rejmen Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Chyba nawet więcej jak połowa. Godzina jeszcze nie ustalona ale jak ostatnio do południa
seves Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Siema Pany, jestem Seves mieszkam w Rybniku, czy są tu może jacyś audimaniacy czy coś? Rejmen ja się piszę na 100! wkręć mnie na tą listę bo i tak miałem jechać tylko daj znać ile biorą za 4łapy byłem już u nich 2razy i raz wzieli 150 a raz 200 i teraz jak byłem pytać to znowu chcieli 200 powiedziałem że się zastanowię jak nie dają zniżki dla stałego klienta
blant88 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Seves, a co byś chcioł PS. kiery jedzie w końcu na BT ?
rejmen Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Siema Pany, jestem Seves mieszkam w Rybniku, czy są tu może jacyś audimaniacy czy coś? Rejmen ja się piszę na 100! wkręć mnie na tą listę bo i tak miałem jechać tylko daj znać ile biorą za 4łapy byłem już u nich 2razy i raz wzieli 150 a raz 200 i teraz jak byłem pytać to znowu chcieli 200 powiedziałem że się zastanowię jak nie dają zniżki dla stałego klienta Jutro będę wiedział czy w ogóle cała akacja wypali z uwagi na małą ilość osób chętnych. Jak zawsze do samego końca nikt nic nie wie.. Dam znać
Matek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Rejmen, jakby to bylo za tydzien to chetnie a tak d*pa. Ja jade na Nyse blant w tym roku,
rejmen Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 HAMOWNIA ODWOŁANA! Zbyt mała ilość chętnych. Następna planowana tego typu akcja dopiero na wiosnę
A-rek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ja tradycyjnie nie jadę do BT i ja też nie
blant88 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Rejmen, jakby to bylo za tydzien to chetnie a tak d*pa. Ja jade na Nyse blant w tym roku, a na Nyse też mam zamiar się wybrać
seves Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) HAMOWNIA ODWOŁANA! Zbyt mała ilość chętnych. Następna planowana tego typu akcja dopiero na wiosnę hehe a ja podjechałem do nich w piątek i potwierdzili że jest grupówka, dogadałem się z chłopakiem który hamuje tak jak poprzednio i ściągnąłem Tolka i SirReda i nas shamowali za marne grosze potwierdzam jedynie że ta hamownia na Raciborskiej TRW podaje niższą moc samochodów, albo z tego co widzę inne hamownie często zawyżają - np moja poprzednia 3.0tdi na raciborskiej niecałe 280km - u Aligatora 301.. Można to sobie przeliczyć hehe Edytowane 7 Lutego 2015 przez seves
rejmen Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 HAMOWNIA ODWOŁANA! Zbyt mała ilość chętnych. Następna planowana tego typu akcja dopiero na wiosnę hehe a ja podjechałem do nich w piątek i potwierdzili że jest grupówka, dogadałem się z chłopakiem który hamuje tak jak poprzednio i ściągnąłem Tolka i SirReda i nas shamowali za marne grosze potwierdzam jedynie że ta hamownia na Raciborskiej TRW podaje niższą moc samochodów, albo z tego co widzę inne hamownie często zawyżają - np moja poprzednia 3.0tdi na raciborskiej niecałe 280km - u Aligatora 301.. Można to sobie przeliczyć hehe Taką dostałem informacje od chłopka który spraszał u nas w robocie, tera się okazuje że jednak akcja się odbyła.. Tymczasem ja oddaje się lutowaniu kabelków w nowym liczniku
seves Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Taką dostałem informacje od chłopka który spraszał u nas w robocie, tera się okazuje że jednak akcja się odbyła.. Tymczasem ja oddaje się lutowaniu kabelków w nowym liczniku Udanej zabawy Dzięki w ogóle za info bo jakbyś nic nie napisał to bym tam nie podjechał chociaż przejeżdzam tamtędy codziennie
Rekomendowane odpowiedzi