wiesiek3d Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 :hi: znad morza Na wczasach jesteś :?: no to dużo słońca :>
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Po poście widać ,tylko co to za życie :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Mógł osioł jechać Świerklan, to by nie musioł się tak kuć i tabsów łykać :gwizdanie:
m3rvin Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Arturoo http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150626684087&ssPageName=STRK:MEWAX:IT coś to Ciebie
ROBERT Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 żyjesz? ... tylko co to za życie :gwizdanie: Dokładnie , co to za życie
H4mm3R Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 żyjesz? ... tylko co to za życie :gwizdanie: Dokładnie , co to za życie Jedziesz do Świerklan dzisio? Wbijesz sie tam bez kolejki może Cie przyjmnie....
ROBERT Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Jedziesz do Świerklan dzisio? Wbijesz sie tam bez kolejki może Cie przyjmnie.... Mi doktor powiedział już dawno , że w moim przypadku - rehabilitacja TAK , basen TAK ... masaże NIE ( może jeszcze być podobno gorzej niż było )
H4mm3R Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Jedziesz do Świerklan dzisio? Wbijesz sie tam bez kolejki może Cie przyjmnie.... Mi doktor powiedział już dawno , że w moim przypadku - rehabilitacja TAK , basen TAK ... masaże NIE ( może jeszcze być podobno gorzej niż było ) To nima masażysta !!
m3rvin Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Jedziesz do Świerklan dzisio? Wbijesz sie tam bez kolejki może Cie przyjmnie.... Mi doktor powiedział już dawno , że w moim przypadku - rehabilitacja TAK , basen TAK ... masaże NIE ( może jeszcze być podobno gorzej niż było ) To nima masażysta !! jedz jo tez polecam tegoż pana
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Mógł osioł jechać Świerklan, to by nie musioł się tak kuć i tabsów łykać :gwizdanie: mógł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Jedziesz do Świerklan dzisio? Wbijesz sie tam bez kolejki może Cie przyjmnie.... Mi doktor powiedział już dawno , że w moim przypadku - rehabilitacja TAK , basen TAK ... masaże NIE ( może jeszcze być podobno gorzej niż było ) To nima masażysta !! no to kręglarz
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Arturoo http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150626684087&ssPageName=STRK:MEWAX:IT coś to Ciebie moja zawiecha dobrze mi trzyma autko [br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 14:40_________________________________________________ Jedziesz do Świerklan dzisio? Wbijesz sie tam bez kolejki może Cie przyjmnie.... Mi doktor powiedział już dawno , że w moim przypadku - rehabilitacja TAK , basen TAK ... masaże NIE ( może jeszcze być podobno gorzej niż było ) który ?
H4mm3R Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Jedziesz do Świerklan dzisio? Wbijesz sie tam bez kolejki może Cie przyjmnie.... Mi doktor powiedział już dawno , że w moim przypadku - rehabilitacja TAK , basen TAK ... masaże NIE ( może jeszcze być podobno gorzej niż było ) To nima masażysta !! no to kręglarz Po części ale nie do końca.... jedziesz tam sam, bo jak nie to ja Cie tam zawioza z Arturem :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 mojej Matuli już kilka lat do tyłu mówili ,że ma jakieś pół roku życia i co .............................dzisiaj pijemy razem wino przy grilu :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 :hi: Pany ojj...po nadrobieniu watka, widze, ze robert cierpi
ROBERT Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 który ? Neurolog Poza tym już po tych kilku zastrzykach czuję się o wiele lepiej A tu screen z MR mojego grzbietu ( jeden z wielu ) :kox:
Rekomendowane odpowiedzi