rana

pany B7 w 1.9 TDi S-line, sedan z 2007 roku za 35k, opłaca się :?:

jak dla mnie opłaca się tylko jaki wypas i jaki przebieg :wink4:

jak 1.9 to prawdopodnie golas więc trzebaby zerknąć co ma z s-linea no i przebieg.. wiadomo

ale cena wg mnie jest super jak za 07 :good:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 10:05_________________________________________________

Arturo a co tam u Ciebie? :naughty:

Opublikowano

Po leku leci :wink4:

Opublikowano

a pytam bo prawdopodobnie mam do wymiany uszczelkę pod głowicą :tongue4:

tak żeby Cie trochę na duchu podtrzymać też się pochwalę nie że tylko wszystko cacy :wink4:

"wody" miałem na dnie w zbiorniczku kontrolka się zapaliła i fura przestała grzać na postoju :tongue4:

na razie póki co płyn uzupełniony lekki wyciek na mocowaniu jednego z węży poprawiony i czekam co się z płynem będzie działo :rolleyes:

Opublikowano

a pytam bo prawdopodobnie mam do wymiany uszczelkę pod głowicą :tongue4:

tak żeby Cie trochę na duchu podtrzymać też się pochwalę nie że tylko wszystko cacy :wink4:

"wody" miałem na dnie w zbiorniczku kontrolka się zapaliła i fura przestała grzać na postoju :tongue4:

na razie póki co płyn uzupełniony lekki wyciek na mocowaniu jednego z węży poprawiony i czekam co się z płynem będzie działo :rolleyes:

Nie panikuj :D

Opublikowano

To niedobrze seves :confused4:

Może to wina nieszczelności węża bo przy głowicy to zupełnie pewnie inne grosiki polecą :kwasny:

Opublikowano

Daniel ja nie panikuje :tongue4:

i tak szczerze to próbowałem mojego mechanika namówić na tą wymianę (póki też mam jeszcze kasę :P)

ale on że nie... że nie ma potrzeby.. że poszukamy i pooglądamy jeszcze :decayed:

że to dlatego że płynu było mało się zapowietrzył i nie grzał na postoju.. płyn uzupełniony ponad max... trochę zeszło do max i na razie grzeje (ale i tak wydaje mi się że nie grzeje mocno bo muszę ustawić jakieś 23,5st żeby było ok)

To niedobrze seves :confused4:

Może to wina nieszczelności węża bo przy głowicy to zupełnie pewnie inne grosiki polecą :kwasny:

no wiadomo.. o koszt kurde nawet jeszcze nie pytałem :rolleyes:

ale w sumie za to będę pewien że kolejną rzecz mam załatwioną i można coś porezać bez obaw :tongue4:

smok wyczyszczony w listopadzie bo przy szybszej jeździe zapalała mi się kontrolka ciśnienia oleju i też się martwiłem ale na szczęscie tylko smok zawalony :heat:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 12:29_________________________________________________no i nie wiadomo jaka przyczyna że płyn uciekł.. nieszczelność poprawiona i trza czekać teraz czy i jak dużo ubędzie ale coś czuję tą uszczelkę :wink4:

Opublikowano

No oby to nie było dobre przeczucie :wink4:

Opublikowano

:hi: :hi:

bry

widziałem nową fure Artura ... piekło :evil: :evil:

Artur dzięki za wczorej siłacz zz Ciebie :naughty:

Seves niezasuło Cie tam w doma :tongue4:

Opublikowano

Spoko Krzychu :wink4:

Furacz niezly :polew:

Opublikowano

Ale najebało tego białego :wallbash:

Opublikowano

:hi: :hi:

bry

widziałem nową fure Artura ... piekło :evil: :evil:

Artur dzięki za wczorej siłacz zz Ciebie :naughty:

Seves niezasuło Cie tam w doma :tongue4:

Ale najebało tego białego :wallbash:

no nieźle nie :)

wczoraj dupałem z łopatą o 16 :decayed:

i zastanawiałem się wieczorem ale mi się nie chciało i rano przed wyjazdem z placu zajś musiałem machać na szczęście stykło tylko poprawić po traktorze :decayed: i delikatnie zaspę spod zderzaka zmieść żeby rozpęd wziąść :polew:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 12:58_________________________________________________Mervin a jak żeś na ten kamień zajechoł? :naughty:

Opublikowano

Taa ja wczoraj dwa razy odgarniałem, synek o 20 jeszcze raz i dzisiaj po nocce godzinę machałem :wallbash:

Opublikowano

Taa ja wczoraj dwa razy odgarniałem, synek o 20 jeszcze raz i dzisiaj po nocce godzinę machałem :wallbash:

no to nieźle

mnie też czeka bo zasuło na pewno a z rana to była tylko prędka awaryjna i niedokładna akcja :tongue4:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 13:12_________________________________________________cieakwe jak do placu wjade po powrocie :decayed:

Opublikowano

W końcu ześ sie roboty chycił :naughty::decayed:

Opublikowano

Jo cały czas jebia jak dziki :decayed:

Opublikowano

Jo cały czas jebia jak dziki :decayed:

Ktoś musi darmozjadów utrzymywać :decayed:

Opublikowano

seves zajechałem w 40min :decayed: zdążyłem idealnie :>