wiesiek3d Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Nie ma problemu, tylko rozciekł mi się piec c.o. i na razie brak czasu ale jak skończę to odezwę się do Was
blant88 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Nie ma problemu, tylko rozciekł mi się piec c.o. i na razie brak czasu ale jak skończę to odezwę się do Was
ROBERT Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Nie ma problemu, tylko rozciekł mi się piec c.o. i na razie brak czasu ale jak skończę to odezwę się do Was To ja bym Wieśku też poprosił jeżeli się da Mam ETKĘ 7.0 aktualizacja 799 ale nie szuka już po nr. VIN , u Ciebie to jeszcze działa ?
decks88 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 a wiecie moze cos na temat hardlock error? po instalacji wyskakuje mi takie cos przy probie uruchomienia programu mam 2 ETKi na kompie ale zadna mi nie dziala
ROBERT Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 u mnie też tak było ale kilka prób i zaskoczyło
decks88 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 mnie juz to tak wkur... 2 wersje sciagniete i ciagle to samo ze 4-5 prob i nic
A-rek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 wszystkim czesc Robert jak tam po urlopie :?:
ROBERT Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 czesc Robert jak tam po urlopie :?: Siemano Urlop jeszcze mam do piątku a tu k**wa leje :wallbash: Nad naszym wspaniałym morzem też pogoda nie rozpieszczała , także leczę (odtruwam)wątrobę
A-rek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Urlop jeszcze mam do piątku a tu ku***a leje no to masz czas ogarnac ten termostat. ps: dorwalem fajny kontakt prosto z niemiec z czesciami ori Audi/VW, a ceny mniejsze nawet do 30% od tych w ASO. jakbys cos potrzebowal ori to daj znac ja na dniach bede zamawial sobie paczuszke wiec jakby ktos cos potrzebowal to mozna zamowic na raz i podzielic sie przesylka
Guregoru Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Urlop jeszcze mam do piątku a tu ku***a leje no to masz czas ogarnac ten termostat. ps: dorwalem fajny kontakt prosto z niemiec z czesciami ori Audi/VW, a ceny mniejsze nawet do 30% od tych w ASO. jakbys cos potrzebowal ori to daj znac ja na dniach bede zamawial sobie paczuszke wiec jakby ktos cos potrzebowal to mozna zamowic na raz i podzielic sie przesylka Zamów mi B8 z silnikiem 3.0 TFSI na full wypasie, jak dojdzie to mi przedzwoń to sobie odbiorę
A-rek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zamów mi B8 z silnikiem 3.0 TFSI na full wypasie, jak dojdzie to mi przedzwoń to sobie odbiorę nie wiem czy sie zmiesci do tej mojej przesylki
Guregoru Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zamów mi B8 z silnikiem 3.0 TFSI na full wypasie, jak dojdzie to mi przedzwoń to sobie odbiorę nie wiem czy sie zmiesci do tej mojej przesylki To napisz im że może być wysłana w drugiej paczce
ROBERT Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 no to masz czas ogarnac ten termostat Już wymieniłem _________________________________________________ dorwalem fajny kontakt prosto z niemiec z czesciami ori Audi/VW, a ceny mniejsze nawet do 30% od tych w ASO. jakbys cos potrzebowal ori to daj znac ja na dniach bede zamawial sobie paczuszke wiec jakby ktos cos potrzebowal to mozna zamowic na raz i podzielic sie przesylka Właśnie napisałem do TOMKA po to sprzęgiełko i pasek alt. mógłbyś sprawdzić ceny takich części : pasek - 03G 903 137 E i rolka - 038 903 119 K (tego nr. nie jestem pewien bo ETKA nie szuka już mi po nr. VIN ale na 99.9% jest taki , na rolce jest tylko taki nr. INA F-227628.6 ) :?:
blant88 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ps: dorwalem fajny kontakt prosto z niemiec z czesciami ori Audi/VW, a ceny mniejsze nawet do 30% od tych w ASO. jakbys cos potrzebowal ori to daj znac ja na dniach bede zamawial sobie paczuszke wiec jakby ktos cos potrzebowal to mozna zamowic na raz i podzielic sie przesylka Arku to po ile umiałbyś załatwić termostat do mojej niuni
ROBERT Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 044 121 113 W MAGRO - 120 pln , dziś kupiłem już drugi w ciągu dwóch ostatnich miesięcy
wiesiek3d Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Robert niestety etka 7.0 już nie wyszukuje po vin, podobno zablokowali serwery. Napiszcie ile mam tego nagrać bo muszę wysłać mamuśkę po płyty, jeszcze L4 mi się przykleiło i 38 stopni gorączki A ja kupiłem rok temu termostat w zwykłym sklepie z częściami i działa, a nie masz gwarancji na te termostat? przecież to ASO :gwizdanie:
bromash Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Napiszcie ile mam tego nagrać bo muszę wysłać mamuśkę po płyty, jeszcze L4 mi się przykleiło i 38 stopni gorączki Wiesiek, jak się da to ja też poproszę.
ROBERT Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Gwarancja jest jakobyś założył go u nich, a tak to w k**wę kombinowania Wiesiek ja też się piszę , na następnym zlocie jakoś się dogadamy
A-rek Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 mógłbyś sprawdzić ceny takich części : pasek - 03G 903 137 E i rolka - 038 903 119 K (tego nr. nie jestem pewien bo ETKA nie szuka już mi po nr. VIN ale na 99.9% jest taki , na rolce jest tylko taki nr. INA F-227628.6 ) pasek - 75 zl (brutto) rolka - 110 zl a wiesz jakie sa ceny w ASO :?: Arku to po ile umiałbyś załatwić termostat do mojej niuni podaj nr to ci podam cene po nr od Roberta wyszlo 110 zl A ja kupiłem rok temu termostat w zwykłym sklepie z częściami i działa u mnie rowniez nie ori dziala Wiesiek ja niby ETKE mam na lapku ale potrzebowal bym pomocy zeby ja uruchomic
ROBERT Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Szkoda , za późno To w bardzo podobnych cenach zamówiłem przed chwilą u TOM77 rolka INA 110 pln i pasek Conti 55 pln A jak długo będziesz miał takie dojście do ori części w takich cenach :?: W przyszłym roku chcę robić kpl. rozrząd Nr. termostatu który podałem pasuje do [AFN] jak i większości 1.9 TDI i w MAGRO kosztuje 120 pln + 6 pln oring do niego [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 11:37_________________________________________________ pasek - 75 zl (brutto) rolka - 110 zl a wiesz jakie sa ceny w ASO :?: U GAJOSA : pasek 03G 903 137 E - 85.36 pln rolka 038 903 119 K - 98.34 pln - brak takiej w Polsce trzeba zamawiać z DE
Rekomendowane odpowiedzi