wiesiek3d Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Robert przeniósł się na mojeakwarium.pl ...... Chyba tak, bo się jakoś utopił ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- działajcie też wpadne:wink: Kurde jak przyjedziesz to zgańbisz wszystkich:jerk: :hi:kurcze chyba nie tą padliną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 większość projektów Sajmona miażdzy suty:thumbup1:---------- Post dopisany at 15:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ---------- brak słów ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ---------- ma ktos pożyczyć ściągacze do sprezyn ? PILNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 18:33 ---------- Poprzedni post napisany at 15:46 ---------- Wiesiek ty się lubujesz w elektryce, powiedz mi czy da rade jakoś sprawdzić czujniki cofania PDC czy są sprawne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Arek napisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 już znalazłem info:wink: mam do sprzedania gdyby ktoś chciał ori PDC, wiązke, moduł, kamere cofania i jeszcze pare innych dupereli z Mercedesa E-klase W212, wszystko funkiel nówka:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Dzień Doberek jak to... .......... 27 grudzień 2013, godz 15:00. ..... będzie aktualne to też wpadnę ...może i rodzinnie Dobry,Takie pytanko jeździcie po Rybolu orientujecie się w sprawie mandatów z monitoringu? Chodzi mi o skrzyżowanie Na Kościuszki jak skręca się na Focusa. Jechałem służbówką i przejechałem dziś na pomarańczowym na skrzyżowanie w sensie skręcałem na focusa i zwolniłem i się zrobiło pomarańczowe podczas wjazdu na sygnalizator. Swoim to to olać ale później u mnie w robocie są dochodzenia dlaczego jeździmy popełniając mandaty ble ble ble... a to się nie dziw jak takie cuda wyprawiacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 już znalazłem info:wink: No i co z tego, napisać do mnie możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Gwint założony:naughty: i powiem wam że jestem strasznie zdziwiony w pozytywnym sensie dlatego że mogłem już dawno kupić gwint bo jezdzi sie za***iście jest nie za twardy ani za miękki ,a gwint to SUPERSPORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 No to pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Blant gwint na zime??? mogłeś z tym poczekać do wiosny:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Gwint jest tylko nie wiadomo czy - czy + na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Blant gwint na zime??? mogłeś z tym poczekać do wiosny:wink: chciałem ale tylnie amory trzymały sie juz tylko na sprężynach i d*pa latała jak chciała wiec wolałem to wymienic ,a tak nawiasem czym przed zimą go najlepiej zakonserwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Blant, smar miedziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ale co chcesz konserwować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ale co chcesz konserwować ? Gwint Blant, smar miedziany tak myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 panowie jak tam przygotowania do świąt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 panowie jak tam przygotowania do świąt? Szkoda słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi