main Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Powiedzialem zonie ze musze jechać I obgadać .... Także nie moge se przeyebaccc I na zbyt długo sie zmywać... :) :)hej przemo mozna juz na wrzesien wysyłac foto do kalendarza bo nie umie znaleść.Tak jak masz w temacie meila to wyslij z dopiskiem wrzesień I powinno być okej:)Co myślisz o tej foto :-) naciepane z GT-I9195 wysyłaj jakiś głos się odda
PrzemoS4 Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Pamiętajcie, glosujemy, teraz sierpień Main, glosik odday? Na ryśkaaaa glosujemy za Miesiàc Edytowane 30 Września 2015 przez PrzemoS4
jhimo Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Siemka po wakacjach i konczacym sie urlopie;D
Arturoo Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Siema Może w Gliwicach kebab dziś? Edytowane 2 Października 2015 przez Arturoo
PrzemoS4 Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Kto jeszcze nie glosowal?? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/333868-sierpien-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/
blant88 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Dawid do roboty! Wysłane z mojego LG-D620
main Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Pamiętajcie, glosujemy, teraz sierpień Main, glosik odday? Na ryśkaaaa glosujemy za Miesiàc Panie głosik na Ciebie oddany juz dawno. chyba jako 3ci na Ciebie oddałem choć cza powiedzieć że zdjęcie du*y nie urywa :grin: :grin:
PrzemoS4 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Wiem wiem Musze znalesc wiecej czasu i zrobic fotke taka ktora sie bardziej spodoba
Arturoo Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Wiem wiem Musze znalesc wiecej czasu i zrobic fotke taka ktora sie bardziej spodoba +1
Rekomendowane odpowiedzi