Opublikowano 31 Marca 201214 l Tobie coś zawsze nie pasuje Bo to forum działa jak stara ku*wa i nie gadaj że jest dobrze, bo pieprzysz jak dziecko co dostanie lizaka.
Opublikowano 31 Marca 201214 l no i Wiesiu zauważyłem że Cię tu coraz mniej Jak wyżej, po prostu obsługa jest uciążliwa, i to w IE i FF w każdej przeglądarce są jakieś bugi na forum, po prostu shit:facepalm:
Opublikowano 31 Marca 201214 l Tobie coś zawsze nie pasuje Bo to forum działa jak stara ku*wa i nie gadaj że jest dobrze, bo pieprzysz jak dziecko co dostanie lizaka. Fakt faktem że się pozmieniało ale mi wszystko działa sprawnie, korzystam z Maxthona.
Opublikowano 31 Marca 201214 l Tobie coś zawsze nie pasuje Bo to forum działa jak stara ku*wa i nie gadaj że jest dobrze, bo pieprzysz jak dziecko co dostanie lizaka. Fakt faktem że się pozmieniało ale mi wszystko działa sprawnie, korzystam z Maxthona. No dobra ale żeby dobrze wszystko działało to będę instalował następna przeglądarkę ? Mi niby wszystko działa , korzystam z FF ,ale jak napisze posta to po odswieżeniu strony automatycznie wkleja mi się moja ostania odpowiedź w okno odpowiedzi, ale to pikuś. Obsługa samego forum jest uciążliwa, Hugo uruchomił niepotrzebne wodotryski choćby multicytat, nie wieże że płatnego silnika nie da się ustawić żeby choć w większej części przypominał stary, który był intuicyjny. Popatrz na PEB działa na tym samym silniku, i nie jest to tylko moje nieistotne zdanie.
Opublikowano 31 Marca 201214 l Tobie coś zawsze nie pasuje Bo to forum działa jak stara ku*wa i nie gadaj że jest dobrze, bo pieprzysz jak dziecko co dostanie lizaka. Fakt faktem że się pozmieniało ale mi wszystko działa sprawnie, korzystam z Maxthona. No dobra ale żeby dobrze wszystko działało to będę instalował następna przeglądarkę ? Mi niby wszystko działa , korzystam z FF ,ale jak napisze posta to po odswieżeniu strony automatycznie wkleja mi się moja ostania odpowiedź w okno odpowiedzi, ale to pikuś. Obsługa samego forum jest uciążliwa, Hugo uruchomił niepotrzebne wodotryski choćby multicytat, nie wieże że płatnego silnika nie da się ustawić żeby choć w większej części przypominał stary, który był intuicyjny. Popatrz na PEB działa na tym samym silniku, i nie jest to tylko moje nieistotne zdanie. No nie, a z FF większość korzysta.. Co do tych odpowiedzi to faktycznie klops Ten multicytat jest też na PEB i za cholere nigdy nie wiedziałem jak to używać dopiero tu mi ktoś powiedział...
Opublikowano 31 Marca 201214 l Powiem Ci że na PEB pomimo że po angolu jest menu jakoś lepiej się bryka mamy tu za dużo opcji niepotrzebnych. Admin powinien interfejs forum ustawić żeby był w jak największym stopniu podobny do starego bo był b.dobry
Opublikowano 31 Marca 201214 l Jest tego za dużo... ja de facto korzystam tylko... otwieram na nowej karcie powiadomienia i tam mam wszystkie odp. na subskrybowane wątki i nowe wiadomości PW, a reszta jest mi w sumie zbędna.
Opublikowano 31 Marca 201214 l Powiem Ci że na PEB pomimo że po angolu jest menu jakoś lepiej się bryka mamy tu za dużo opcji niepotrzebnych.Admin powinien interfejs forum ustawić żeby był w jak największym stopniu podobny do starego bo był b.dobry dokładnie to samo pierwszego dnia po zmianach pisałem i też uważam że pewnie możnabyło forum na nowym silniku ustawić żeby działało w większym stopniu jak kiedyś a w skrócie żeby po prostu było tak intuicyjne jak stare
Opublikowano 31 Marca 201214 l Pany i na 30 ---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:19 ---------- I znowu mamy śnieg ... a ja na łysych letnich
Opublikowano 1 Kwietnia 201214 l ---------- Post added at 10:07 ---------- Previous post was at 10:06 ---------- Robert bierz http://www.ibood.com/pl/pl/
Opublikowano 1 Kwietnia 201214 l dobry no jak nie BT to tez bym mial jeszcze zimowki a tak trzeba ostroznie przejezdzic tych kilka dni ---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:21 ---------- kuna co jedziesz ogladac? Wyjdzie Ci pozyczyc autko od ojca a jak cos ja mam podobna myjke do sprzedania kupilem na allegro ale u mnie nie dziala tzn sika z przerwami.. Tak ze sika przerywa sika przerywa i w tym momencie mi swiatlo w garazu przygasa hahaha.. Nie chcialby se jej ktos zobaczyc co to za przyczyna
Opublikowano 1 Kwietnia 201214 l ---------- Post added at 10:07 ---------- Previous post was at 10:06 ---------- Robert bierz http://www.ibood.com/pl/pl/ to jest ta myjka, co mówiłeś mi na spocie??i spoko Robert...chyba większość dziś bedzie śmigała na letnich:decayed: ---------- Post added at 10:35 ---------- Previous post was at 10:34 ---------- chociaż...ja mam ten wybór, że mogę polówkę odpalić na zimowych:decayed:
Opublikowano 1 Kwietnia 201214 l Robert bierz http://www.ibood.com/pl/pl/ to jest ta myjka, co mówiłeś mi na spocie?? Chyba tak, za takiego Karchera byś musiał dać z 900zł i masz tylko 2lata gwar. a tu aż 5lat oferta tylko dziś ważna.
Opublikowano 1 Kwietnia 201214 l a to jest jakaś pewna strona ?? Aby se to kupić ?? Wiesz nie znam się za bardzo:embarrassed:
Opublikowano 1 Kwietnia 201214 l a to jest jakaś pewna strona ?? Aby se to kupić ?? Wiesz nie znam się za bardzo:embarrassed: Ja tam już kupiłem kilka rzeczy, m3rvin, siemian też już tam kupowali. Ja polecam Pogadaj z bulczasem może kupicie dwie to przesyłka taniej wyjdzie
Opublikowano 1 Kwietnia 201214 l no nie powiem okazja, ale muszę mieć narazie z tym poczekać bo w domu jest jakaś "powiedzmy" myjka (a myślałem, że juz jej nie ma),ale chwilowo nie sprawna...jak się nie da jej uruchomić,to się złożę z kimś i se kupimy.
Opublikowano 1 Kwietnia 201214 l no nie powiem okazja, ale muszę mieć narazie z tym poczekać bo w domu jest jakaś "powiedzmy" myjka (a myślałem, że juz jej nie ma),ale chwilowo nie sprawna...jak się nie da jej uruchomić,to się złożę z kimś i se kupimy. Spoko tylko mówię że ta myjka jest tylko dzisiaj i nie wiadomo kiedy znów będzie