H4mm3R Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Co do terminów spotów to sami musimy się zgadać i to tak żeby Blant był bo on ma grilla w bagażniku:wink: Ja też mam taki gril za 12zł z castoramy który możemy wykorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Co do terminów spotów to sami musimy się zgadać i to tak żeby Blant był bo on ma grilla w bagażniku:wink: Ja też mam taki gril za 12zł z castoramy który możemy wykorzystać wystarczy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Co do terminów spotów to sami musimy się zgadać i to tak żeby Blant był bo on ma grilla w bagażniku:wink: Ja też mam taki gril za 12zł z castoramy który możemy wykorzystać Wiesiek, chodzi oto że Tomek nie chce żebym przyjechał PS. Chętnie się pisze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 ja będę pod telefonem w swd'u ale jak będzie luz to się zjawię jak będzie pogoda to dziewczyny zabiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 grześko, jo robia i codziennie o 5 cza wstać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 ahaaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 dajcie namiary gdzie u nas dziabne polerke, bo po wypłacie pójde na bogato i ile dam za całą fure, wyrobie sie w 300 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 W wodzisławiu jest typ co robił polerke kumplowi 150-200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 dajcie namiary gdzie u nas dziabne polerke, bo po wypłacie pójde na bogato i ile dam za całą fure, wyrobie sie w 300 zł? Znam jednego dobrego z Radlina 300-350zł za auto. ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 dobry Synki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Kuna a tego przodu w B4 czasem nie pokrzywiłeś jak w tą zaspę zajebałeś jak Ci drift nie wyszedł pewnej zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Pod Gwarkiem prawie mu się udało ślizganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 A to może, bo zderzak cały i wszystko całe, a nigdy nie ściągałem przodu ---------- Post dopisany at 17:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ---------- Teraz ja szukam pracy z przyczyn wyższych (Brak porozumienia z pracodawcą albo studia albo praca) Więc tak ukończenie: Technikum Ekonomiczne specjalizacja Rachunkowość Aktualnie kończę policealne Technikum Administracyjne Oraz Studia Wyższa Szkoła Zarządzania Ochroną Pracy w Katowicach - Kierunek Bezpieczeństwo wewnętrzne (zaocznie) Doświadczenie jakie takie mam - wiadomo zawsze za małe. Umiejętności: Prawko A B Certyfikat szybkiego pisania na klawiaturze oraz maszynie do pisania Bardzo dobra znajomość komputera Obsługa Pakietów biurowych Obsługa programu Symfonia Jak by ktoś słyszał o jakiejś ofercie dajcie znać. Teraz w tym kraju praca opiera się głównie na znajomościach. Branża obojętnie, każdą rozważę W zamian flaszka jak coś z tego wyjdzie. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi