Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie rozumiem skąd te anty-bożonarodzeniowe nastroje...

Choinka jest śliczna...ja mam dużą i sztuczną, bo wygodna :P

Żarcie... ta... tu jest problem, ale ja nie poszczę i karpi nie zabijam i nie jadam...

Nerwówka jest, ale nie z mojej strony. Piękny śnieg... piękne świąteczne piosenki...piękna choinka...piękny nastrój... można dać ukochanej osobie prezent o jakim marzy (bo trzeba dobrze słuchać i zapamiętać, co chce posiadać)...

No i generalnie wszystko zależy od tego ile osób ma być. Im mniej tym lepiej...najpiękniej to tak we dwoje.. :rolleyes:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Żarcie... ta... tu jest problem, ale ja nie poszczę i karpi nie zabijam i nie jadam...

Nerwówka jest, ale nie z mojej strony. Piękny śnieg... piękne świąteczne piosenki...piękna choinka...piękny nastrój... można dać ukochanej osobie prezent o jakim marzy (bo trzeba dobrze słuchać i zapamiętać, co chce posiadać)...

No i generalnie wszystko zależy od tego ile osób ma być. Im mniej tym lepiej...najpiękniej to tak we dwoje.. :rolleyes:

typowo kobiece podejście do świąt, a facet znowu musi pastwić się nad kaprem :confused4:
Opublikowano

typowo kobiece podejście do świąt, a facet znowu musi pastwić się nad kaprem :confused4:

"kaprem"? chodzi Ci o karpia? wiesz u mnie z karpiem problemu nie ma, bo pod moim dachem nikt zabijać zwierząt nie będzie i w ogóle jestem przeciwna tradycji jedzenia karpi w święta... no i w ogóle ja ich i tak nie jem.

Opublikowano

To co jecie ? Karpia z paczki (w proszku) ?

:kox:

Opublikowano

Może filety śledziowe w sosie pomidorowym :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

To co jecie ? Karpia z paczki (w proszku) ?

Żadnych karpi. A już bankowo ja tego nie ruszę :tongue4: poza tym zawsze są pierogi... kapusta z grzybami...jakieś sałatki... a dla tych, którzy nie poszczą to jedzą co chcą :P

Opublikowano

Jak kurcze święta bez karpia ? To jak bez choinki .

Opublikowano

To od kogo to słyszałem że je karpie z paczki ? :mysli: .... a już wiem od Tomka :naughty:

:tongue4::kox:

Opublikowano

Nie lubię tradycji jedzenia karpia i koniec. Męczą je strasznie.. i w ogóle uważam, że powinno być zabronione sprzedawanie żywych karpi...

A choinka i to sztuczna się nie męczy.

To od kogo to słyszałem że je karpie z paczki ? :mysli: .... a już wiem od Tomka :naughty:

:tongue4::kox:

Na to już odpowiedziałam :tongue4:

Opublikowano

Ci z wawy tak mają :gwizdanie:

Opublikowano

Tomek Ty to gadałeś że jesz karpie z paczki :mysli:

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:43_________________________________________________

taaa... i nie wiedzą co to makówki , moczka ... :naughty:

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:44_________________________________________________Artur i jak czujnik wymieniony ? Działa ?

Opublikowano

Niet :no:

Opublikowano

I się wydało... :polew:

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:43_________________________________________________

taaa... i nie wiedzą co to makówki , moczka ... :naughty:

Większość mężczyzn to ledwo co zrobią w kuchni więc niby z jakiej okazji my miałybyśmy spędzać całe dnie i robić te makówki moczki itp?

Swoją drogą, zawsze możesz przywieźć własnej roboty! Jak przyjadę w styczniu :tongue4:

Opublikowano

Chyba Ty :mysli:

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:50_________________________________________________

I się wydało... :polew:

:gwizdanie:

Opublikowano

Nie rozumiem ale cóż jestem mało co inteligentny ,więc mogę :decayed: :gwizdanie:

Nie ważne ,przecież nie będziemy sie o karpika kłócić,w końcu idą święta :>

Mi jakby Kasia oznajmiła ,że na święta nie będzie karpia ,który parę dni leży w cebulce i occie,a dopiero w panierkę i na patelnię- to ......hmmmm.

,rozwód na drugi dzień :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Artur czujnik

Wymieniłeś ?

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:55_________________________________________________Kurna Arek nam jakoś ostatnio odpadł :mysli: :gwizdanie:

Opublikowano

Nie rozumiem ale cóż jestem mało co inteligentny ,więc mogę :decayed: :gwizdanie:

Nie ważne ,przecież nie będziemy sie o karpika kłócić,w końcu idą święta :>

Mi jakby Kasia oznajmiła ,że na święta nie będzie karpia ,który parę dni leży w cebulce i occie,a dopiero w panierkę i na patelnię- to ......hmmmm.

,rozwód na drugi dzień :polew: :polew: :polew:

Biedna kobieta... ile to się namęczyć musi :gwizdanie:

Opublikowano

Biedna kobieta... ile to się namęczyć musi :gwizdanie:

A ma wyjście ?

:wink4: