H4mm3R Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Ten nie gupnie co wypucowane auto do avatara i podpisu rzucil :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 21:34_________________________________________________I nie chodzilo mi o mnie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 H4mm3R to jak Ty zmieniasz wosk to odkupie od Ciebie tego nexa :gwizdanie: co Ci zostal w garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 H4mm3R to jak Ty zmieniasz wosk to odkupie od Ciebie tego nexa :gwizdanie: co Ci zostal w garazu Za free go dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 biorę karton [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 21:51_________________________________________________ :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Za free go dostaniesz Tomek ten NXT zaś aż taki zły nie jest , ja tylko mówiłem , ze są duuużo lepsze w powiedzmy podobnej cenie ... jak dla mnie dużo lepszym jest np. Megs #16 ale ciężko będziesz miał go zdobyć ( został wycofany ) ... Coli 476S , Coli 915 ... itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Robert , Ty te wszystkie nazwy i numerki partii kosmetyków masz w głowie ,czy z żółtych karteczek ponaklejanych wokół monitora sczytujesz :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Za free go dostaniesz Tomek ten NXT zaś aż taki zły nie jest , ja tylko mówiłem , ze są duuużo lepsze w powiedzmy podobnej cenie ... jak dla mnie dużo lepszym jest np. Megs #16 ale ciężko będziesz miał go zdobyć ( został wycofany ) ... Coli 476S , Coli 915 ... itp. jo wiem że tragedii nima ale chca coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 21:57_________________________________________________ Robert , Ty te wszystkie nazwy i numerki partii kosmetyków masz w głowie ,czy z żółtych karteczek ponaklejanych wokół monitora sczytujesz :decayed: :decayed: Wszystko z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Dosz mi na próba ta Twoja Coli i zobacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 czad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Robert , Ty te wszystkie nazwy i numerki partii kosmetyków masz w głowie ,czy z żółtych karteczek ponaklejanych wokół monitora sczytujesz :decayed: :decayed: Wszystko z głowy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Dosz mi na próba ta Twoja Coli i zobacza Spoko [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 22:00_________________________________________________A to już jest wyższa półka ( baaa najwyższa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 to bym musiał ze 2 warstwy u siebie jeszcze nałożyć by taki efekt uzyskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Ale to Meg's #16 a nie NXT [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 22:05_________________________________________________http://www.mrcleaner.pl/meguiars-mirror-glaze-16-professional-paste-wax-311g-p1233.html Niestety już niedostępny Ale można szukać , może gdzieś jeszcze się znajdzie ( są czasami na allegro ale za kosmiczną kasę ) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 A to już jest wyższa półka ( baaa najwyższa ) Akurat na nowiutkim lakierze takie pokazy mnie nie ruszają :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 22:27_________________________________________________ Ale to Meg's #16 a nie NXT [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 22:05_________________________________________________http://www.mrcleaner.pl/meguiars-mirror-glaze-16-professional-paste-wax-311g-p1233.html Niestety już niedostępny Ale można szukać , może gdzieś jeszcze się znajdzie ( są czasami na allegro ale za kosmiczną kasę ) ... To lepiej tego Pete's kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 A to już jest wyższa półka ( baaa najwyższa ) Akurat na nowiutkim lakierze takie pokazy mnie nie ruszają :gwizdanie: niech wezmą autko mojego pokroju i i zrobią test środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 A to już jest wyższa półka ( baaa najwyższa ) Akurat na nowiutkim lakierze takie pokazy mnie nie ruszają :gwizdanie: niech wezmą autko mojego pokroju i i zrobią test środka A skąd wiesz , że to był nowiutki lakier ? Może po polerce , kpl. procesie detailing'u był Artur jakby Twoją furę dorwał Paul Dalton to by też tak CR się zachowywał i na Twoim lakierze ( oczywiście po polerce , po takiej polerce o której my nawet nie mamy pojęcia ) Swissvax Crystal Rock to wosk stworzony specjalnie dla Paul'a Dalton'a ( jednego z najlepszych , a może najlepszego Detailer'a na Świecie ) http://www.swissvax.pl/index.php?id=18&tx_produkty_pi1[prod]=103 http://www.google.pl/#sclient=psy&hl=pl&source=hp&q=paul+dalton&pbx=1&oq=paul+dalton&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2091l8205l0l8400l12l12l0l0l0l3l1167l6376l0.1.4-1.3.2.2l9l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=55155dfab3b8f59c&biw=1280&bih=671 [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 23:09_________________________________________________ To lepiej tego Pete's kupić Ale to wosk 100% naturalny i założę się , że nie wytrzyma nawet połowy tego co #16 ... a widoczna różnica między nimi to będzie może przysłowiowe "2%" ... jedynie przyjemność pracy z Pete'sem będzie o wiele lepsza [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 23:12_________________________________________________Spadam spać Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi