Dejmien Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Adam podjedź na jakiegoś spota okolicznego tam zawsze ktoś vaga ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ogólnie co się dzieje a wiele rzeczy ... wspomaganie co na pewno wiem - buczy, Kontrolka airbag świeci. Puszczam gaz słyszę terkotanie po prawej stronie, Puszczam sprzęgło słychać zgrzytnięcie (tylko na końcówce sprzęgła bieg 1 i wsteczny - jak auto już sie powoli toczy) no i RNS nie czyta mi DVD żeby było śmieszniej CD zwykłe czyta.Zamówiłem wczoraj kabel i jak na złość Airbag już się nie zapala. Poszukuje jakiegoś kompetentnej osoby która coś poradzi i podejmie się napraw. Edit: Może ktoś się po prostu zna na rzeczy i che pomóc zawsze można się spotkać wypić pare piwek i pogadać na tropiące moje auto tematy. W końcu też jestem człowiekiem Pozdrawiam Adam To pewnie przegub albo półoś, a w RNSie laser do czyszczenia albo źle nagrane DVD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 czyli musi na spota podjechac by sprawdzić inne płyty z innych rns'ów a przegubu się posłucha przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 seves może by to trza przepłukać .... ?????? ---------- Post dopisany at 16:30 ---------- Poprzedni post napisany at 16:29 ---------- dopiero teraz przeczytałem Arturo jakbyś wykrakał- żarłem wszystko i nic nie pomagało na to gardło i w sobotę wiecz się już wkurw wziąłem flaszkę i zacząłem płukać gulgać sobie gargło i... w niedzielę obudziłem się lekko słaby ale gardło już nie bolało poważnie ---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:21 ---------- . . . . . komu ja vagowanie obiecalem bo mi sie wlasnie przy problemie Adama przypomniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Błyskotliwa riposta Miśka Koterskiego do Kazimiery Szczuki - YouTube nokaut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejmien Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Błyskotliwa riposta Miśka Koterskiego do Kazimiery Szczuki - YouTube nokaut dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 chłopaki szykować się na sobotę imprezka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Przed sobotą jest środa ---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 00:39 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Przed sobotą jest środa ---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 00:39 ---------- a przed środą wtorek:decayed: właśnioe dzięki Arturo za wczorajszego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejmien Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 ---------- Post dopisany at 10:05 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ---------- No widzę,że piszecie o tej sobocie a zero konkretów zbieracie się kaj przed tym SCP ? ---------- Post dopisany at 10:25 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ---------- Barometr - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi