Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nie :embarrassed:.

Nie mam kurna kiedy, jutro rano pojadę może mi zmienią.

Zalatany jestem trochę. :wallbash:,w robocie spędzam całe dnie ostatnio,a w sobotę lub niedzielę jakbym chciał to chłopaki nie robią.

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Biedna kobieta... ile to się namęczyć musi :gwizdanie:

A ma wyjście ?

:wink4:

Kopa w szanowną pupę zasadzić za takie szantaże :tongue4:

Opublikowano

Jeszcze nie :embarrassed:.

Nie mam kurna kiedy, jutro rano pojadę może mi zmienią.

Zalatany jestem trochę. :wallbash:,w robocie spędzam całe dnie ostatnio,a w sobotę lub niedzielę jakbym chciał to chłopaki nie robią.

Spoko , ale mówię Ci to góra 10/15 minut roboty :wink4: a jak ten czujnik nie działa dobrze silniczek dużo więcej sobie popija :wink4:

Opublikowano

Wilma ,ja zabijam je prądem,patrosze dynamitem ,a Kasia je tylko przygotowuje w zalewie i piecze , dużo z tym roboty.

Poniosło mnie :decayed:.

:polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 23:06_________________________________________________To jak on sobie więcej popija to i tak się teraz nie kapne ile więcej.

Normalnie po mieście ze 12 teraz , a ile więcej wsiorbie ? 1 l ? 2 l ?

Opublikowano

Wilma ,ja zabijam je prądem,patrosze dynamitem ,a Kasia je tylko przygotowuje w zalewie i piecze , dużo z tym roboty.

Brzmi jak jakiś typowo sadystyczny horror...

Biedny karp i biedna kobieta! :gwizdanie:

Opublikowano

A niektórzy piszą że 2.5 pali mu 8l/100km (i mniej) :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Dobrze wiem ile palą bo kuzyn ma :wink4:

Przykładowo mój bierze teraz ~ 7l/100km (według FIS'a a ten przekłamuje czasami o ~0.2 l/100km) :wink4:

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 23:12_________________________________________________

Brzmi jak jakiś typowo sadystyczny horror...

Biedny karp i biedna kobieta! :gwizdanie:

Teksańska Masakra :kox:

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 23:13_________________________________________________Dobra spadam :lazy:

Nara :hi:

Opublikowano

No to i ja już lecę :hi: Dobranoc

Opublikowano

9 w trasie i na spokojnie bez wariacji przy 100. Po mieście przy obecnych temperaturkach i jeździe 30-70 od świateł do świateł w korkach 12 spokojnie .

Też lecę kororowych :wink4:

:hi:

Opublikowano
:siema::hi:
Opublikowano

:hi: z roboty

Wilma jak nie ma karpia na stole to nie ma Wigilia Bożego Narodzenia i nic tego tradycyjnego w CAŁEJ POLSCE dania nie zastąpi, żywych nie musisz kupować możesz kupić tusze lub nawet filety.

Co to za sałatki i inne jedzonka to jest jeden jedyny wyjątkowy dzień w roku (czekam żeby już minął)

AMEN :przebiegly:

A tak nawiasem skąd wiesz o moczce i makówkach, tego nigdzie poza Oberschlesien i to nie całym nie jedzą. :mysli:

Opublikowano
:hi: widać kobieta światowa to wie że u nas moczka i makówki,a co do karpia to lubię patrzeć jak go zarzynam i podryguje jak w delirce :kox: :kox: :kox: a co do tych pierogów to wam wspułczuję u nas się to je w tygodniu,macie wielce ubogie menu nic wyjątkowego tylko na ten jedyny dzień w roku,a jeszcze u mnie jest zupa rybna z grzaneczkami, mniam tylko i wyłącznie na wilijo :decayed::slina:
Opublikowano

zupa rybna z grzaneczkami, mniam tylko i wyłącznie na wilijo :decayed::slina:

Właśnie zapomniałem ,mniam :slina:

Opublikowano

Ale tylko jak sobie ją sam zrobię :good:
Opublikowano

Czujniczek wymieniony.

Opublikowano

U mnie wszyscy jedzą taką zupę a ja nie :sick3: :sick3: :sick3: Dla mnie specjalnie jest zrobiony barszcyk z uszkami :wink4:

... a co do tych pierogów to wam wspułczuję u nas się to je w tygodniu ...

Właśnie wczoraj jadłem takie "swojskie" z kapustą i grzybami , z miesem , z serem i grzybami :naughty::slina:

Opublikowano

Skończcie k...wa o żarełku :disgust::slina: bo ja nadczo w robocie od rana jestem :angry:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 14:17_________________________________________________ :embarrassed: znowu mnie poniosło :notworthy:

Opublikowano

Czujniczek wymieniony.

I jak ? Działa bez zarzutów ?

Opublikowano

Na razie zrobiłem z 5 km więc się nie wypowiem czy aby się nie rypnie :wink4:. Z klimatronikiem wskazywała równo ta wskazówka przy liczniku. Ale jak pisałem to test na 5 km- więc żaden. Jeszcze się wkur....em bo sprzedali mi sam czujnik ,a o uszczelce zapomnieli powiedzieć ,ze też trzeba wymienić bo może cieknąć stara. Ech ,by trza wszędzie na wszystkim sie znać.

Opublikowano

No miałeś powiedzieć że chcesz też oring :wink4:

[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 14:38_________________________________________________

Oring - N 903 168 02 - 5 złoty w ASO

Czujnik temp. podwójny "zielony" - 059 919 501 A - 120 złoty w ASO

:wink4: