Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitać w te mroźne południe :hi:

:siema::hi:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany potrzebuję nakleić emblematy A4 na klapę. Jakieś wymiary ktoś może mi podrzucić ,w którym miejscu byłoby to jak " fabrycznie " ?

Opublikowano

Pany potrzebuję nakleić emblematy A4 na klapę. Jakieś wymiary ktoś może mi podrzucić ,w którym miejscu byłoby to jak " fabrycznie " ?

tutaj jest link do B6 ale w B5 jest podobnie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=133671.0[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 13:50_________________________________________________e są inne od lampy jest 32mm a od dołu klapy 94mm sprawdziłem u siebie tylko te 94 to nie od brzegu tylko w miejscu gdzie kończy się A4 linia leci równo z linią wyżłobienia wnęki rejestracji ciut powyżej kilka milimetrów
Opublikowano
:notworthy::)
Opublikowano
:wink4:
Opublikowano

42183458.jpg

[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 14:57_________________________________________________

są inne od lampy jest 32mm a od dołu klapy 94mm sprawdziłem u siebie tylko te 94 to nie od brzegu tylko w miejscu gdzie kończy się A4 linia leci równo z linią wyżłobienia wnęki rejestracji ciut powyżej kilka milimetrów

prawie trafiłeś :wink4: 33 i 95 :naughty:

Opublikowano

Skończcie już o tej zupie godać :sick3:

Właśnie... skończcie.. ja tego bym nie tknęła choćby z samego faktu, że te ryby...że głowy :sick3:

i tak jak Robert powiedział nie ma ch*** we wsi :!:

Opublikowano

:hi:

Chyba w Wa-wie :gwizdanie:

:kox:

[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 15:57_________________________________________________:siema: Tomek :wink4:

Masz grzane lusterka ?

Opublikowano

Chyba w Wa-wie :gwizdanie:

:kox:

Do nas się dużo wsi zjechało, więc problemu nie ma (czyt. zachowania ludzi) :naughty:

:siema: rybiorze, hanysy, gorole, hadziaje itp. :decayed:

:bry:

Opublikowano

...hadziaje itp. :decayed:

yno nie hadziaje :paker:

:tongue4:

[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 16:02_________________________________________________

:siema: Tomek :wink4:

Masz grzane lusterka ?

pewnie że mam :decayed:

Nie no bo mam spylić maty do podgrzewania lusterek w [b6] i [b7] ... kupiłem niepotrzebnie , okazało się że mam już grzane :wink4:

Opublikowano

taki cosik :wink4:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 16:06_________________________________________________jakbyś miał składane lusterka z S4 to bym kupił :decayed:

Opublikowano

taki cosik :wink4:

Chcesz kupić :?:

Bier te maty :ranting1:

[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 16:10_________________________________________________Kupiłem sobie maty napalony "wyrezaniem grzanych luster" a tu ZONK , miałem już grzane :kox:

Opublikowano
:siema: po robocie :wink4:
Opublikowano

:siema: po robocie :wink4:

priviet :hi:

Opublikowano

taki cosik :wink4:

Chcesz kupić :?:

Bier te maty :ranting1:

Drogie to mosz :tongue4:

Opublikowano

Ni no jak mosz , to ni , zostanie mi na zaś :wink4:

[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 16:20____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Pany może mi ktoś polecić jakąś myjnię automatyczna w Rybniku ? Ja zawsze w zimie raz na dwa/trzy tygodnie jadę na BP na myjnię , może zna ktoś lepszą :?:

Jak Wy sobie radzicie w zimie z myciem aut ? Ja jak wspomniałem raz na 2/3 tygodnie (w tym roku jeszcze nie byłem) jadę na myjnię automat. no chyba że mamy + 5oC to myje ręcznie :wink4:

Opublikowano

Pany może mi ktoś polecić jakąś myjnię automatyczna w Rybniku ? Ja zawsze w zimie raz na dwa/trzy tygodnie jadę na BP na myjnię , może zna ktoś lepszą :?:

Jak Wy sobie radzicie w zimie z myciem aut ? Ja jak wspomniałem raz na 2/3 tygodnie (w tym roku jeszcze nie byłem) jadę na myjnię automat. no chyba że mamy + 5oC to myje ręcznie :wink4:

Ja zawsze jeżdżę jak jest powyzej 0 obok salonu alfa romeo i fiat jest tak myjnia słonik czy cos takiego to za 15 zł umyje ci go recznie i wytrze na sucho :naughty::decayed:

Opublikowano

Ja zawsze jeżdżę jak jest powyzej 0 obok salonu alfa romeo i fiat jest tak myjnia słonik czy cos takiego to za 15 zł umyje ci go recznie i wytrze na sucho :naughty::decayed:

Jak temp. jest na + to sam sobie umyję :wink4: