wiesiek3d Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Blant cos to porobil ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Blant coś to zrobił??? A ja będę tego 11-go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Hmm jakby to powiedzieć wracałem z pracy [emoji14] Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 No to piekny powrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Hmm jakby to powiedzieć wracałem z pracy po ilu byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Hmm jakby to powiedzieć wracałem z pracypo ilu byłeś?A czy ja wiem [emoji14] Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Szczery do bólu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Panowie rozumiem że 11.08 jest to nadal aktualne? robimy ognicho? Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ni c**ja bo bedziesz żar gorzołę , a ja mam nockę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ni c**ja bo bedziesz żar gorzołę , a ja mam nockę Eeee.. na spokojnie ja bede kierowca wiec nie bede żarł chyba że kiełbaske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Znam Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Panowie rozumiem że 11.08 jest to nadal aktualne? robimy ognicho? Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Świetny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) No i jest kompan [emoji14] A co jest z Robertem? Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez blant88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 ja będę.... no chyba, że mi kumpel zadzwoni, że mam auto do odbioru ale i tak będę..... najwyżej spóźniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Robert mi nie odpisuje nie wiem co jest z chlopem :/ A tak poza tym to gdzie się spotykamy i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Jak sie uda to wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Robert mi nie odpisuje nie wiem co jest z chlopem :/ A tak poza tym to gdzie się spotykamy i o której? Blant Tyś coś zakurzył czy oprócz palca gdzieś Ci się jakieś ustrojstwo jeszcze wbiło hahaha dyć piszemy od dwóch stron gdzie i o której i w pierwszy post Arek wkleił na parkingu koło małego tesco na przeciw mc donalda i bp - ok 18:30 kto dojedzie jak dojedzie, mój brat i ja będziemy, Tolek miał być ale czasu nie znajdzie ale jego auto może dojedzie hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 ja bede na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi