Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 mm...golono i do tego chrzan lub musztarda... to może w niedzielę w Mszanej się spotkamy :?::?::?::?::?: Jest mała knajpka co się specjalizuje w golonkach
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Muszę se załatwić moderatora tego wątku to tu pozamiatam
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Artur...no to kasujemy nasze posty o jedzeniu [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 10:06_________________________________________________ Muszę se załatwić moderatora tego wątku to tu pozamiatam te jakby nie przyjezdni to byś miał do moderowania 300 stron na krzyż :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Kurde ale pogoda wieje i chłodno, do garażu Basia nie chce mnie puścić ale i tak pójdę poprawić DRL
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 No to widać po spotach w SJZ tam też tylko marudy były dlatego się przeniosłem [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 10:11_________________________________________________
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 No to widać po spotach w SJZ tam też tylko marudy były dlatego się przeniosłem [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 10:11_________________________________________________ Nie lubili Cię tam bo cały czas tylko żarcie i żarcie :polew:
Polko_V Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Kurde ale pogoda wieje i chłodno, do garażu Basia nie chce mnie puścić ale i tak pójdę poprawić DRL dzis jest swieto panstwo a nie koscielne wiec mozna pracowac [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 10:13_________________________________________________2 posty wyzej... :polew: a takz ciekwaosci...ciekawe jaki z Ciebie bylby Wiesku moderator
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Kurde ale pogoda wieje i chłodno, do garażu Basia nie chce mnie puścić ale i tak pójdę poprawić DRL dzis jest swieto panstwo a nie koscielne wiec mozna pracowac Dlatego mam zamiar iść, tylko zastanawiam się jak podnieść silnik [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 10:15_________________________________________________ a takz ciekwaosci...ciekawe jaki z Ciebie bylby Wiesku moderator :decayed C*ujowy
Polko_V Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 a po co Ci podnosic silnik do DRL-ow :blink: [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 10:17_________________________________________________tiaa...wszystkim i za wszystko bana bys wpier*alal
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 a po co Ci podnosic silnik do DRL-ow :blink: Mam do wymiany uszczelkę pod miską, a żeby odkręcić śruby od strony skrzyni trzeba przekręcić wałem i za koło pasowe nie bardzo
Polko_V Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 a po co Ci podnosic silnik do DRL-ow :blink: Mam do wymiany uszczelkę pod miską, a żeby odkręcić śruby od strony skrzyni trzeba przekręcić wałem i za koło pasowe nie bardzo przerabialem ten temat ze 3 tyg temu
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 a po co Ci podnosic silnik do DRL-ow :blink: Mam do wymiany uszczelkę pod miską, a żeby odkręcić śruby od strony skrzyni trzeba przekręcić wałem i za koło pasowe nie bardzo przerabialem ten temat ze 3 tyg temu No tak ale Ty miałeś silnik na wierzchu a ja mam w aucie
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 a takz ciekwaosci...ciekawe jaki z Ciebie bylby Wiesku moderator :decayed C*ujowy :gwizdanie: może być ,że prawdę gada :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 10:21_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew:
Polko_V Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 dokladnie, bo jak ja mam se rece obijac... nie to nie dla mnie odkrecic, podniesc to nie sztuka...ale tak jak mowisz ta dwumasowe ustawic :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 10:22_________________________________________________Qrde...zglodnialem
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 dokladnie, bo jak ja mam se rece obijac... nie to nie dla mnie odkrecic, podniesc to nie sztuka...ale tak jak mowisz ta dwumasowe ustawic :gwizdanie: Nie o ustawienie chodzi, tylko w kole zamachowym jest wycięcie żeby można było kluczem do tych 2 śrub dojść. Silnik podnośić to tylko podeprzeć go na kole pasowym i lewarkiem w górę ale wtedy nie przekręcisz wałem, jedynie wcześniej odkręcić te śruby i wio.[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 10:28_________________________________________________ Qrde...zglodnialem Co lokator się upomina :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi