ROBERT Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 daj skany z sekwencji trans.z tego poziomu tego typu (tylko tu są obrazki z innego aparatu): wiem o co chodzi , jutro zapodam teraz spadam spać nara
wiesiek3d Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Kaj jedziesz dokładnie , bo teście też tam w okolice Lichenia jadą w sobotę na dwa trzy dni ( ich znajomy ma tam domek ) Około 10 km od Lichenia, Wincentowo
Polko_V Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 :hi:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 10:38_________________________________________________ Od niedzieli na kujawach :drunk: Kaj jedziesz dokładnie , bo teście też tam w okolice Lichenia jadą w sobotę na dwa trzy dni ( ich znajomy ma tam domek ) [br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 22:21_________________________________________________ciasny wiesiek :D no wiesiu ...no to bydzie biba :drunk: robercie ... :polew: z tego ciasnego wieska [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 10:41_________________________________________________ :hi: dobanocki :hi: już spać idziesz ? Narta FV będzie jutro [br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 22:29_________________________________________________Taki alarm trzeba sobie zapodać :evil: http://www.maxior.pl/film/154966/Nietypowy_alarm robercie... ja za nic chO_oja nie chcialbym sprzatac w tym aucie
blant88 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja jutro chyba odpadam ze spota ale to na 75% wiec moze jakas szansa bedzie
ROBERT Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Hamer kup se inny telefon :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 12:05_________________________________________________ Ja jutro chyba odpadam ze spota ale to na 75% wiec moze jakas szansa bedzie Ja na 100% , niestety [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 12:05_________________________________________________Krzysiek jest nowa FV do Ciebie
ROBERT Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Jakby co pany na Shell'u w Rybniku na rondzie "Kamyczek" jest "promocja" i nie wiem do kiedy będzie ( przypuszczam , że jest na wszystkich stacjach z tym szyldem ) przy tankowaniu 25 l dostajecie BON do Lidla wartości 15 zł ( jak ktoś tankuje np. 50 litrów lepiej nalać 2 X 25 l, wtedy dostaniecie dwa bony ) ja nalałem 62 litry naraz i dostałem tylko jeden
H4mm3R Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 :hi: Hamer kup se inny telefon :gwizdanie: Nie korzystam z roamingu w czechach Jakby co pany na Shell'u w Rybniku na rondzie "Kamyczek" jest "promocja" i nie wiem do kiedy będzie ( przypuszczam , że jest na wszystkich stacjach z tym szyldem ) przy tankowaniu 25 l dostajecie BON do Lidla wartości 15 zł ( jak ktoś tankuje np. 50 litrów lepiej nalać 2 X 25 l, wtedy dostaniecie dwa bony ) ja nalałem 62 litry naraz i dostałem tylko jeden To jest na każdym shellu
Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 fajny ten alarm tylko ten syf w autku kurna wietrzenia będzie miał właściciel
ROBERT Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 fajny ten alarm tylko ten syf w autku kurna wietrzenia będzie miał właściciel ale trzech złodzieji mniej
H4mm3R Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 fajny ten alarm tylko ten syf w autku kurna wietrzenia będzie miał właściciel ale trzech złodzieji mniej Głupie to było :gwizdanie: poza tym z tyłu były korby, to mogli szybe spuścić...
ROBERT Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 niby masz rację Takie "zabawki" powinna Policja podstawiać złodziejom , np. z aut które stoją jakiś dłuższy czas na parkingach Policyjnych , przeżywalność takich delikwentów powiedzmy wynosiła by 30% [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 15:25_________________________________________________ Głupie to było :gwizdanie: poza tym z tyłu były korby, to mogli szybe spuścić... Niby tak , ale konkretny pomysł na takie cuś ... kiedyś oglądałem takie zabezpieczenia w TV na jakimś programie np. gościu wsiada i jeżeli po jakimś tam czasie nie zdezaktywuje alarmu to zostanie j**nięty prądem ( jakaś tam instalacja była w siedzeniu ) nie zabiło go to tylko na kilkanaście minut "unieruchomiło" ... niestety Prawa Człowieka na takie rzeczy nie pozwalają [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 15:27_________________________________________________A taki byłby najlepszy Auto alarm :evil:
blant88 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 http://moto.onet.pl/1646941,1,jazda-bez-8222-prawka-8221-bedzie-legalna,artykul.html?node=2[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 16:09_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi