Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

może później wpadnę :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

może później wpadnę :wink4:

Później to ja idę spać , wstaje o 5:00 :wink4:

[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 22:26_________________________________________________Ida spać nara :hi:

Krzysiek , szukałeś tych tajli na rys. co zapodałem ze skrzynią ?

Opublikowano

Może by tak jeszcze Wiesiek chciał odświeżyć sobie swój felunek :mysli: ... może jeszcze ktoś :gwizdanie: Ten środek stosuje sie raz , dwa razy w roku , później wystarczy regularne mycie rękawicą/gąbką/rękawicą z MF wodą z szamponem i będzie git , można też na fele wosk zapodać ( po tym zabiegu ale najpierw IPA ew. cleaner jeszcze ) , wtedy mamy dopiero ułatwione zadanie w utrzymaniu czyściutkich felg

Ciekawi mnie tylko czy można też zapodać go na dolne partie nadwozia :mysli:

Pany piszę się na to :wink4::good:

Opublikowano

No to trzeba zamowic 3L i sie podzielimy :wink4: .

[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 00:19_________________________________________________W kazdym razie ja litra wezme :wink4:.

[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 00:20_________________________________________________

Opublikowano

Wezmę ale jak będę miał B8 :kox:

Opublikowano

To bierz i szporuj ,bedziesz mial motywacje :decayed:

Opublikowano

Widzieliście po ile już jest ON? Poj... ło ich do reszty :wallbash: .[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 08:11_________________________________________________Wczoraj po 22 godz widziałem po 5,44 zwykła ON.[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 08:12_________________________________________________Kiedyś szwagier mi mówił że mieli taką akcję na forum mercedesa, że zachęcali wszystkich żeby nie kupowali paliwa na BP, Shell, Statoil. Ciekawe czy jak by bardzo duża grupa kierowców w ogóle nie kupowała paliwa na tych stacjach to zaczęli by schodzić z ceną paliw :mysli: .

Opublikowano

:hi: :hi:

H4mm3R jak tam naklejki?

Czekam na nie :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 09:12_________________________________________________

Widzieliście po ile już jest ON? Poj... ło ich do reszty :wallbash: .[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 08:11_________________________________________________Wczoraj po 22 godz widziałem po 5,44 zwykła ON.

Widziałem, na śląsku było jeszcze najtaniej... 5,39

Opublikowano

Widzieliście po ile już jest ON? Poj... ło ich do reszty :wallbash: .[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 08:11_________________________________________________Wczoraj po 22 godz widziałem po 5,44 zwykła ON.[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 08:12_________________________________________________Kiedyś szwagier mi mówił że mieli taką akcję na forum mercedesa, że zachęcali wszystkich żeby nie kupowali paliwa na BP, Shell, Statoil. Ciekawe czy jak by bardzo duża grupa kierowców w ogóle nie kupowała paliwa na tych stacjach to zaczęli by schodzić z ceną paliw :mysli: .

Było, ale nie ma to sensu. Nie koncerny winduja ceny tylko spekulanci i państwo. [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 09:15_________________________________________________

:hi: :hi:

H4mm3R jak tam naklejki?

Czekam na nie :gwizdanie:

:good: :good:

Opublikowano

witam :hi:

i po przegladzie... :decayed:

wszystko wporzo...a co katalizatora, ktorego nie mam :gwizdanie: to diagnosta mi powiedzial tak...

Diagnosta : "...widze, ze katalizatora Pan nie ma"

Ja : "... :no: ..."

D : "a kto go Panu usuwal, bo widze ze pucha zostala... :?: "

Ja : " :decayed: "

D : "no to dobrze, bo spaliny sa tej samej jakosci (przerzyl mi je a dal do porownania wyniki z innego, tego samego nowszego silnika bodajze awx) , tylko dymek jest widoczny a autu lzej :) "

" wogole kto wymyslij katalizator w dieslu i po co chyba tylko dla wrazenia wizualnego :wallbash: "

i tez mam hak tylko ze zdemontowany i pieczatke w dowodzie i zaplacilem 100zl w zorach :)

Opublikowano

Widzieliście po ile już jest ON? Poj... ło ich do reszty :wallbash: .[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 08:11_________________________________________________Wczoraj po 22 godz widziałem po 5,44 zwykła ON.

