blant88 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 ja moge w tym tygodniu to tylko weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 To pisać kto jeszcze chętny blant, robiles program wkoncu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 panowie jeśli chcecie tego spota to <cenzura> ugadajcie się konkretnie!!! bo jeśli nadal tak to będziecie organizować to..... podajcie date, czas i miejsce, a ja umieszcze to w pierwszym poście. moja propozycja to 27 grudzień 2013, godz 15:00. Jeśli chodzi o miejscówke to proponuje stałe miejsce spotów rybnickich czyli parking małego Tesco przy ul.Kotucza Jeśli chcecie jakiegoś spota jeszcze przed tym terminem to dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 panowie jeśli chcecie tego spota to <cenzura> ugadajcie się konkretnie!!! bo jeśli nadal tak to będziecie organizować to.....podajcie date, czas i miejsce, a ja umieszcze to w pierwszym poście. moja propozycja to 27 grudzień 2013, godz 15:00. Jeśli chodzi o miejscówke to proponuje stałe miejsce spotów rybnickich czyli parking małego Tesco przy ul.Kotucza Jeśli chcecie jakiegoś spota jeszcze przed tym terminem to dajcie znać jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ja też chciałbym Wasze gęby zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 I tak Wiesiek trzeba zrobić , trzeba bedzie przedzwonić do Roberta bo jakoś umarł na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Robert przeniósł się na mojeakwarium.pl ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 działajcie też wpadne:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Robert przeniósł się na mojeakwarium.pl ...... Chyba tak, bo się jakoś utopił ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- działajcie też wpadne:wink: Kurde jak przyjedziesz to zgańbisz wszystkich:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Dobry, Takie pytanko jeździcie po Rybolu orientujecie się w sprawie mandatów z monitoringu? Chodzi mi o skrzyżowanie Na Kościuszki jak skręca się na Focusa. Jechałem służbówką i przejechałem dziś na pomarańczowym na skrzyżowanie w sensie skręcałem na focusa i zwolniłem i się zrobiło pomarańczowe podczas wjazdu na sygnalizator. Swoim to to olać ale później u mnie w robocie są dochodzenia dlaczego jeździmy popełniając mandaty ble ble ble... Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 9dafa51f4d454.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Jeszcze nie dostałem żadnego mandatu za skrzyżowania w rybolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 nie wiem czy na tamtym muci foty, ale na Raciborskiej bankowo tak:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 A4 VR6 by Sajmon 914km / 882nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 A4 VR6 by Sajmon 914km / 882nm ehhh nie wiem co powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nasz chłop, nie wiem czy jest tu na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 większość projektów Sajmona miażdzy suty:thumbup1: ---------- Post dopisany at 15:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 większość projektów Sajmona miażdzy suty:thumbup1:---------- Post dopisany at 15:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ---------- Znasz go Arek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Znasz go Arek ? znam, od kilku dobrych lat:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi