Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz LPG... :wink: Spoko jak bedziemy cos robić w RBK to bedzie info w tym wątku

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No właśnie LPG swoje robi :) , a na Gliwice idzie się przejechać podobno dobry kebab tam jest[emoji14]

Opublikowano

Sławni Ci ludzie z A4K haha :decayed:

Opublikowano

Sławni Ci ludzie z A4K haha :decayed:

Po co typ się burzy skoro policjant ma rację? :facepalm:

Gdyby znał trochę przepisy to by se wstydu nie przysparzał .

Opublikowano

§ 31. 1. Pojazd Policji, z wyjątkiem motocykla, powinien mieć:

1) niebiesko-granatową barwę nadwozia oraz powinien być oznakowany pasem wyróżniającym barwy białej i umieszczonym

po obu stronach pojazdu napisem „POLICJA” barwy białej; na dachu pojazdu może być umieszczony świetlny

napis „POLICJA” barwy niebieskiej na białym tle; napis „POLICJA” barwy białej może być także umieszczony

z przodu i z tyłu pojazdu, przy czym napis z przodu może być odwrócony (lustrzany), albo

2) srebrną barwę nadwozia oraz powinien być oznakowany pasem wyróżniającym odblaskowym barwy niebieskiej z dodatkowymi

prostokątnymi elementami odblaskowymi barwy białej, umieszczonymi na górnej i dolnej krawędzi pasa;

odblaskowy napis „POLICJA” barwy białej powinien być umieszczony po obu stronach pojazdu na pasie wyróżniającym;

odblaskowy napis „POLICJA” barwy białej może być także umieszczony z przodu i z tyłu pojazdu, przy czym

napis z przodu musi znajdować się na nieodblaskowej powierzchni o barwie niebieskiej, a z tyłu na pasie wyróżniającym;

na obydwu bokach pojazdu na pasie wyróżniającym może być umieszczony znak gwiazdy policyjnej; na dachu

pojazdu może być umieszczony świetlny napis „POLICJA” barwy niebieskiej na białym tle; na pojeździe mogą znajdować

się inne oznaczenia określające jego przynależność do określonej służby policyjnej.

§ 37. Oznakowanie określone w § 27–35 lub oznakowanie do niego podobne nie może być stosowane na pojeździe innym

niż pojazd, dla którego zostało ono określone.

Dokładnie Arturoo, kwestią czasu była kontrola ze strony Policji - chyba sam wiedział co robi i co mu za to grozi ;) Jak dla mnie totalna głupota.

Opublikowano

:good:

Lu trochę przesadził :facepalm:

Opublikowano

Fajne autko :)

Opublikowano

Ja pytam tylko o jastrzębie albo rybnik, także wtedy pojadę.

Jeśli ma się zrobić ponad 100km, żeby spotkać 3 osoby to trochę bezsensu :D

:hi:

...tak ja tu napisałem :P

Kolego czasem dla jednej facjaty, jest sens przepalić parcha ;) a prędkość rzędu 180-230 km/h to jest chwila, a już jesteś na ślimaku sośnickim ;)

Opublikowano

Pozdrowieni :hi:

Co do twojego zapytania na pv, troszku sie pozmienialo...mam nadzieje ze nie bede zalowac..probowalem sie dzis do ciebie dodzwonic ale bezskutecznie...

kur zdarza mi się nieodbierać niezapisanych :P ale nie kojarzę ostatnio takich tel :)

trzeba jakiegoś większego spota w SR koniecznie ogarnąć, może by i ekipa z SG / SK podjechała jak za dawnych lat :D

Opublikowano

Co do twojego zapytania na pv, troszku sie pozmienialo...mam nadzieje ze nie bede zalowac..probowalem sie dzis do ciebie dodzwonic ale bezskutecznie...

kur zdarza mi się nieodbierać niezapisanych[emoji14]ale nie kojarzę ostatnio takich tel :)

trzeba jakiegoś większego spota w SR koniecznie ogarnąć, może by i ekipa z SG / SK podjechała jak za dawnych lat :D

Hmm ja jestem jak najbardziej ZA.

Może teraz w niedziele?

Na byc podobno fajna pogoda bo w sobotę ma być lipnie

Opublikowano

Jak coś to podawajcie date i miejsce.

Opublikowano
  • Autor

Skąd jesteś?
Albo ile Ci pali padlina?

Jesteś facetem?
Bo jeśli jesteś kobietą to juz rozumiem odpowiedź ;)

Wypady na spoty to nie są bezsensownie przejechane kilometry...

A jak już tak to widzisz to po kiego wogóle ruszać temat ;)?

Artur co się tak denerwujesz? i po co od razu obrażanie kogoś kogo się nie zna?

kolega pytał o spota w Rybniku, a ty na siłę próbujesz go wysłać do innego miasta..... gdyby chciał pojechać gdzieś indziej na pewno by zajrzał do odpowiedniego wątka :wink:

Opublikowano

Ja go nie obraziłem :naughty:.

Szybciej to zrobię z kimś kogo znam... dobrze o tym wiesz ;).

Nigdzie go nie wysyłam.

Byłby to słaby pomysł ;)

Opublikowano

Ja się nie gniewam, luz :P

Opublikowano

kur zdarza mi się nieodbierać niezapisanych[emoji14]ale nie kojarzę ostatnio takich tel :)
Hmm ja jestem jak najbardziej ZA.

Może teraz w niedziele?
Na byc podobno fajna pogoda bo w sobotę ma być lipnie

Ja bym chętnie wpadł, byłby to mój pierwszy spocik :banan:

Opublikowano

Witam :banan: Panowie orientujecie się czy gościu jeżdżący czarno-czerwoną A7 z czerwonym napisem quattro po Rybniku jest z naszego klubu ? :decayed:

Opublikowano

Heh, wczoraj widzialem tego potwora w rybniku na zorskiej....;) za szybko przelecial zeby chociazby zobaczyc czy ramki ma klubowe ....

Opublikowano

Masakra ,widuje go teraz coraz częściej i zaczęło mnie to zastanawiać :D Chętnie bym obejrzał autko z bliska :kox:

Opublikowano

Masakra ,widuje go teraz coraz częściej i zaczęło mnie to zastanawiać :D Chętnie bym obejrzał autko z bliska :kox:

Na upartego w audi na brzezinskiej maja testowe a7 a na salonie stoi rs3, wczoraj sie przygladalem :) :) :)

Opublikowano

Kurna jaki tu ruch

Faktycznie to A7 robi mega robote, ja go często na Zebrzydowickiej mijam. Ciekawe co tam ma,pewnie 3.0 ;)