Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

_________________________________________________Dopisany: 27 Październik 2011, 17:39_________________________________________________Robert ETKA aktualizacja :naughty:

ale wy se synki tą aktualizacją jaracie :kox: :kox:

jakby b8 albo jeszcze nowszymi jezdzili i miala sie na cos przydac :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

B8 jest nowe i taili do niego nie trzeba :decayed:

Opublikowano

_________________________________________________Dopisany: 27 Październik 2011, 17:39_________________________________________________Robert ETKA aktualizacja :naughty:

A ETKA tylko do [b8] jest ? :cool1:

Opublikowano

A potem piszą Robert co to jest za część albo nr :przebiegly:

Opublikowano

no pod tym względem to dobrze ,że Robert ma świeżą etkę :naughty::decayed::good:

Opublikowano

ni sprzydowo se niekiedy yny cieżko coś w niej znależć :)[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 19:33_________________________________________________

no ciekawy kiery :tongue4:
Opublikowano

ni sprzydowo se niekiedy yny cieżko coś w niej znależć :)[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 19:33_________________________________________________

ważne że mają najnowszą, to się liczy :decayed:

Opublikowano

Ty mądrala :bicz3:

Opublikowano

np.ja [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 19:44_________________________________________________

Ty mądrala :bicz3:

lubisz ten sport widzę :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jo do BB z wazeliną nie jeżdżę :gwizdanie:

Opublikowano

jeździsz bez :decayed:

Opublikowano

jeździsz bez :decayed:

Wcale :przebiegly:

Opublikowano

a podziękował wam "Wieśku i Robercie" :notworthy:

a zaczynam 1.XII

a 0.7 nie bardzo prędzej 1L :decayed:

:>

Opublikowano

np.ja

to było retoryczne jo se też pytom :)
Opublikowano
  • Autor

:hi:

To idź i przerób 25 lat na dole ( ale nie na jakimś "uboczu" tylko w ścianie , przodku ... ) wtedy zobaczymy jak będziesz gadał ... baaa przerób jeden dzień i oczy Ci się otworzą , nie jeden po takim dniu odchodzi :cool1:

poprostu prawda, niech zjada, ida do sciany lub na przodek oczywiscie z torby np jak moja co wazy 10kg na drugiej stronie KA 60 co wazy 4kg i oczywiscie "asortyment" do sciany...weze, kostki, kasety..., to pogadamy :)

czytając to stwierdzam, że uważacie że wykonujecie najcięższą robote na świecie, a ci co na "dole" nie robią nie wiedzą co to praca..... inni też mogą się naj..ać robiąc na "górze" :cool1:

ps: Pretor doczytałem twoją wypowiedz i mam dokładnie to samo zdanie i te same przemyślenia

Opublikowano

a podziękował wam "Wieśku i Robercie" :notworthy:

a zaczynam 1.XII

a 0.7 nie bardzo prędzej 1L :decayed:

:>

:good:

:hi:

To idź i przerób 25 lat na dole ( ale nie na jakimś "uboczu" tylko w ścianie , przodku ... ) wtedy zobaczymy jak będziesz gadał ... baaa przerób jeden dzień i oczy Ci się otworzą , nie jeden po takim dniu odchodzi :cool1:

poprostu prawda, niech zjada, ida do sciany lub na przodek oczywiscie z torby np jak moja co wazy 10kg na drugiej stronie KA 60 co wazy 4kg i oczywiscie "asortyment" do sciany...weze, kostki, kasety..., to pogadamy :)

czytając to stwierdzam, że uważacie że wykonujecie najcięższą robote na świecie, a ci co na "dole" nie robią nie wiedzą co to praca..... inni też mogą się naj..ać robiąc na "górze" :cool1:

ps: Pretor doczytałem twoją wypowiedz i mam dokładnie to samo zdanie i te same przemyślenia

Prezes a czytałeś wszystko czy wybiurczo :blink:

Opublikowano

Nigdzie tak nie napisałem , ani z tego co pamiętam żaden z nas :cool1: Chyba , że zapomniałem to zacytuj :cool1:

Mówiłem tylko , że niech ktoś nie "płacze" , że musi do 65 lat robić a np. górnikom "wystarczy" 25 lat pracy na dole , po pierwsze na razie jest 25 lat , jak ja będę odchodził na emeryturę to przypuszczam , że wiek będzie już podniesiony , po drugie kto komu broni robić na KWK ? A to , że Ciężko się tam dostać to już inna sprawa ale nie miejcie też przez to do kogoś pretensji , ... jak mówiłem , nie jeden był taki mądry a jak przerobił jeden , dwa dni to się zwolnił ... po któreś tam może i jakiś wasz znajomy , kolega itp. który nie dawno się przyjął opowiadał wam jak to za***iście jest , że nic cała szychtę nie robi to zapytajcie go ile robi , gdzie był , czy był już chociaż raz w ścianie itp. ale nie na "wycieczce" ze swoim instruktorem tylko na serio pracował ... teraz dla nowoprzyjętych jest taka ochrona , że aż mnie to śmieszy , tego mu nie wolno , tamtego ... jak ja sie przyjmowałem czegoś takiego nie było , dla mnie niektóre "przepisy" dla nowoprzyjętych są cholernie śmieszne :wallbash:

Pogadajcie z kimś kto napier^ala w ścianie , przodku to wam powie jak to "nic nie robi" , ile się nawdycha pyłu itp.

Opublikowano

mam 2 szwagrów co robią w kopalni i żaden nie mówił mi jeszcze ,że siedzą i grają tam w karty :gwizdanie: :wink4:

wyluzujcie :wink4: naj...ć się idzie w każdej pracy :gwizdanie:

Opublikowano

Dodam jeszcze , że wiem , że są stanowiska na kopalni na których śmiało można by było do 65 lat popracować , ale nie Ci co robią na dole ( tzn, Ci co zjeżdżają na dół , bo są też tacy co mają dołowe szychty a w życiu byli kilka razy na dole )

Opublikowano

różne rzeczy w życiu robiłem i wiem ,że nie trzeba przenieść w ciągu 5 minut tony by paść po pracy na pysk :cool1: