Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działa K U R WA

opanowane :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bierzecie zanim coś zaczniecie zmieniac bo ja sobie niepotrzebnie pare fotek zmienilem recznie (a tych zmienionych potem nie umialem skopiowac do notatnika bo forum widzi gotowe zdjecie a nie link do niego)

wiec zanim zaczniecie cos robic kopiujecie cala tresc do notatnika

a niedzialajace linki zmieniacie w sposob:

z

[i mg width=500 heig ht=391]htt p://im ages47.fo tosik.pl/1258/653db33fe625cf00med.jp g[/im g]

na

[u RL=ht tp://w ww.fo tosik.pl] h ttp://ima ges47.foto sik.pl/1258/653db 33fe625cf00med.jpg[/i mg][/uR L]

z wiadomych wzgledow powrzucalem spacje w linki

czyli podmieniacie z przodu

[i mg width=500 heig ht=391]htt p

na

[u RL=ht tp://www.foto sik.pl][i MG]http

z z tyłu doklejacie

[ / UR L]

wszedzie wciepalem spacje takze nie kopiujcie tego :tongue:

trzeba to zrbic w notatniku bo on jako jedyny nie probuje sie domyslac ku o co nam chodzi :grin:

i wtedy 30sek roboty z 10linkami a normlanie to ja pier_dolr pol dnia :decayed:

---------- Post added at 12:29 ---------- Previous post was at 12:27 ----------

to byl przykjlad dla foty 500mpx na forum

dla innych (np miniaturka otwierajaca sie bedzie inaczej :P

Opublikowano
działa K U R WA

opanowane :decayed:

pisz tu albo na pw jak żeś to porobił:notworthy:
Opublikowano

a to już nie działą link

Opublikowano

Przeglądając mobile, to znalezienie b6 w dieslu z przebiegiem poniżej 200 tys to cud. Jak już jest to z taką ceną że w Polsce dwa można kupić na allegro :grin:

Opublikowano
a to już nie działą link

Kuna tu nie chodzi o to jaki link działa bo ja miałem powpisywane pare razy dokładnie tak jak ma być ale jeśli przerabiasz link to to chu_jowe coś rozpoznaje znaki któr zmieniles i podkresla je w inny sposob tzn jeli masz pelny link i zmienisz w nim cos w srodku to ok dalej go podswietla jako link ale jesli zmienisz z brzegu to on jako link widzi tylko ta czesc srodkowa ktorej nie zmieniales... nie umiem tego wytlumaczyc... ale pewnie chce jakis automat kurw pomoc w tym wszystkim - efekt jest taki ze jak klikasz wyslij (a masz poprzerabiane linki idealnie tak jak maja byc) to one sie automatycznie poprawiaja na jakies inne linki ktore do chu_ja nie dzialaja (pewnie cos ma sprawic ze teoretycznie "zly" link w ktorym sie pomyliles poprawia na dobry... tylko ktos do chu_ja nie zwrocil uwagi i nie zapisal w forum zeby dzialal ten "link automatyczny"

bo jak dla mnie to kwestia tylko i wylacznie dogrania tego co forum proponuje z tym zeby to cos zaproponowane dzialalo czyli albo zmienic to na co automatycznie zmienia albo efekt zeby dzialal :tongue:

Opublikowano

:shock3: do mnie to i tak dalej czarna magia:facepalm:

:polew:

Opublikowano
:shock3: do mnie to i tak dalej czarna magia:facepalm:

:polew:

w skrócie...

nie zmieniaj w edycji wiadomosci tylko cala tresc skopiuj sobie do notatnika... tam pozmieniaj linki zeby byly takie jak maja byc i wtedy wklej w wiadomosc ktora edytujesz i dopiero wyslij ;)

tak wg mnie jest najszybciej bo kopiuje sobie ta czesc linka ktora sie zmienila i wkleja po kolei w linki (najpierw z przodu zamieniam potem z tylu doklejam) i pare sekund i gotowe :banan:

Opublikowano

okej dobrze :polew::polew:

:decayed:

---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:49 ----------

jak byda mieć kedyś duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo czasu to sie pobawia:decayed:

Opublikowano

wkur_wia mnie jeszcze edytowanie postow... jak edytuje poprawiam to nie umiem zapisac.. musze skopiowac tresc poprawiona odswiezyc strone wyedytowac jeszcze raz wkleic poprawiona tresc i zapisac i dopiero dziala :facepalm:

to jest do chu_ja tragedia :wallbash:

czasem umiem poprawic ale w wiekszosci nie... moze to zalezy od tego czy ktos w danej chwili oglada temat... moze cos w moim IE a moze po prostu opatrznosc czuwa zebym sie wku_rwial :tongue:

Opublikowano

dla mnie ogólnie może być:wink: tylko szkoda że te foty tak ciężko się "robi":thumbdown:

Opublikowano
wkur_wia mnie jeszcze edytowanie postow... jak edytuje poprawiam to nie umiem zapisac.. musze skopiowac tresc poprawiona odswiezyc strone wyedytowac jeszcze raz wkleic poprawiona tresc i zapisac i dopiero dziala :facepalm:

czasem umiem poprawic ale w wiekszosci nie... moze to zalezy od tego czy ktos w danej chwili oglada temat... moze cos w moim IE a moze po prostu opatrznosc czuwa zebym sie wku_rwial :tongue:

Zainstaluj sobie Firefoxa :wink4:

Opublikowano

jak same fele potrafia zmienic zwyczajne autko nie...

z zewnatrz dosłownie nic... wewnatrz tragedia (dla mnie osobiscie :P ) a jednak dzieki felgom nabralo wyrazu :kox:

---------- Post added at 12:59 ---------- Previous post was at 12:59 ----------

:tongue:

Guru a mial ktos w ogole podobny problem jak ja ? :)

Opublikowano

:tongue:

Guru a mial ktos w ogole podobny problem jak ja ? :)

Nie słyszałem o czymś takim :no:

Opublikowano

no dobra powoli dochodze do tego...i tu kolejne ale jak się robi miniaturki aby nie było linków...seves:decayed:

Opublikowano
no dobra powoli dochodze do tego...i tu kolejne ale jak się robi miniaturki aby nie było linków...seves:decayed:

minutę robiłem dosłownie cały mój pierwszy post z wątku o autku i 10 fotek robiłem minutę :tongue:

zależy co chcesz- początek kodu sobie zerknij stamtąd gdzie masz fotki powrzucane

masz na fotosiku?

tam są kody źródłowe.. zerknij na to i zobacz co chcesz osiagnac :wink:

---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:25 ----------

a to co tu napisałeś to w ogole nie wiadomo o co chodzi :kox:

do miniaturki też musisz mieć link :tongue:

ale spoko spoko domyslam sie ze chcesz miec tylko miniaturke 150pix i zeby nie szlo w nia kliknac zeby sie duza fota pokazala tak? sama miniaturka?

a nie chcesz wiekszej foty? 500pix np bo jest wyrazniejsza a tez malo zajmuje :tongue:

---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:28 ----------

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

UWAGA UWAGA!

Bardzo ważna wiadomość:

Moja R6 do sprzedania..

niestety :kwasny:

R6 zaraz leci na allegro 13000pln

jak ktoś chętny to i b6 do sprzedania :facepalm:

:embarrassed:

pamiętać że autko przerobione z anglika :decayed:

za b6 niestety chcę sporo 36000pln tak jak stoi czyli już na letnich 18

to nie jest żart... pilnie kasa potrzebna

bo jestem troche kasy w plecy a na już potrzebuję ze 20tys bo bym sie juz chcial wprowadzac :facepalm: