Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: :hi:

Wiesiek Ty sie tak nie jarej androidem 4.0, bo jeszcze pół roku temu byś tylko nokia 3310 używał :gwizdanie:

Szkoda Robert że nie powiedziałeś wcześniej o tym zamówieniu u Tom'a, byś mi 4 świeczki z BERU zamówił... [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 11:54_________________________________________________

Nie chodzi o firmę, chodzi mi o typ i właściwości.

no właśnie ten Febi to wszystko ma :cool1: a co Elsa na to :?: są tam jakieś informacje dotyczące tego :?:

ELSA mówi lać ori za 2x wieksza cene z przeklejoną etykieta :D

Ori płyn 35zł / 1L a febi po ile masz? 30zł ?[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 11:55_________________________________________________U mni też coś wspomaganie niedomaga, a miesiąc tmu pompe wymieniałem :disgust:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak chcesz możemy prowadzić merytoryczne dywagacje na temat wyższości etykiety. :gwizdanie:

Opublikowano

Ori płyn 35zł / 1L a febi po ile masz? 30zł ?

21zł / 1L

Po co płacić za etykiete ? [br]Dopisany: 11 Październik 2011, 11:59_________________________________________________Ja bede niedlugo brał coś u Toma

Opublikowano

21zł / 1L

Po co płacić za etykiete ?

Tak samo masz z parówkami produkowanymi dla tesco a dla biedronki, w tych dla tesco jest 30% mięsa a w tych dla biedronki 15% no ale identycznie wyglądają :gwizdanie:

Opublikowano

21zł / 1L

Tak samo masz z parówkami produkowanymi dla tesco a dla biedronki, w tych dla tesco jest 30% mięsa a w tych dla biedronki 15% no ale identycznie wyglądają :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 12:05_________________________________________________

Wiesiek[/b] Ty sie tak nie jarej androidem 4.0, bo jeszcze pół roku temu byś tylko nokia 3310 używał :gwizdanie:

Jak jo mioł taki fon toś TY nie wiedzioł co to jest telefon :decayed:

Opublikowano

Wiesiek Ty sie tak nie jarej androidem 4.0, bo jeszcze pół roku temu byś tylko nokia 3310 używał :gwizdanie:

Jak jo mioł taki fon toś TY nie wiedzioł co to jest telefon :decayed:

Spoko dziadek ale jo ida z postępem :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 12:09_________________________________________________Arek a A8 nie chcesz http://otomoto.pl/audi-a8-4-2-quattro-navi-tv-skora-C18750434.html :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

21zł / 1L

Bzdura, FEBI robi dla VW/Audi i masz to samo tylko w innym opakowaniu, co myslisz ze lepszy bedzie bo idzie do ASO ? Prosze Cie..

Opublikowano

Spoko dziadek ale jo ida z postępem :decayed:

Jo zaś sie cofna :>

Opublikowano

21zł / 1L

Bzdura, FEBI robi dla VW/Audi i masz to samo tylko w innym opakowaniu, co myslisz ze lepszy bedzie bo idzie do ASO ? Prosze Cie..

Mam w garażu olej do skrzni CVT z FEBI i ori z ASO i różnicę widać gołym okiem i po zapachu, więc nie mów mi że niema różnicy, bo FEBI robi dla VW/AUDI.

Opublikowano

No nie wiem czy FEBI robi dla VW/ AUDI :cool1:

Opublikowano

usunalem post bo doczytalem ze nie mam :P nawet w nexii mialem :D

Opublikowano

usunalem post bo doczytalem ze nie mam :P nawet w nexii mialem :D

:?:

Opublikowano

czujnik zapiecia pasa ;)

Opublikowano

czujnik zapiecia pasa ;)

A co lubisz jak piszczy w aucie :decayed:

Opublikowano

Lepiej zapiąć te pasy, bo za ich brak jest teraz 500zł i chyba 5pkt. karnych. To samo tyczy się pasażerów.

