Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:rolleyes: dobra koniec :bla: :bla: :bla: lecę po dzieciaki :hi:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:rolleyes: dobra koniec :bla: :bla: :bla: lecę po dzieciaki :hi:

Fakt... koniec demoralizacji! :) baw się dobrze :hi:

Opublikowano

:hi: po robocie

Panowie to zna ktoś dobre a tanie aku :?: pisałem do TOM77 to odpisał że nie wysyłają aku :kwasny:

Opublikowano

:hi: po robocie

Daniel jak TOM nie wysyła akumulatorów to podjedź do jakiegoś motoryzacyjnego , poszukaj może będą jakieś promocje ... i kup jakiejś znanej firmy a nie jakieś Chińskie , osobiście polecam Centrę - powiedzmy średnia półka cenowa ale b. dobra jakość ( miałem taki i trzy lata gwarancji na niego dostałem ) , wiem że Varta i Bosch robią bardzo dobre akumulatory ... teraz w moim aucie siedzi jeszcze ORI aku firmy MOLL ( bardzo dobre ale i bardzo drogie akumulatory )

Opublikowano

Na leśnej polanie spotyka się jeż i skuns. Jako, że wcześniej nie znali swoich gatunków to badają teren.

Skunks - Ooo Pierwszy raz Cię tutaj widzę. Jesteś taką małą kuleczką, masz na sobie kolce...hmmm Ty musisz by jeż.

Jeż - Tak dokładnie jestem jeżykiem. Szczerze mówiąc ja Ciebie też tutaj nie widziałem. Ale widze, ze jesteś jakiś taki ciemny, śmierdzisz jak c**j to musisz byc rumun.

Opublikowano

:hi: z wieczora

Na leśnej polanie spotyka się jeż i skuns. Jako, że wcześniej nie znali swoich gatunków to badają teren.

Skunks - Ooo Pierwszy raz Cię tutaj widzę. Jesteś taką małą kuleczką, masz na sobie kolce...hmmm Ty musisz by jeż.

Jeż - Tak dokładnie jestem jeżykiem. Szczerze mówiąc ja Ciebie też tutaj nie widziałem. Ale widze, ze jesteś jakiś taki ciemny, śmierdzisz jak ch***j to musisz byc rumun.

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano
  • Autor

takie rzeczy to sobie sam robie :>

Jeż - Tak dokładnie jestem jeżykiem. Szczerze mówiąc ja Ciebie też tutaj nie widziałem. Ale widze, ze jesteś jakiś taki ciemny, śmierdzisz jak ch***j to musisz byc rumun.

dobre :polew:

Opublikowano

:polew::nabijasie:[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 18:41_________________________________________________

:hi: z wieczora

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

:hi:

Opublikowano

Należy zauważyć że do rumunów nie strzela się przy paśnikach ( czytaj miejscach żebrania)

Opublikowano

Beda jakies B6-eczki na spocie?? Jak dobrze pojdzie to wpadne looknac na Wasze furmanki:)

Opublikowano

:hi:Wilma[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 18:53_________________________________________________

Beda jakies B6-eczki na spocie?? Jak dobrze pojdzie to wpadne looknac na Wasze furmanki:)

No mowa, a jesteś w Rybniku :?: bo z Polanicy troche daleko :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 18:57_________________________________________________ :hi: spadam na nockę

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

co tam panowie :?:

Opublikowano

na spota do wodzia nie jedziesz ? :no: