Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra spadam bo mnie juz ten telefon meczy :hi: dobrej nocki Wilma :wink4:

ja tez sie zbieram :hi:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to ja się sama pomęczę :(:hi:

Opublikowano

No no ale sie rozpisali :gwizdanie:

o bajkach :gwizdanie:

:decayed:[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 20:55_________________________________________________

co robia faceci w delegacji? delegalizuja swojzwiazek malzenski :polew:

a co kobiety deligalizujacych zwiazek? :naughty:

jak co kobiety sa kurami domowymi :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie ma co tak zacieszać, bo Was jest większość a ja sama bidulinka... :(

oj juz wcale nie taka bidulina ;) czuc ze masz mocna psyche :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

dobrej Seves :hi:

Opublikowano

staram się :wink4: ale nadal jestem w mniejszości... choć może to i lepiej :D

Opublikowano

Powiem ci H4mm3R tak jak potrzebujesz auto tylko obmyć z soli itp. to jak najbardziej co prawdaż nie ma tam pompy aluminiowej i przez to bedziesz mogl nia pracowac praca ciągłą do 15min max. musisz dać im poodychac bo szybko sie grzeją , ale spokojnie mozesz ją wziąść aha i ta pianownica sie opłaca :good: bier ją sama ta piana kosztuje 60zł a pianownica w serwisie 100zł lekko :wink4:[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 21:54_________________________________________________i bym zapomniał musiałbyś dokupić do myjki jeszcze to http://allegro.pl/filtr-wody-oryginalny-myjka-karcher-do-k-okazja-i1327381177.html bo jakbyś kiedyś oddawał na gwarancje i nie miałbyś tego to nie zrealizują ci jej pojeby :kwasny: bo jest to zalecane ale mają nawet racje ponieważ nawet nie wiesz ile w wodzie jest kamienia :>[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 22:00_________________________________________________Panowie macie może jakieś dojście do tanich a dobry akumulatorów :?:

Opublikowano

Pisz do TOM77 :wink4:

Opublikowano

:hi: hello synki

i Kobiety :gwizdanie:

ale dzis mam kryzys :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

co sie dzieje :?:

Opublikowano

co sie dzieje :?:

jestem zmeczony i spiacy juz od samego rana :decayed:

fury nie mam a sprinter do garazu sie nie miesci wiec z samego rana mnie drapanie szyby czekalo :rolleyes: zwykle to pomaga sie obudzic ale dzis jakos nie zadzialalo :no:

Opublikowano
  • Autor

mamy juz czwartek wiec nie dziwne ze zmeczenie daje juz znaki, ale jeszcze jutro i sobotni spot :drinks:

a u mnie tez dzisiaj bedzie wesolo bo ide do banku :baseball: w sprawie mojej hipoteki, bo robia mi jakies problemy i chca mnie psychicznie i finansowo wykonczyc :evil:

Opublikowano

mamy juz czwartek wiec nie dziwne ze zmeczenie daje juz znaki, ale jeszcze jutro i sobotni spot :drinks:

sobotnia spoto-imprezka :kox: :kox: :kox:

:travolta:

a u mnie tez dzisiaj bedzie wesolo bo ide do banku :baseball: w sprawie mojej hipoteki, bo robia mi jakies problemy i chca mnie psychicznie i finansowo wykonczyc :evil:

uuuuuuuuuuu to w takim razie bejsbola wez koniecznie :baseball: :baseball: :baseball:

Opublikowano
  • Autor

nawet firma windykacyjna sie juz do mnie zglosila, a ja wiem ze nie mam sobie nic do zarzucenia.

mysle czy nie skontaktowac sie z jakims prawnikiem zeby ich troche utemperowal.....

jak ktos moze mi polecic jakiegos dobrego i w miare taniego prawnika to prosze o kontakt na PW :)

Opublikowano

nawet firma windykacyjna sie juz do mnie zglosila, a ja wiem ze nie mam sobie nic do zarzucenia.

mysle czy nie skontaktowac sie z jakims prawnikiem zeby ich troche utemperowal.....

jak ktos moze mi polecic jakiegos dobrego i w miare taniego prawnika to prosze o kontakt na PW :)

Arek a jaki oni maja problem do Ciebie? tak w ogole?

Opublikowano
Opublikowano

hello Synku kope lat :naughty::hi:

Opublikowano
  • Autor

ze nie zaplacilem polowy jednej raty i mam niedoplate i juz mnie strasza firma windykacyjna :wallbash:[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 09:14_________________________________________________

Guru jak tam "ruiny" :?: wytrzymaja do soboty :gwizdanie:

Opublikowano

hello Synku kope lat :naughty::hi:

No dawno mnie na żadnej imprezie nie było :decayed:

Guru jak tam "ruiny" :?: wytrzymaja do soboty :gwizdanie:

Ruiny muszą tylko czy ja dam radę :kox:

Opublikowano

ze nie zaplacilem polowy jednej raty i mam niedoplate i juz mnie strasza firma windykacyjna :wallbash:

jak masz niedoplate to wg mnie tylko strasza i nie masz sie co martwic..

no chyba ze Ci sie niedoplata ciagnie juz jakis czas :confused4:

Opublikowano