Opublikowano
  • Autor

kurde gdyby nie ta skrzynia automatyczna.......

:wallbash:

Lepiej zapiąć te pasy, bo za ich brak jest teraz 500zł i chyba 5pkt. karnych. To samo tyczy się pasażerów.

no nie żartuj :blink:[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 14:53_________________________________________________Taryfikator 2011

http://www.mmpoznan.pl/blog/entry/254823/Aktualny+taryfikator+mandat%C3%B3w+2011+-+obowi%C4%85zuje+od+20+stycznia+2011.html

za brak pasów 100 zł :cool1:

Opublikowano

:hi:

no właśnie ten Febi to wszystko ma :cool1: a co Elsa na to :?: są tam jakieś informacje dotyczące tego :?:

Wcale , że nie bo lałem kiedyś do [b5] właśnie tego FEBI , w [b6] w zeszłym roku wymieniałem tez płyn ale kupiłem go w ASO i jest według tego zielonego Febi duuuużo rzadszy , poza tym znajdź mi na tym opakowaniu FEBI'ego aprobatę VW/Audi to masz flaszkę :cool1:

[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 15:00_________________________________________________

No nie wiem czy FEBI robi dla VW/ AUDI :cool1:

Chociaż poczciwy Wiesiek ma rację :good:

[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 15:02_________________________________________________

:good:

Ja się nauczyłem i nawet przed odpaleniem silnika zapinam pasy , już tak ładnych kilka latek ... i nie chodzi mi tylko o mandaty :wink4:

[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 15:04_________________________________________________

Mniej więcej o to chodzi ( taka różnica ) , może nie ze wszystkimi częściami/płynami itp. tak jest ale dosyć często się to zdarza

[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 15:07_________________________________________________Tomek ile u Ciebie za 7M0 919 376 :?:

Opublikowano

:hi:

Wcale , że nie bo lałem kiedyś do [b5] właśnie tego FEBI , w [b6] w zeszłym roku wymieniałem tez płyn ale kupiłem go w ASO i jest według tego zielonego Febi duuuużo rzadszy , poza tym znajdź mi na tym opakowaniu FEBI'ego aprobatę VW/Audi to masz flaszkę :cool1:

Jakby szło znaleźć to by nie sprzedawali pod swoja etykieta. Ma spełniać normy danego producenta, tak jak z olejami. Gdzies czytałem, że wykonywali dla nich płyny, zreszta przetarg na produkcje danej partii produktow wygrywa ten kto zglosi sie z najlepsza oferta cenowa. To samo zawieszenie, nie tylko Lem robil, TRW też.

A że rzadszy to wg wiekszosci opini wcale nie lepiej dla wspomagania :)

Opublikowano

Jakby szło znaleźć to by nie sprzedawali pod swoja etykieta. Ma spełniać normy danego producenta, tak jak z olejami. Gdzies czytałem, że wykonywali dla nich płyny, zreszta przetarg na produkcje danej partii produktow wygrywa ten kto zglosi sie z najlepsza oferta cenowa. To samo zawieszenie, nie tylko Lem robil, TRW też.

A że rzadszy to wg wiekszosci opini wcale nie lepiej dla wspomagania :)

Jak by spełniał to musi być na opakowaniu to zaznaczone , że spełnia jakieś tam normy , posiada aprobaty jakiegoś tam producenta samochodów ... jak ich nie posiada , nie spełnia to też ich po prostu nie może na swoim opakowaniu mieć :cool1:

Po drugie według mnie właśnie to , ze ten FEBI jest gęstszy powoduje problemy ze wspomagania gdy konkretnie się wychłodzi ( co za tym idzie jeszcze bardziej zgęstnieje ) ... założę się , że gdy płyn troszkę się rozgrzeje Arek problemów żadnych ze wspomaganiem nie ma ( bo olej hydrauliczny w układzie kierowniczym zrobi się po prostu rzadszy ) :cool1: