Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
.........

Wiesiek masz mądrą kobietę wie co dobre :naughty: mam nadz że rozsławi tą wieść póki jeszcze jeżdzę CCCO i szukam żony :naughty:

.....

moja sąsiadka godała że mosz super Audi (nieci.lom) :naughty: prawie sikała jak to godała i że przejechać se chce

fajno je ni :tongue:

jakby nie miała synka to już bych z nią downo kajś pojechoł :whistling:

synek nie kamień da się przesunąć :naughty:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
.........

Wiesiek masz mądrą kobietę wie co dobre :naughty: mam nadz że rozsławi tą wieść póki jeszcze jeżdzę CCCO i szukam żony :naughty:

.....

moja sąsiadka godała że mosz super Audi (nieci.lom) :naughty: prawie sikała jak to godała i że przejechać se chce

fajno je ni :tongue:

jakby nie miała synka to już bych z nią downo kajś pojechoł :whistling:

synek nie kamień da się przesunąć :naughty:

jak to godają...zajęty to jest tylko kibel:polew:

Opublikowano
:hi:

A mnie Accord podchodzi i jak bym miał kasę to na pewno bym kupił bo stoi teraz 2009 rok w Pb 2.0 u Kuczy na rondzie.

Badboy nie gadaj o B8 bo mało kto z nas ma kasę na takie auto, mówimy o tym na co nas stać, a w dzisiejszych realiach i przy dzisiejszych zarobkach już mówiłem Sevesowi, to Fiat Panda i na tym kończymy szaleństwa samochodowe z naszymi portfelami.

A jak tak dalej pójdzie to zostanie Seicento.

ahhh Wiesiek Wiesiek, idź usz na ta penzyja bo se zmierzły robisz :evil2:

dla porównania:

http://otomoto.pl/audi-a4-32tys-oryginalny-przebieg-C23186486.html

http://allegro.pl/honda-accord-elegance-2-0-i-vtec-czarna-11-2009r-i2187534632.html

dobrze że Basia to złota kobieta i nie da Cię sprowadzić z słusznego toru :D:D:D

Ja ja ,yno ty w OOOO co 50 tkm bydziesz czyścił kolektor dolotowy, a w Accordzie nie bydziesz robił nic.

Chodzi mi o to że japońce są bardziej bezawaryjne, a nie zauważyłeś że ostatnimi czasy strasznie spadły ceny używanych młodych aut z grupy VAG, problem to silniki i to wszystkie.

wiem o tym i dlatego też w swoim poprzednim poście napisałem - że najbardziej razi mnie w Audi to, że jeśli chodzi o silniki, robią jedną wielka kupę i odstają na lata świetlne od BMW.

Opublikowano
Arek a żeś dowalił :polew:

Seves masz rację, to że auto jest klubowe nie znaczy że dobre taka prawda... A co do wyposażenia to jasne wszystko można dorezać, tylko czas i skomplikowanie reania RNS-a jest o niebo łatwiejszy niż np xenonów, 4 el szyb, czy czujników

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

powiedz gdzieś ty to poczytał że rezanie rnsa jest łatwiejsze niby od 4 szyb elekt czy tym bardziej parktronica?z rns jest kupa roboty tak jak seves pisał i do tego bez 2 tysi nie ma sie co za to zabierać.a parktronica ori masz za jakieś max 600zł i jedyna trudność to puścić wiązke z modułu do kompa

Skończcie z tym rezaniem, trza auto kupić takie które już to ma i tyle a nie poprawiać fabryka.

Jak takich aut nie robią to zmienić markę.

---------- Post added at 11:16 ---------- Previous post was at 11:14 ----------

wiem o tym i dlatego też w swoim poprzednim poście napisałem - że najbardziej razi mnie w Audi to, że jeśli chodzi o silniki, robią jedną wielka kupę i odstają na lata świetlne od BMW.

100% racji, 2.0 i 3.0 BMW to super silniki troszkę pokomplikowane ale gadają jak lala

Opublikowano

przed kupnem CCCO chciałem 530d (duże pakowny bagażnik- moje wymaganie) z ok 2002r lecz szczerze tył napęd mnie odstraszył

a 330xd nie w mym zasięgu finansowym było

Opublikowano
Opublikowano

przed kupnem CCCO chciałem 530d (duże pakowny bagażnik- moje wymaganie) z ok 2002r lecz szczerze tył napęd mnie odstraszył

kuzynka już 3 zimę w 330d przejeździła, to już nie to co starsze bmw że na każdym zakręci w zimie musiałeś uważać, a prowadzenie auta z napędem na tył po za zimą ma same zalety.

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

robert a Ciebie język powycinali :eusathink:

Opublikowano

Zięć ma 320d, w BMW ESP tak za***iście działa że d*pą nie zarzuci, teraz na narty jechali to wydrapali się pod sam wyciąg a inne auta dawno już stały.

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

Czekosz na zjeba :kox:

Opublikowano

Ja :tonguemad:

Opublikowano

320d niechca czytałem ze dużo problemów z nimi z tymi wersjami 136ps (czy jakoś tak) te 150ps już lepsze były

Opublikowano

Kuźwa zaspałem dziś do roboty :facepalm:

Opublikowano

dokładnie Wiesiek bo jak byli załadowani to napęd na tył pod górkę lepszy niż przód ;)

---------- Post added at 11:29 ---------- Previous post was at 11:28 ----------

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Twoje zdrowie Robert :drunk:

:naughty:

Opublikowano
320d niechca czytałem ze dużo problemów z nimi z tymi wersjami 136ps (czy jakoś tak) te 150ps już lepsze były

E46 150 PS to CR :wink4:

---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:29 ----------

Twoje zdrowie Robert :drunk:

Od rana walisz w gardło ? :naughty::kox:

Opublikowano

Zięć ma 320d, w BMW ESP tak za***iście działa że d*pą nie zarzuci, teraz na narty jechali to wydrapali się pod sam wyciąg a inne auta dawno już stały.

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

Czekosz na zjeba :kox:

that's what I'm talking about. A jakiekolwiek porównania, testy sobie nie zobaczysz, bmw ma najlepszą dynamikę a przy tym i w spalaniu góruje, zrobili w ostatnich latach kawał dobrej roboty, jeśli chodzi o silniki, a audi/vw zostało na etapie 1.9 TDI, a za 3.0 TDi się płaci jak za zboże... tutaj dostępność tych silników u BMW jest bardziej przyziemna, a o zaletach tego silnika też nie trzeba się dużo rozpisywać.

---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:30 ----------

kumpel ma tą 136tke, i ma już chyba z 400tysięcy nalatane, do tego zalewa go opałówą od czasu do czasu i śmiga hehe

Wiesiek miałeś na myśli e90 u teścia czy e46 ? Bo chociaż te 320d w e46 bardziej awaryjne od 330d, to wg mnie do przypadłości 2.0 TDI i tak im daleko.

Opublikowano

---------- Post added at 11:36 ---------- Previous post was at 11:34 ----------

Badboy nie teścia a zięcia 320d E 46 136PS, niby najgorszy ale i tak ładnie jeździ, auto cichsze w środku, zawieszenie lepsze no i kopa ma.

---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:36 ----------

No i spalanie 3.0 pali ok 1,5l ON więcej od 2.0, a porównaj 1,9 z 2,5 TDI raz tyle :doh:

Opublikowano

Badboy nie teścia a zięcia 320d E 46 136PS, niby najgorszy ale i tak ładnie jeździ, auto cichsze w środku, zawieszenie lepsze no i kopa ma.

Wg mnie właśnie nie ma kopa , teraz dopiero jak szwagier wgrał se jakiegoś "gotowca" to mu to idzie , ale zaś od razu sprzęgło do wymiany miał :facepalm:

Opublikowano

---------- Post added at 11:36 ---------- Previous post was at 11:34 ----------

---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:36 ----------

No i spalanie 3.0 pali ok 1,5l ON więcej od 2.0, a porównaj 1,9 z 2,5 TDI raz tyle :doh:

do tego jak to 3.0 jeździ w porównaniu z 2,5TDI...

Opublikowano

Dzwonia do tego gostka co Kuna podał i powiem mu że mam te ogłoszenie z mobile.de z przebiegiem ciekawe co powie :naughty:

http://moto.allegro.pl/a4-s-line-1-9tdi-excluzive-quattro-skora-navi-xeno-i2191733365.html

http://otomoto.pl/audi-a4-a4-s-line-1-9tdi-excluzive-qua-C23230972.html

Opublikowano

Wg mnie właśnie nie ma kopa , teraz dopiero jak szwagier wgrał se jakiegoś "gotowca" to mu to idzie , ale zaś od razu sprzęgło do wymiany miał :facepalm:

bo to kupił zadziubane od jakiegoś turasa :D