Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To idź i przerób 25 lat na dole ( ale nie na jakimś "uboczu" tylko w ścianie , przodku ... ) wtedy zobaczymy jak będziesz gadał ... baaa przerób jeden dzień i oczy Ci się otworzą , nie jeden po takim dniu odchodzi :cool1:

[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 21:59_________________________________________________Szkoda , że nie mogę Cię "oprowadzić" po grubie :kwasny: taką wycieczkę byśmy sobie tylko zrobili :naughty: wystarczył by jeden dzień , poszlibyśmy np. na Vz śc. 1 ( Grzegorz będzie wiedział o co chodzi ) , ja tam chodzę prawie codziennie 5 km z buta w jedną stronę ( i to cały czas praktycznie z górki ) , z powrotem pod :cool1:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To idź i przerób 25 lat na dole ( ale nie na jakimś "uboczu" tylko w ścianie , przodku ... ) wtedy zobaczymy jak będziesz gadał ... baaa przerób jeden dzień i oczy Ci się otworzą , nie jeden po takim dniu odchodzi :cool1:

poprostu prawda, niech zjada, ida do sciany lub na przodek oczywiscie z torby np jak moja co wazy 10kg na drugiej stronie KA 60 co wazy 4kg i oczywiscie "asortyment" do sciany...weze, kostki, kasety..., to pogadamy :)

Opublikowano

Co On wie o zabijaniu :naughty:

Opublikowano

dokladnie Robercie :good: ... ta sciana lezy tam gdzie diabel mowi dobranoc :wallbash:

Opublikowano

... KA 60 co wazy 4kg ...

A ja mam SR-100 co waży 5 kg :chytry:

:tongue4:[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 22:08_________________________________________________

dokladnie Robercie :good: ... ta sciana lezy tam gdzie diabel mowi dobranoc :wallbash:

Tam już nawet diabeł nie zagląda :naughty: Bo tak daleko się nie zapuszcza :evil:

Opublikowano

... KA 60 co wazy 4kg ...

A ja mam SR-100 co waży 5 kg :chytry:

:tongue4:[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 22:08_________________________________________________

Tam już nawet diabeł nie zagląda :naughty: Bo tak daleko się nie zapuszcza :evil:

spoko ja to nadrabiam jedna kostka 5,5kg i kaseta 5kg :decayed:

ps. SR60 a nie 100 :polew::decayed:

Opublikowano

I tym się jak najbardziej należy, co innego Ci co ściemę walą :cool1: gdzie tu sprawiedliwość jak wszyscy dostają po równo ale nie za tą samą robotę.

Opublikowano

I tym się jak najbardziej należy, co innego Ci co ściemę walą :cool1: gdzie tu sprawiedliwość jak wszyscy dostają po równo ale nie za tą samą robotę.

dokaldnie Tomek...My zapier**alamy po scianach, pr\zodkach a kalfusy na gorze sa dopisywani do "twojej" sciany :wallbash::kwasny:

Opublikowano

Pomyliło mi się , ale były kiedyś SR 100 ( wielkością przypominały KA i OXI ) ... kiedyś były czasy jak się POG-8 miało :wink4:

Opublikowano

Pomyliło mi się , ale były kiedyś SR 100 ( wielkością przypominały KA i OXI ) ... kiedyś były czasy jak się POG-8 miało :wink4:

Tego to nawet ja już nie pamiętam :decayed:

Opublikowano

dobra ide spac bo zona duga :decayed:

dobranoc :hi:

Opublikowano

dokaldnie Tomek...My zapier**alamy po scianach, pr\zodkach a kalfusy na gorze sa dopisywani do "twojej" sciany :wallbash::kwasny:

Dopisywani ... ja tam zapierdalam a gościu co siedzi na górze i wypije ze 4 kawy za szychtę ( tzw. parzikawa :kox: ) jest moim przodowym wg. szychtownicy :wallbash: :wallbash: :wallbash:

[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 22:16_________________________________________________

Tego to nawet ja już nie pamiętam :decayed:

Ja pamiętam , miałem kiedyś :wink4:

Opublikowano

Mniej prezesów i spółek, wtedy było by więcej dla was :good: robota robocie nie równa i do tego powinny być adekwatne wyplaty i okresy kiedy dana osoba idzie na emeryturę.

Opublikowano

Tomek byłeś pod Makro ?

[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 22:19_________________________________________________

dobra ide spac bo zona duga :decayed:

dobranoc :hi:

Nara :hi:

Opublikowano

Tomek byłeś pod Makro ?

Byłem i było 7 aut ;) bardzo fajna ekipa, postali może z 40min i pojechali na maka. Za tydzień możemy pojechać razem :good:

Opublikowano

Byłem i było 7 aut ;) bardzo fajna ekipa, postali może z 40min i pojechali na maka. Za tydzień możemy pojechać razem :good:

To się jeszcze dogadamy jak co :wink4:

Opublikowano

To ja też spadam :hi:

Opublikowano

To ja też spadam :hi:

Nara :hi:

I ja też :hi: :hi:

Opublikowano

:hi: :hi: robert ja ogladalem tyn rysunek i wsumie zem posiedzial na ETKA i znalozł

Opublikowano

:hi:

Z ranka :decayed:[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 06:32_________________________________________________Porażka wielka EU będzie dotowana przez CHRL :wallbash: wstyd i hańba :wallbash: