Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a to w tym tez jest cos niezgodnego? :rolleyes: ech niemieliby sie juz czego czepiac ;)

No niby tak :przebiegly:

Wczoraj testowałem niewidzialną wycieraczkę http://allegro.pl/niewidzialna-wycieraczka-100ml-polski-hit-2011-i1824301307.html i muszę przyznać że daje radę :good:

Ale chyba przy wyższych prędkościach :?:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 12:45_________________________________________________Kurna posłali mi OC, gdzie jest najtaniej ?

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W pzu :decayed:

Opublikowano

W pzu :decayed:

Żartujesz.............ale zadzwonię :decayed:

Opublikowano

Wczoraj testowałem niewidzialną wycieraczkę http://allegro.pl/niewidzialna-wycieraczka-100ml-polski-hit-2011-i1824301307.html i muszę przyznać że daje radę :good:

Ale chyba przy wyższych prędkościach :?:

Po wyżej 50km/h :wink4:

Opublikowano

Po wyżej 50km/h :wink4:

No to super :good:

Opublikowano

:bry::hi:

Kurna posłali mi OC, gdzie jest najtaniej ?

Wiesiek kajś był do tej pory ? Ja w zeszłym roku przesiadłem się z PZU na AXA , różnica w cenie b.duża , jak coś to mogę Ci podać nr. mojej polisy , wtedy dostaniesz jeszcze chyba 5% ( czy nawet 10% :mysli: ) zniżki :przebiegly:

Opublikowano

:hi: :hi:

Qrcze, zeby troche dluzsza byla ta doba :confused4:

a tak tylko musze nadrabiac spam :disgust:

Robert. ile placisz w axie :?: bo ja chyba tez tam przejde razem z rabatem od taty...i niby pisze, ze jak sie powolasz na polise znajomego to 10% taniej :)

Opublikowano

Robert. ile placisz w axie :?: bo ja chyba tez tam przejde razem z rabatem od taty...i niby pisze, ze jak sie powolasz na polise znajomego to 10% taniej :)

:hi:

Rabat działa jak najbardziej , potwierdzam :good: ... a widzisz nawet jest zniżka 10% :rolleyes::good: Dodoatkowo osoba która podała nr. polisy otrzymuje bon na 40 czy 50 zł :gwizdanie: :naughty:

Dwa lata temu miałem 220 zł na pół roku ( zawsze płacę na dwie raty ) , w zeszłym roku przyszło mi 320 zł ( za pół roku ) , czyli rocznie 200 zł więcej niż w poprzednim roku , więc podziękowałem za 14 letnią współprace firmie PZU i przeszedłem do AXA gdzie za samo OC płacę 180 zł za pół roku ... ale wziąłem takie "minicasco" i płacę 280 zł na pół roku ( mam ubezpieczenie od kradzieży , pożaru i totalschaden )

Opublikowano

ahaa... :) bede dzwonil w tym tygodniu do axy bo jak mi link4 zaspiewalo 720 zloty na nastepny rok :shocked::blink: a w tym roku mialem 510 to odrazu powiedzialem ze nastepnego ubezpieczenia napewno nia zaplace :decayed:

Opublikowano

ahaa... :) bede dzwonil w tym tygodniu do axy bo jak mi link4 zaspiewalo 720 zloty na nastepny rok :shocked::blink: a w tym roku mialem 510 to odrazu powiedzialem ze nastepnego ubezpieczenia napewno nia zaplace :decayed:

Z tego co ja pamiętam jak sprawdzałem w zeszłym roku to najdroższe było LIBERTY DIRECT i właśnie LINK4 tak reklamowane w TV , że są najtańsze :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

przy jakich znizkach wy macie takie kwoty?

Opublikowano

U mnie - 60% :wink4:

Opublikowano

u mnie tez

:)[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 16:19_________________________________________________a Ty daniel ile placisz :?:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 16:20_________________________________________________nie ma bata...jutro dzwonie i podziekuje zlodziejom z link4 za "mila" wspolprace :evil:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 16:22_________________________________________________no nic musze spadac do roboty :confused4:

narazicho wszystkim :hi:

Opublikowano

Wszyscy się szczypią o 5zł, bo tu taniej... a jak przyjdzie do wypłaty, to płacz i problemy z dostaniem kasy :cool1:

Opublikowano

Moja dostała takiego nowego paździerza http://img.yauto.cz/photos/3148/894197/Chevrolet_Spark_1_0_16V_SPARK_PLUS.jpg :evil:

[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 16:34_________________________________________________

Wszyscy się szczypią o 5zł, bo tu taniej... a jak przyjdzie do wypłaty, to płacz i problemy z dostaniem kasy :cool1:

Po pierwsze , ja nie płacę pełnego AC , jakbym płacił to tylko i wyłącznie w PZU , po drugie nie mam aż takiej potrzeby , po trzecie jeszcze mnie nie pojebało żeby płacić powiedzmy ~ 4k na rok ... chociaż dla niektórych co siedzą co drugi miesiac w rowie itp. takie ubezpieczenie się przydaje :gwizdanie: :cool1::wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja również przeszłem do AXA bo mają najtaniej i wcale to nie znaczy że to najgorsze ubezpieczenie :cool1:

Opublikowano

siemaneczko z Bawarii, byle do 30 września, nie chce sie mi juz :gwizdanie:

Szymonku d.upa opalona :tongue4: kajś to był dokładnie ?

Opublikowano
  • Autor

na october fest się wybierasz :?: :naughty:

Opublikowano

na october fest się wybierasz :?: :naughty:

byłem rok temu, ludzi od zaje#$%#%, drogo, nie ma nawet gdzie usiąść, byłem na 2 feście na bawarii co do wielkości w Straubingu, styknie :>