Arturoo Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ja na razie lecę do pracy jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 dzięki chłopaki za spota fajnie było znowu pogadać tak jak kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ja również dzięki za pogawędki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 i ja dzięki no i Arek super że wpadłeś bo serio dobrych kilka lat Cię nie widziałem PS Dla młodego który wywołał temat, tak to jest właśnie ze spotami dziś - próbujemy próbujemy próbujemy i było nas 5 z tego Arek z Niemiec przyjechał a mój brat z UK i dlatego nie ma sensu się co tydzień spotykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 No i Seves my przyjechaliśmy aż z Nowin, a Mati z końca Rybnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 no i Arek super że wpadłeś bo serio dobrych kilka lat Cię nie widziałem Seves zaledwie na kilku spotach nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 No i Seves my przyjechaliśmy aż z Nowin, a Mati z końca Rybnika no i Arek super że wpadłeś bo serio dobrych kilka lat Cię nie widziałem Seves zaledwie na kilku spotach nie byłem No jak prawdziwy weteran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 i ja dzięki no i Arek super że wpadłeś bo serio dobrych kilka lat Cię nie widziałem PS Dla młodego który wywołał temat, tak to jest właśnie ze spotami dziś - próbujemy próbujemy próbujemy i było nas 5 z tego Arek z Niemiec przyjechał a mój brat z UK i dlatego nie ma sensu się co tydzień spotykać no wlasnie ciezko, bo ja sam mialem caly zajety tydzien niestety, wesele potem wyjazd w gory ale moze jak by tak zaplanowac spoty z wiekszym wyprzedzeniem zeby kazdy sie zaplanowal w miare, bo na ostatnia chwile to niestety roznie bywa i kazdemu nie pasuje, chociaz i tak moze byc mala frekwencja jak malo ludzi o tym wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Panowie wiecie może gdzie dostanę takie szkiełko do VW Golf V / Plus ? (Alegro,Olx , przeszukałem sprzedają tylko komplet tzn. całą lampke a ja potrzebuje tylko szkiełko) Jak wiecie gdzie idzie to dostać to proszę o podpowiedź ,z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Brzezińska 47 [emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Brzezińska 47 [emoji3]Tam napewno maja i cena pewnie z kosmosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 to jedź na Wodzisławską, tam mają normalne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Brzezińska 47 [emoji3]Tam napewno maja i cena pewnie z kosmosu Może być tak , że używka z Allegro będzie droższa niż nowa z aso Nie takie cuda na Allegro bywały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Brzezińska 47 [emoji3]Tam napewno maja i cena pewnie z kosmosu Może być tak , że używka z Allegro będzie droższa niż nowa z aso Nie takie cuda na Allegro bywały I tu się zgodzę, nieraz tak bywa...zakupiłem w ASO swego czasu głupie zaślepki na dekiel z silnika. W sklepie zamiennik 5zł szt. Allegro 10 3szt a w ASO 1.70szt i ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 No chyba że tak no nic podjadę się zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Majstry pytanko..... ma ktoś z was Polsat Cyfrowy i odbiera kanały z satelity Astra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi