andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Cześć Wrocławianinie chciłeś pewnikiem napisać gorolu co to to nie starom się ich kultury śląskij naumieć już im smakują moczka i makówki nie wspominając o zupie rybnej u nich ino pierogi Zamieszczone przez andy_sky Ty chyba też zmieniłeś adres a jakoś tak wyszło:decayed: co tam porabiosz w budowlance
blant88 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Daniel przywieź mi kabel:wink: tak tak wiem ale dopiero wczoraj odebrałem auto jak dam rade to dzis lub jutro , SORKI
A-rek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 co tam porabiosz w budowlance w logistyce teraz robie:decayed: Wiesiek wrzuć foto jakie to kóleczka kupiłeś
Matek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dajcie namiar na kogos konkretnego z Car Audio w Rybniku lub okolicach:drinks:
wiesiek3d Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Wiesiek wrzuć foto jakie to kóleczka kupiłeś
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Wiesiek gratulacje fury oby bezawaryjnie,dopiero doczytałem Arek logistyka to też transport czy tylko hale magazynowe i wózki?
A-rek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dajcie namiar na kogos konkretnego z Car Audio w Rybniku lub okolicach:drinks: Autoprotect Rybnik CB Radia Car audio elektryka samochodowa na żorskiej przy dwupasmówce też masz sklep Wiesiek wrzuć foto jakie to kóleczka kupiłeś http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/141/4490/16858550/61990671-2248653677-38232.jpg ładne:thumbup1: Arek logistyka to też transport czy tylko hale magazynowe i wózki? transport też, ja dokładnie robie na hali (ładuje tiry)
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Wiesiek gratulacje fury oby bezawaryjnie,dopiero doczytałem Arek logistyka to też transport czy tylko hale magazynowe i wózki? Dzięki:decayed:
Matek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 yeebać służe zdrowia banda idiotów tu u nas w Rybniku
andy_sky Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 yeebać służe zdrowia banda idiotów tu u nas w Rybniku wszędzie są podobni
A-rek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 panowie potrzebowałbym waszej rady... mój ojciec szuka nowego samochodu w przedziale 10-15 tyś i prawdopodobnie będzie to coś z tego komisu "LEXUS" IMPORT AUT - oferta - otoMoto.pl doradzcie mi proszę które z samochodów są warte uwagi. mam kilka typów ale chciałbym usłyszeć wasze zdanie
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 panowie potrzebowałbym waszej rady...mój ojciec szuka nowego samochodu w przedziale 10-15 tyś i prawdopodobnie będzie to coś z tego komisu "LEXUS" IMPORT AUT - oferta - otoMoto.pl doradzcie mi proszę które z samochodów są warte uwagi. mam kilka typów ale chciałbym usłyszeć wasze zdanie :hi:wszystkim, Arek ja polecam clio ma najmnieszy przebieg i jest najmłodsze w tej cenie ew. ta meganka cabrio całkiem całkiem
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 A ja w tym szrocie nigdy nie widziałem porządnego samochodu i nic bym tam nie kupił. Arek a ojciec nie chce twojego ? to ja sprzedam mu mojego
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 A ja w tym szrocie nigdy nie widziałem porządnego samochodu i nic bym tam nie kupił. Arek a ojciec nie chce twojego ? to ja sprzedam mu mojego co innego ocena na żywca a z obrazka wszystkie są ok
Rekomendowane odpowiedzi