W rybolu rano 5,29 Pb i ON

Opublikowano

a nawet nie wspominajcie o tych cenach :kwasny:

Opublikowano

i końca podwyżek nie widać...[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 16:55_________________________________________________w wodzisławiu na shellu dziś:

5,34 Pb

5,38 ON :confused4:

Opublikowano

Panowie czujmy się jak na zachodzie ,takie mamy ceny. :evil:

PO Wam jeszcze ukróci przebiegi, oj tak. :disgust:

Opublikowano

jeszcze tylko wypłaty jak u sąsiadów i się buduję :decayed:

Opublikowano

PO ? a co zrobiłby PiS ? albo Ruch Palikota :decayed: Wiesławie ? nawet nie chcę tego wiedzieć. Inne kraje zazdroszczą nam chociaż stabilizacji politycznej, a my tylko narzekamy.

Takie czasy, problem dotyka całą europę o stanach nie wspominając. Grecja, Włochy, Hiszpania- na skraju bankructwa, wszędzie manifestacje itp. itd. nie popadajmy w typowo polski gen narzekania, bo to tylko u nas wszystko jest bleee i fujjj. Kryzys kapitalizmu jednym słowem, nie wspominając o bankach, które sobie robią co tylko chcą.

Opublikowano

PO ? a co zrobiłby PiS ? albo Ruch Palikota :decayed: Wiesławie ? nawet nie chcę tego wiedzieć. Inne kraje zazdroszczą nam chociaż stabilizacji politycznej, a my tylko narzekamy.

Takie czasy, problem dotyka całą europę o stanach nie wspominając. Grecja, Włochy, Hiszpania- na skraju bankructwa, wszędzie manifestacje itp. itd. nie popadajmy w typowo polski gen narzekania, bo to tylko u nas wszystko jest bleee i fujjj. Kryzys kapitalizmu jednym słowem, nie wspominając o bankach, które sobie robią co tylko chcą.

Oj widać że jeszcze krótko żyjesz w tym gnoju ;(

Nic się nie martw kryzys do nas przyjdzie, i to już niedługo u nas też będą ludzie na ulicach :cool1: ciekawe co donald wtedy powie, bo ja wiem.

Powie głupim wyborcom tak jak w 2009 roku, że kryzys nas nie dotyczy, a my robiliśmy po 4 dni w tygodniu :wallbash: i od tego czasu zostały mi wypłaty na tamtym poziomie a pracuję 5 dni w tygodniu. :kwasny:

Dług naszego kraju przez ostatnie 4 lata rządów przebił Gierkowski, tylko PZPR coś zrobiła a PO nic :angry:

Życzę sukcesów z taką polityką, no i muszę to powiedzieć ,PO to nie partia prospołeczna tylko probogacka i to bardzo bogacka. :sick3:

Opublikowano

ja tam robię i żyję krótko ale niech mi nikt nie mówi ,że za komuny było lepiej :gwizdanie:

Opublikowano

ja tam robię i żyję krótko ale niech mi nikt nie mówi ,że za komuny było lepiej :gwizdanie:

A co Wy możecie na ten temat powiedzieć :?: ja już wtedy pracowałem i też spierdalałem przez płoty a Nobla nie dostałem :confused4:

Dziecku nie było co na dupkę włożyć, alkohol po 13, papierochów brak, paliwo na kartki jak było.

Nie chodzi mi o nic, tylko takim jak Andrzej uświadomić co jest gorszym złem, bo u nas dobrych nie ma :wallbash:

Opublikowano

:bry::hi:

Ja zawsze tankuję na Shell'u na rondzie "Kamyczek" w Rybniku ( jest to też "prawdziwy" shell , nie jakaś stacja franczyzowa ) , zawsze coś taniej tam jest dziś rano jeszcze ON była po 5.29 ( później nie wiem ) :wink4: