Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:decayed: podokrecałeś śrubki w BEX'ie :kox:

no właśnie nic nie robiłem :tongue:

a mi się wydaje że coś słabo jedzie:decayed: jestem ciekaw jak wyjdzie mam nadz ze nie będzie :shock3:

a Ty jak? gotowy? :naughty:

---------- Post dopisany at 10:26 ---------- Poprzedni post napisany at 10:25 ----------

kiedyś tak było :decayed:

:decayed:

dokładnie i tak dziś chciałem przypomnieć tą tradycję i przywitać się z każdym z osobna i nabić 20postów :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:decayed::wink:
Opublikowano

:hi:

a co tu tak cicho, zadnej debaty na temat meczu polska vs kacapy :naughty:

Opublikowano

A po co mamy przegraną omawiać :grin::decayed:

Opublikowano

Dokładnie i to z wynikiem hokejowym :whistling:

Opublikowano

Byłem samochód umyć, a kropić zaczyna kurczę :decayed:

Opublikowano

Kuna80, ja sie z tym zamiarem noszę od tygodnia.. :whistling:

pochwale sie zakupem, ramki klubowe już do mnie idą :naughty:

/ ale z was pesymiści. Będzie ogień, obejrzycie!!

Opublikowano

/ ale z was pesymiści. Będzie ogień, obejrzycie!!

Ogień będzie po meczu :naughty:

Opublikowano

z11919216X.jpg

Piąty dzień Euro w Warszawie [NA ŻYWO]

pozamykać pier**lone szuje.

---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:58 ----------

!
Opublikowano
Opublikowano

Wiesiek kaj żeś je :whistling:

co tu taka cisza w ogóle :naughty:

Opublikowano

badboy, a czemu pozamykać? A kto mądry zezwolił ruskim na ten marsz? Pani Gronkiewicz-Waltz nie spodziewała się takich incydentów..?

mecz jak mecz, w sobote będzie i tak najciekawiej

Opublikowano
badboy, a czemu pozamykać? A kto mądry zezwolił ruskim na ten marsz? Pani Gronkiewicz-Waltz nie spodziewała się takich incydentów..?

mecz jak mecz, w sobote będzie i tak najciekawiej

a co mieli ich ze spadochronów na stadion zrzucać? uważasz że normalne jest zachowanie tych peirdolonych debili pseudokibiców? chciałbyś ich na drodze w grupie spotkać? proszę Cię to debilne zachowanie trzeba raz na zawsze wytępić. A marsze są zawsze, a zgoda nie jest na nie potrzebna w ogóle.

---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ----------

tylko rosjanie poprosili o zgodę, tym sie ten marsz różnił.

---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ----------

a moim zdaniem nie mecz jak mecz, tylko bardzo dobry mecz w wykonaniu naszych, jak na swoje możliwości, bo kolorowo zapowiedzi się nie prezentowały.

---------- Post dopisany at 00:59 ---------- Poprzedni post napisany at 00:28 ----------

faktem jest że rosjanie symboliką sowiecką prowokowali, też nie są święci, chociaż najbardziej jak zwykle rozdmuchały i podsyciły atmosferę media, ale trzeba być mądrzejszym i zachować się po ludzku po prostu jak cała reszta kibiców, a tych debili trzeba pozamykać, tyle, dziwi mnie że masz inne zdanie na ten temat.

Opublikowano

odpiszę Ci na PW jutro, bo trudno mi mądre zdania złożyć a chce żebyś moją opinie poznał

a co do meczu, to może masz i racje za dużo wymagam od tej kadry i Smuda dobrze powiedział, że nie jesteśmy Brazylią a wymagamy od nich tak dużo.. Powolutku i do przodu, w sb się zmobilizują i bankowo wyjdą z grupy a potem wola boska

a teraz dobranoc wszystkim

/http://www.youtube.com/watch?v=kU7njWVz0Ms takiej atmosfery na euro mi brakuje. a póki co mamy sztuczne flagi z czteropaka na autach

Opublikowano
odpiszę Ci na PW jutro, bo trudno mi mądre zdania złożyć a chce żebyś moją opinie poznał

a co do meczu, to może masz i racje za dużo wymagam od tej kadry i Smuda dobrze powiedział, że nie jesteśmy Brazylią a wymagamy od nich tak dużo.. Powolutku i do przodu, w sb się zmobilizują i bankowo wyjdą z grupy a potem wola boska

/http://www.youtube.com/watch?v=kU7njWVz0Ms takiej atmosfery na euro mi brakuje. a póki co mamy sztuczne flagi z czteropaka na autach

Na wcześniejszych zdjęciach widać dwie karetki pod Smykiem otoczone kordonem policji. Zanim pojawiła się policja dochodziło do bójek, które prowokowali niestety polscy pseudo-kibice zamaskowani szalikami. Rzucali butelkami, prowokowali Rosjan chamskimi hasłami itd. Rosjanie musieli uciekać. Pobito jednego z lekarzy (sanitariuszy) karetki. Dopiero gdy przyjechała druga, jeden z kierowców użył gaśnicy do odgonienia ludzi.

nie powiesz że to normalne.

Opublikowano
Opublikowano

dobry :hi:

po meczuuuuuuuuuuuuuu :banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan:

jest kadra... super świetny mecz zagrali chłopcy wypas dawno się tak nie cieszyłem jak wczoraj :decayed:

Gonzus nie wiem czego Ty słuchałeś :naughty:

bo ja wyraźnie słyszałem (czy czytałem bo pojawiły się literki na ekranie) jak mówił że Rosja nie jest Brazylią :naughty: w sensie że są do ogrania :wink:

a co do pseudokibiców którzy myślą tylko o atakowaniu innych i to publicznie to w 100% zgadzam się z Badboyem - raz na zawsze wytępić i pozamykać nie ma innej opcji..

chcą się napirdalać to są ustawki.. tam niech jadą i na polu się trzaskają ale taki ataków nie rozumiem :facepalm:

Opublikowano

jeśli ktoś kiedyś byłby zainteresowany hamowaniem furki to szczerze polecam tą hamownię na której byliśmy wczoraj-> elprosys

wypas profesjonalizm w każdym calu :decayed:

Opublikowano

To Seves ile Ci wypluło ?