Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie jest :?:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie ma ktoś w domu ekspres ciśnieniowy, albo ma jakąś "wiedze" na temat ekspresów :?:

co byście polecili :?: rozglądam się za: Bosch Tassimo, DeLonghi, Philips Senseo, Krups Dolce Gusto :mysli:

Ja mam Saeco ( ale to taki najzwyklejszy expres ciśnieniowy ) , moja tym robi kawę

Opublikowano

to do mnie :mysli:
Opublikowano

Ja też płaciłem 60 zł/szt za górne a dolne były po 80 zł/szt. Stare trzeba oddać. Mam nadzieje, że jakość pozostała na tym samym poziomie co kiedyś.

Opublikowano

No jak to gdzie :cool1: ... tu

... jest tu co wtorek i czwartek ...

:gwizdanie:

:tongue4:

Opublikowano

A do kogo :cool1:

Opublikowano

Nie do Twojej :cool1:

Opublikowano

kaj się z nim umówisz to już od Cia zależy :wink4:
Opublikowano

kaj się z nim umówisz to już od Cia zależy :wink4:

Aaaa :>

Opublikowano
  • Autor

panowie ma ktoś w domu ekspres ciśnieniowy, albo ma jakąś "wiedze" na temat ekspresów :?:

co byście polecili :?: rozglądam się za: Bosch Tassimo, DeLonghi, Philips Senseo, Krups Dolce Gusto :mysli:

Ja mam Saeco ( ale to taki najzwyklejszy expres ciśnieniowy ) , moja tym robi kawę

też chce coś najzwyklejszego

Opublikowano

pojechała na siłownia to dłożej na kompie moga posiedzieć :polew:
Opublikowano

Ale Ci się picło :polew:

Opublikowano

Ja miałem od znajomego mechanika który robi tylko zawieszenie (jest bardzo dobry) i dużo ich bierze z Bytomia.

Opublikowano

No ten co ja mam kosztuje niecałe 500 zł , ale moja twierdzi , że za ~ 1200-1500 zł wtedy to dopiero expres ciśnieniowy ( taki mają w robocie ) ... ważne jest , żeby osobno byly wężyki do podłączania mleka czy jakoś tak , ja się za bardzo nie znam na tym - piję kawę tylko z gruntem :evil:

Opublikowano

to lepiej nie kupuj bo te zwykłe to na długo nie wytrzymują no chyba że kawę raz na 3-4 dni robisz a i tak pewnie nie będziesz go częściej używał,większość ludzi używa to przez pierwszy miesiąc, a potem stoi i kurz łapie :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 20:04_________________________________________________

no raczej :kox:

Ale Ci się picło :polew:

[br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 20:06_________________________________________________

Ja miałem od znajomego mechanika który robi tylko zawieszenie (jest bardzo dobry) i dużo ich bierze z Bytomia.

zmieniałeś wszystkie wahacze?
Opublikowano

to lepiej nie kupuj bo te zwykłe to na długo nie wytrzymują no chyba że kawę raz na 3-4 dni robisz a i tak pewnie nie będziesz go częściej używał,większość ludzi używa to przez pierwszy miesiąc, a potem stoi i kurz łapie :gwizdanie

Dokładnie tak jest ,nie warto kasy wywalać, ja też z mułem walę. :tongue4:

Opublikowano

to lepiej nie kupuj bo te zwykłe to na długo nie wytrzymują no chyba że kawę raz na 3-4 dni robisz a i tak pewnie nie będziesz go częściej używał,większość ludzi używa to przez pierwszy miesiąc, a potem stoi i kurz łapie :gwizdanie

Dokładnie tak jest ,nie warto kasy wywalać, ja też z mułem walę. :tongue4:

a ja przestałem wogóle pić(kawę) :rolleyes:

Opublikowano

Zmieniałem dwa górne z prawej strony i końcówkę na Lema i po 60k km dalej jak nowe.

Opublikowano

Moja se robi tym expresem , ale ja tam wolę z gruntem , poza tym szybciej/prościej mi zrobić właśnie taką zwykła , jak dla mnie to niepotrzebne urządzenie , szybciej do kobity co sobie tam zrobi taką małą filiżankę ... ja tam muszę kilka kubanów za dzień siekiery wypić

[br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 20:10_________________________________________________

a ja przestałem wogóle pić(kawę) :rolleyes:

Ani cygaret , ani alkoholu teraz już ani kawy :facepalm:

Długo nie pociągniesz tak :gwizdanie:

PS. do PW zajrzyj :cool1:

Opublikowano
  • Autor

to lepiej nie kupuj bo te zwykłe to na długo nie wytrzymują no chyba że kawę raz na 3-4 dni robisz a i tak pewnie nie będziesz go częściej używał,większość ludzi używa to przez pierwszy miesiąc, a potem stoi i kurz łapie :gwizdanie:[br]

ja kawy nie pije ale nie mam co z kasą zrobić, przecież drugiego portfela nie kupie

:decayed: