Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz to Robert już nic nie napisze bo czeka na 500 :naughty:

gdzie tam pinset :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to dawaj a jo se legna :decayed:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 16:40_________________________________________________Dzisiaj przyszły mi lustra do reflektorów będę je dawał do regeneracji a potem popalę Was światłem :shocked:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 16:42_________________________________________________Kur*a nie kupujcie taniego płynu do sprysków w Realu tak jeb*e że aż rzygać sie chce :sick3:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 16:44_________________________________________________I znowu cisza,no jasny ch*j ida stąd i nie przida ;(

Opublikowano

No to dawaj a jo se legna :decayed:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 16:40_________________________________________________Dzisiaj przyszły mi lustra do reflektorów będę je dawał do regeneracji a potem popalę Was światłem :shocked:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 16:42_________________________________________________Kur*a nie kupujcie taniego płynu do sprysków w Realu tak jeb*e że aż rzygać sie chce :sick3:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 16:44_________________________________________________I znowu cisza,no jasny ch*j ida stąd i nie przida ;(

Ja kupiłem koncentrat z SONAX'a drogi ale dobry :good:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 16:46_________________________________________________Dobra ja idę na obiadzik :naughty:

Opublikowano

Ja kupiłem koncentrat z SONAX'a drogi ale dobry :good:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 16:46_________________________________________________Dobra ja idę na obiadzik :naughty:

tuż smacznego :wink4:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 16:50_________________________________________________

lustra do reflektorów ??? tzn. ten chrom w środku ? będziesz lampy rozklejał :P ? to walnij je na schwarz przy okazji :naughty:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 16:51_________________________________________________bydzie black madafaka :decayed:

Opublikowano

lustra do reflektorów ??? tzn. ten chrom w środku ? będziesz lampy rozklejał :P ? to walnij je na schwarz przy okazji :naughty:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 16:51_________________________________________________bydzie black madafaka :decayed:

Nie lustra do reflektorów soczewkowych bo one se wypalają :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pany czy to ktoś z Rybnika? Bo powiedziałbym że jego nick, to nr. rejestracyjny :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=172581.0

pewnie z Rybnika :)

wymieniłem postoje na LED,do tego trza mieć palce długie jak pianista i mocne jak pudzian :wallbash: godzinę się z tym męczyłem no i rozpierdoliłem osłonę żarówki :angry: ale siedzą na swoich miejscach i cieszą oko :naughty:

Gdzie kupiłeś :?:

Wiesiek ja kupowalem w Skalaku, tam maja duzy wybor :wink4:

Opublikowano

Mają na gniazdo żarówki :?: a ile dałeś :?:

Opublikowano

tam mają w c**j drogo :wallbash: :wallbash: :wallbash::thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Mają na gniazdo żarówki :?: a ile dałeś :?:

nie pamietam dokladnie ale chyba z 10-12 zl

tam mają w ch***j drogo :wallbash: :wallbash: :wallbash::thumbdown:

a gdzie w Rybniku maja taniej i taki duzy wybor :?:

ja lata juz kupuje roznego rodzaju duperele w Skalaku

ciekawe co sie z Seves'em dzieje :mysli:

Opublikowano

jeżeli chodzi o led'y to naprzeciwko salonu audi są sklepy i tam jest taki sklep ktory nazywa sie tuning coś tam i tam ma fajny wybór ledów i w rozsadnej cenie 4-9zł

Opublikowano
  • Autor

jeżeli chodzi o led'y to naprzeciwko salonu audi są sklepy i tam jest taki sklep ktory nazywa sie tuning coś tam i tam ma fajny wybór ledów i w rozsadnej cenie 4-9zł

i nawet mam tam u nich znizke :decayed:

Opublikowano

I podobno są też tam zestawi HID ? Arek ile masz tam zniżki ? Jakby mieli 5000k to bym je tam kupił :naughty: :gwizdanie: :rolleyes:

Wszelkiego rodzaju elementy elektryczne/elektroniczne polecam kupować w sklepie/hurtowni obok byłego LOK-u w Rybniku (obok sklepu z garniturami "Lazar") - mają najtaniej i b. duży wybór :wink4:

Opublikowano

Jest też sklep na Hutniczej za mechanikiem ,tylko pytanie czy w tych sklepach mają diody na cokół żarówek W5W.

Dowiemy sie w krótce

Opublikowano

Ja kupiłem dziś w nowym Auchanie w Gliwicach (obok zjazdu na A4) 2szt. LED W5W (białe) za 2.99 zł :naughty:

Na pewno długo nie wytrzymają ale ... zobaczymy :wink4:

[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 20:46_________________________________________________

Jest też sklep na Hutniczej za mechanikiem ,tylko pytanie czy w tych sklepach mają diody na cokół żarówek W5W.

Dowiemy sie w krótce

Dokładnie :good: też jest na pewno tańszy od "Scalak'a" :wink4:

Opublikowano

Ja kupiłem dziś w nowym Auchanie w Gliwicach (obok zjazdu na A4) 2szt. LED W5W (białe) za 2.99 zł :naughty:

Wieśkowi nie kupiłeś :shocked::thumbdown:

Opublikowano

Wieśkowi nie kupiłeś :shocked::thumbdown:

:embarrassed:

pseplasam ;(

Opublikowano

No to jutro się pylniesz i mi kupisz :good:

Opublikowano

Nie wiem ile wytrzymają ... zobaczymy :kox:

Były niebieskie i białe :wink4:

Kurna zapomniałem ... mogłem kupić więcej i sprzedawać po dyszce :wallbash:

:tongue4::kox:

[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 20:58_________________________________________________

No to jutro się pylniesz i mi kupisz :good:

:mysli::facepalm:

Opublikowano

Ok spadam do jutr narka :hi:

Opublikowano

Ok spadam do jutr narka :hi:

Nara :hi:

[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 21:02_________________________________________________Ależ tu cisza :gwizdanie:

Gdzie Wy przebywacie :?: :mysli: