Matek Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 No chyba że tak no nic podjadę się zapytać Hm.. po poniedziałku jak jechalismy razem ogladac mieszkanie zniklo mi takie szkiełko.. Nie wiesz gdzie jest? kur.. 1 2 3 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 No chyba że tak no nic podjadę się zapytać Hm.. po poniedziałku jak jechalismy razem ogladac mieszkanie zniklo mi takie szkiełko.. Nie wiesz gdzie jest? kur.. 1 2 3 ! Hmm.. Nic mi o tym nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Panowie czy ktoś umiałby mi pomóc w znalezieniu nr katalogowego rury od intercooler'a do A4 B7 3.0TDI 204KM BKN 2005r chodzi o tą dolną rurę Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Która strona? Tu masz zrzut z etki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 DO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Która strona? Tu masz zrzut z etki. Dzięki wielkie [emoji106] DO WOW jednak żyjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 siema dzieje się tu coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Hi Czapki i takie tam... Jak sie część Austriaków i Niemców zjedzie to spota organizują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Panowie wiecie może gdzie regenerują odbłyśniki od soczewek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Lustra regeneruje np. Brych w Cieszynie, ja swoje stare wyrzuciłem bo nikt nie chciał na forumie. Robert tyś mioł czas coś napisać ? Artooro podaj termin jakiegoś spotkania chlorowego bo mi się już chyba wątroba zregenerowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 hello gdzie w miare szybko i dobrej cenie wrzuca mi opony na felgi z wyważeniem ? ktos cos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 U wulkanizatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 U wulkanizatora rzeczywiście. ciężko bylo sie kapnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 hello gdzie w miare szybko i dobrej cenie wrzuca mi opony na felgi z wyważeniem ? ktos cos ? Ceny u wulkanizatorów w całym Rybniku są bardzo podobne więc nie ważne gdzie zajedziesz cena będzie w miarę podobna Polecam: -warsztat na Radlinie, ul Rybnicka za Dralexem w stronę Wodzisławia -warszta na Nowinach ul. Budowlanych ATH Serwis -warsztat na ul.Żorskiej Gemini Q Serwis zależy gdzie masz bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 dzieki wielkie bede mial na uwadze myślałem ze ceny sa rozrzutne, no ale skoro tak to okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 U wulkanizatora rzeczywiście. ciężko bylo sie kapnąć Gdybym znowu mógł pomóc wal śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi