H4mm3R Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Stoi tam ale Avant, a Kuna szuka sedana
Arturoo Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 A od kiedy zawraca się w takim miejscu i w taki sposób? z Tobą się zgodzę A od kiedy zawraca się w takim miejscu i w taki sposób? od kiedy się tak za***rdala na motorze .............. a z Tobą nie ile razy człowiek musiał kombinować by nie mieć blizny na majtkach bo jakiś ci*l postanowił w dziwnym miejscu skręcić albo zawrócić
seves Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 dobry Normalka, typowy przykład wypadku na motorze, większość spowodowana jest przez lewoskręt samochodów. Kto na motorze nie jeździ to nie czuje tego strachu przed samochodami, jaki mają motocykliści. zapewne masz tu racje lecz niedokonca bo 1. jezdzisz wedle przepisów nie wyprzedasz na podwójnej ciąglej , nie przekraczasz prędkości itp OK ! 2. jadąc ja powedzmy w zabudowanym 60km/h chca wytprzedzić patrza lusterka nic nima a tu nagle swiatełko zbliża se w tempie 140 no sorry .... wg mnie w tym filmiku i kierowcy wina za lewoskręt i motocyklisty za prędkość i nima nad czym dywagować oczywiście szkoda motocyklisty bo jak inaczej ale niekiedy sami sobi winni są Mervin chyba tak nie uważasz co mam nadz że to był żart.. poza tym lepiej nie uogólniać.. a co do filmiku to nie widzę prędkości motocyklisty a był na lewym pasie bo jak dla mnie uciekał przed tym zawracającym żeby w niego nie przypierd za to widzę że gościu z autka ani nie spojrzał w lusterko bo musiałby go widzieć (w nocy nie ma szans nie zauważyć światła) ani nie włączył kierunku i zawrócił jak zawrócił.. a jak ktoś chce wyprzedzić tira to wypada zerknąć w lusterko bezpośrednio przed zmianą pasa a nie 5sek czy nawet 1sek wcześniej bo wtedy nawet kogoś autkiem możesz mieć na zderzaku tylko różnica w tym.. że auto łatwo zauważyć
m3rvin Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A od kiedy zawraca się w takim miejscu i w taki sposób? z Tobą się zgodzę A od kiedy zawraca się w takim miejscu i w taki sposób? od kiedy się tak za***rdala na motorze .............. a z Tobą nie ile razy człowiek musiał kombinować by nie mieć blizny na majtkach bo jakiś ci*l postanowił w dziwnym miejscu skręcić albo zawrócić zgadzam se że nie można zawracać w taki sposób ale Artur wyobraź se sytuacje że auto jedzie prosto a motor z dozwoloną prędk. wypafdków by było mniej jakby jeden z drugim nie używali ulic jako torów wyścigowch ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:16 ---------- seves może uogólniam za bardzo i przesadziłem z tą prędkością, ale som swięty niejestem niestety jo to tak widza i jak se zaczoł sezon na moto niestety miołem kilka przypadków że z nie wiadomo skąd se mi moto wzion - dlatego tak napisołem mom nadzeje że Ty task niejeździsz a gościa co zawracał wcale niebronie ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- :hi:
seves Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A od kiedy zawraca się w takim miejscu i w taki sposób? z Tobą się zgodzę A od kiedy zawraca się w takim miejscu i w taki sposób? od kiedy się tak za***rdala na motorze .............. a z Tobą nie ile razy człowiek musiał kombinować by nie mieć blizny na majtkach bo jakiś ci*l postanowił w dziwnym miejscu skręcić albo zawrócić zgadzam se że nie można zawracać w taki sposób ale Artur wyobraź se sytuacje że auto jedzie prosto a motor z dozwoloną prędk. wypafdków by było mniej jakby jeden z drugim nie używali ulic jako torów wyścigowch ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:16 ---------- seves może uogólniam za bardzo i przesadziłem z tą prędkością, ale som swięty niejestem niestety jo to tak widza i jak se zaczoł sezon na moto niestety miołem kilka przypadków że z nie wiadomo skąd se mi moto wzion - dlatego tak napisołem mom nadzeje że Ty task niejeździsz a gościa co zawracał wcale niebronie ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- :hi: jo też święty nie jestem (teraz nie jeżdzę w ogóle ) ale fakt że żyje że nie raz spodziewałem się dziwnego zachowania kierowników czy kierowczyń w puszkach .. po prostu od pewnego czasu jak widzę auto z boku to zwalniom.. hamuja .. ale szczerze tego zachowania gościa na filmiku nie da się przewidzieć w żaden sposób.. nagle zaczyna hamować i bez kierunku zawraca
m3rvin Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 no jakmy se to wytłumaczyli to x8 ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ---------- a i tyn S2 z androidem 4.0.3 wykręca suty
Arturoo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Spoko luz grunt to patrzec w lusterka ,jak to bedziemy robic to kazdy z nas bedzie mial sie bezpieczniej na drodze. Klekot jezdzi w koncu . W Kobiórze u Śmietany ogarneli temat ,jedzie ,malo pali i dzisiaj pierwszy raz pokazal 230 na A1. ---------- Post dopisany at 15:26 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ---------- Takze ten tego .........patrzec po lusterkach
badboy Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Spoko luz grunt to patrzec w lusterka ,jak to bedziemy robic to kazdy z nas bedzie mial sie bezpieczniej na drodze.Klekot jezdzi w koncu . W Kobiórze u Śmietany ogarneli temat ,jedzie ,malo pali i dzisiaj pierwszy raz pokazal 230 na A1. ---------- Post dopisany at 15:26 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ---------- Takze ten tego .........patrzec po lusterkach Arturrrro w końcu ! znaleźli jakąś konkretną przyczynę tego że tak długo musiało trwać żeby to dwaipółtedei w końcu zaczęło normalnie jeździć ?
Arturoo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Pompa nie podawala prawie paliwa ...... Srednia z ostatnich 130 km to..........8,5
badboy Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 jedzie ktoś do Kamienia w niedzielę ??? Seves ?
Arturoo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 17 pokazal przy 200 Orlen w sjz padnie
Kuna Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Artur to 8,5 to na jedną ośke chyba Mam 12 gr zniżki na orlenie na litrze oczywiście
Arturoo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Kuna do niedawna tak bylo jak piszesz
Rekomendowane odpowiedzi