Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

A czemu nie zamawiacie od Dzika?[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 15:56_________________________________________________Ja już cztery razy zamawiałem oliwę od Dzika i zawsze było ok. Super ekspresowa wysyłka, towar świetnie zapakowany i dobra cena.

ja też u dzika :cool1:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A czemu nie zamawiacie od Dzika?

A czemu nie zamawiasz od Tom'a :?: :mysli:

:decayed: :decayed: :decayed:

Ja już cztery razy zamawiałem oliwę od Dzika i zawsze było ok. Super ekspresowa wysyłka, towar świetnie zapakowany i dobra cena.

Dokładnie tak samo to wygląda , nawet więcej niż cztery razy zamawiałem u niego :cool1:

Opublikowano
  • Autor

właśnie przyszedł mi olej od Tom'a więc to będzie priorytet na ten tydzień ale będę do ciebie Wiesiek dzwonił któryś dzień w południe :wink4:

Szkoda , że nie dałeś znać że kupujesz coś od Tom'a , ja właśnie przed sekundą zamówiłem :kwasny:

pytałem :cool1:

A czemu nie zamawiacie od Dzika?[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 15:56_________________________________________________Ja już cztery razy zamawiałem oliwę od Dzika i zawsze było ok. Super ekspresowa wysyłka, towar świetnie zapakowany i dobra cena.

ma drożej niż Tom :gwizdanie:

Opublikowano

Kiedy :mysli:

No nic może przegapiłem :kwasny: To i tak przesyłka do kumpla wiec ja nic nie tracę , dla mnie zamówienie pójdzie na początku grudnia

[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 16:15_________________________________________________

Dokładnie :good: , przesyłka niby jest gratis jak weźmiesz wszystkie filtry i oliwę ale i tak n całości wychodzi drożej :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Kiedy :mysli:

niecałe 2 tygodnie temu. chyba tylko ja cały spam nadrabiam....... :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

niecałe 2 tygodnie temu. chyba tylko ja cały spam nadrabiam....... :gwizdanie:

2 tygodnie , to może i tak ale wtedy o takim czymś nie myślałem jeszcze , w piątek czy jakoś tak kumpel mi dzwonił , żebym mu zamówił olej itp. :wink4: [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 16:19_________________________________________________W każdym razie ja za jakiś miesiąc do mnie zamawiam , wiec jak by ktoś chciał podzielić koszta wysyłki to dawać znać :wink4:

Opublikowano
  • Autor

aktualnie mam wycene od Toma i Dzika na PW i ceny za olej + filtry wyglądają tak, że Tom ma za wszystko 228 zł (w tym wysyłka kurierem 20 zł), a Dzik 251 zł (wysyłka gratis)

Opublikowano

aktualnie mam wycene od Toma i Dzika na PW i ceny za olej + filtry wyglądają tak, że Tom ma za wszystko 228 zł (w tym wysyłka kurierem 20 zł), a Dzik 251 zł (wysyłka gratis)

No właśnie tak to wygląda , bo też kiedyś sprawdzałem :wink4:

Ale chyba nie masz wszystkich filtrów w tej cenie :mysli: dla mnie olej + filtry ( wszystkie ) to ~ 310 zł

[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 16:24_________________________________________________

Dokładnie :good: , przesyłka niby jest gratis jak weźmiesz wszystkie filtry i oliwę ale i tak na całości wychodzi drożej :wink4:

:rolleyes::wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ale chyba nie masz wszystkich filtrów w tej cenie

to ceny bez filtra paliwa :wink4:

Opublikowano

to ceny bez filtra paliwa :wink4:

Też tak myślałem :wink4:

Teraz dostałem info od Tom'a i cena do A6 C6 2006 [bRE] ( za olej 507.00 z DPF + wszystkie filtry , kabinowe tam są dwa :kox: ) 365 zł za pobraniem , po przedpłacie było by to 348 zł :wink4:

Opublikowano

Kabaret Młodych Panów - na przodku

poległem " Andrzej sprzedej audica "

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Czyli od Toma wychodzi taniej :mysli: . Nigdy nie patrzyłem jak to u niego wygląda bo zawsze kupowałem od Dzika i byłem zadowolony, ale następnym razem rozważę kupno od Toma bo w sierpniu wymieniałem olej.

Opublikowano

Czyli od Toma wychodzi taniej :mysli: . Nigdy nie patrzyłem jak to u niego wygląda bo zawsze kupowałem od Dzika i byłem zadowolony, ale następnym razem rozważę kupno od Toma bo w sierpniu wymieniałem olej.

Przesyłka gratis u Dzika ale nadrabia to cenami , chociaż obaj mają b. dobre ceny :good::wink4:

[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 19:32_________________________________________________I jestem po przeglądzie , wszystko sprawne , amorki 61 % :wink4:

[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 19:35_________________________________________________Wiesiek na razie to chodzi ( te schematy w ELSA) :wink4:

THX :notworthy:

Opublikowano

No problem :naughty:[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:11_________________________________________________Robert a światła ustawione :?:

Opublikowano

Robert a światła ustawione :?:

Ja ale był inny gościu niż zawsze i troszkę się pluł :przebiegly:

Opublikowano

Robert a światła ustawione :?:

Ja ale był inny gościu niż zawsze i troszkę się pluł :przebiegly:

O HIDy :decayed:

Spadam spać narka :hi:

Opublikowano

O HIDy :decayed:

Nooo :disgust: Ale przeszło :wink4:

Narka , ja też spadam :hi:

Opublikowano

Kurna tylko 1 stronka do nadrobienia :mysli: byla ,co jest z Wami :blink:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 01:28_________________________________________________

Tez spadam do wyrka ,od 8 w pracy siedzialem :disgust: .

Opublikowano
  • Autor
:hi: z rana
Opublikowano