Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

wiesiek graty nowej fury...przede wszystkim bezawaryjności.a co cie tak wzieło znowu na niemca?pamiętam jak gadałeś że to badziew szmelc itp i myślałeś o jakims japońcu

I nie wiele brakowało a stała by w garażu Civic 4D :naughty:

siema:hi:

jak tam przygotowania przed świętami? prezenty pokupione?

macie jakieś plany na sylwestra?

Prezent stoi w garażu, a na sylwestra przyjadę do Was :whistling: i nawalimy się jak świnie :wink:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Wiesiek na którą robisz?

Opublikowano

SKRADZIONE dziś 4.50 nad ranem - tel do mnie w razie jakichkolwiek info 608039891

autko wszyscy znacie - z góry dzięki za wszelkie sygnały

http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/all-b8-mironowoz-cz-iv-3-0tdiq-sedan-pakiet-s4-20-rs6-ii-171930/

Opublikowano
  • Autor

ee tam świąt nie będzie przecież koniec świata jest :)

to nie słyszałeś że Majowie odwołali koniec świata bo mega wyprzedaże są w Skodzie?

Prezent stoi w garażu, a na sylwestra przyjadę do Was :whistling: i nawalimy się jak świnie :wink:

jak najbardziej, zapraszamy!!!

SKRADZIONE dziś 4.50 nad ranem - tel do mnie w razie jakichkolwiek info 608039891

http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/all-b8-mironowoz-cz-iv-3-0tdiq-sedan-pakiet-s4-20-rs6-ii-171930/

wje*ali się do garażu?

Opublikowano

o kurw*!

Opublikowano

Ja pier**le :facepalm: przypuszczam że znajdziesz autko na giełdzie w SG w częściach :facepalm:, kurna jak ,laweta helikopter, myślę ze miałeś swoje zabezpieczenia no i AC.

ee tam świąt nie będzie przecież koniec świata jest :)

to nie słyszałeś że Majowie odwołali koniec świata bo mega wyprzedaże są w Skodzie?

jak najbardziej, zapraszamy!!!

wje*ali się do garażu?

Arek nie w Skodzie a w Toyocie, a tak nawiasem jak walną nową taką Octavie tak jak Rapida, to życzę sukcesów, platik jak na chińskich zbawkach :facepalm:

Opublikowano

hello Synki :hi:

kurw masakra z tą furką Mirona :kwasny:

Opublikowano

chłopaki mogł by mi ktos sprawdzic w jakim stanie sa drzwi które ma jakis gosciu z Rybnika do sprzedania?moze ktos mieszka nie daleko.to jest jego nr tel.606110515

Opublikowano
chłopaki mogł by mi ktos sprawdzic w jakim stanie sa drzwi które ma jakis gosciu z Rybnika do sprzedania?moze ktos mieszka nie daleko.to jest jego nr tel.606110515

Hej, pozwoliłem sobie skopiować z wikipedii:

"Rybnik składa się z 27 dzielnic zamieszkiwanych przez 140,9 tys. mieszkańców (...) Zajmuje 14 miejsce na liście największych miast Polski według powierzchni i 25 miejsce na liście największych miast Polski według ludności."

Nie obrażaj się to jest żartoliwe:wink: po prostu dowiedz się więcej od gościa np mniej więcej gdzie mieszka albo daj jakiś link, przecież nie będziemy do niego dzwonić i pytać o jakieś drzwi :decayed: tym bardziej że może się okazać że mieszka na drugim końcu miasta a jechać tam specjalnie i szukac go żeby obejrzeć drzwi może jednak troszke czasu zająć :kwasny:

Opublikowano

prosze. AUDI A4 B5 SEDAN Drzwi lewe przednie LY7L idealne (2819759550) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

nie mogłem znalesc bo tak to bym wkleił odrazu.

---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ----------

a kojarzysz salom Mercedesa\Citroena w rybniku(swierklany)?wiem jaki jest rybnik bo pracowalismy tak ok 1.5 roku.

Opublikowano
prosze. AUDI A4 B5 SEDAN Drzwi lewe przednie LY7L idealne (2819759550) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

nie mogłem znalesc bo tak to bym wkleił odrazu.

---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ----------

a kojarzysz salom Mercedesa\Citroena w rybniku(swierklany)?wiem jaki jest rybnik bo pracowalismy tak ok 1.5 roku.

nie no żeby nie było, my tu po prostu ciągle żartujemy, i moje zdanie też miało w formie żartu zabrzmieć i mam nadz że tak to odebrałeś :wink:

merc/citr to są dokładnie świerklany przy autostradzie A1 - wrzucę pytanie na żorski wątek bo może jutro na spota ktoś tamtędy pojedzie

Opublikowano

kolego o mercedesie tylko napisałem ze tam pracowałem.nie wiem czy on tam mieszka.hehe.bo jak do niego dzwoniłem to nawet nie myslałem zeby zapytac w którym miejscu w rybniku mieszka.:grin:chyba jednak wezme od niego te drzwi to dam ci znac s kad dakładnie jest.

a na spota miałem raz wpasc do was ale jakos mi tak zeszlo ze nie przyjechałem a mieszkałem bardzo blisko.bo na ul. wyzwolenia chyba.:naughty:

dzieki za dobre checi.

Opublikowano

no to ładnie, zrozumiałem że to w świerklanach niedaleko mercedesa ma drzwi :decayed:

Opublikowano

hehe.:decayed:moze kiedys w przyszłosci jeszcze odwiedze Rybnik.bo mieszka tam rodzina mojej dziewczyny.:naughty:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Super że Miron odzyskał autko

Opublikowano