Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile 5zł w miesiącu :gwizdanie:

No a co , zawsze to 2 "Żubry" :cool1:

:decayed:

[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 18:42_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=225276.0;topicseen jakby ktoś szukał felg np. na zimę

[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 18:45_________________________________________________Wiesiek ETKA ma nowy update :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiesiek ETKA ma nowy update :wink4:

Jo go już mioł w piątek :gwizdanie:

Opublikowano

Wiesiek ETKA ma nowy update :wink4:

Jo go już mioł w piątek :gwizdanie:

Mogłeś mieć , bo od 06.10.11 obowiązuje :cool1:

Opublikowano

Jednak sentyment do fiesty pozostał :decayed:

hehheheh właśnie żałuja poniżej 5 sek do 100,a teraz tako padaka :decayed:

Opublikowano

zaś byś na tym winklu koło torgu nie wyszeł i do rowu wpod :decayed:[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 19:27_________________________________________________robert. zapodej jaki temat, bo nuda na forum :gwizdanie:

Opublikowano

zaś byś na tym winklu koło torgu nie wyszeł i do rowu wpod :decayed:

hahhahahahahah i kto mi to wypomino :tongue4: :gwizdanie: była mokro nawierzchnia, zdradliwy asfalt, plus kierowca z tygodniowym doświadczeniem :decayed: a po fieście nie było nic poznać :decayed: twardo sztuka :decayed:[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 19:29_________________________________________________robert tak se boi tych podwyżek cen, bo zaś tir co z wazeliną przyjedzie bydzie droższy :decayed: :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

robert tak se boi tych podwyżek cen, bo zaś tir co z wazeliną przyjedzie bydzie droższy :decayed: :decayed:

Opublikowano

jada na basen potopić se trocha :wink4:

Opublikowano

do Gorzyc?[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 19:36_________________________________________________Robert ETKA aktualizuje :naughty:

Opublikowano

robert tak se boi tych podwyżek cen, bo zaś tir co z wazeliną przyjedzie bydzie droższy :decayed: :decayed:

Ssij bata synku :cool1:

Opublikowano

do Gorzyc?[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 19:36_________________________________________________Robert ETKA aktualizuje :naughty:

jakoś wola Bohumin :good:

Opublikowano

Robert ETKA aktualizuje :naughty:

Przeliczałem ile mniej znowu w kapsie mi zostanie po podwyżce :przebiegly::decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

albo wazelinom se szmaruje :decayed: :decayed:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 19:40_________________________________________________

Ssij bata synku :cool1:

wiedziołech że te podejrzenia wazeliniarskie nie są bezpodstawne :polew: :polew:

Opublikowano

do Gorzyc?

jakoś wola Bohumin :good:

Z Gorzycami ma złe wspomnienia , troszkę tam posiedział na oddziele zamkniętym wiec , już tamtędy nawet nie przejeżdża :gwizdanie: :cool1:

[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 19:41_________________________________________________

albo wazelinom se szmaruje :decayed: :decayed:

wiedziołech że te podejrzenia wazeliniarskie nie są bezpodstawne :polew: :polew:

No czekam ( przyznaj sie jak mi pisałeś , że mam być teraz nasmarowany wazeliną :rolleyes: ) , przyjedziesz w końcu :mysli::cool1::decayed: [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 19:43_________________________________________________A zatkało kakao :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 19:44_________________________________________________Jednak synek się wylękał :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Wczoraj na A1 mijałem niebieską B5 w sedanie na SWD z nalepką klubową, wołałem luja na CB ale się nie odezwał :disgust:

Opublikowano

Wczoraj na A1 mijałem niebieską B5 w sedanie na SWD z nalepką klubową, wołałem luja na CB ale się nie odezwał :disgust:

Może tylko antenę ma do szpanu :mysli::kox:

Opublikowano

A ja właśnie wróciłem z basenu :gwizdanie: .