Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest gdzieś na wierzchu? Wymienię sam pod blokiem teraz ,z narzędziami mam krucho w bagażniku .

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=45015.0 - ten drugi rys. jest do 2.5 TDI :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jutro chyba jednak podjadę do kumpla :wink4::embarrassed:

Opublikowano

65553033.jpg

:wink4:

Opublikowano

siemanko ludziska :> :wink4:

chopie zyjesz, kajś to był jak cie nie było :?: :>

siemanko ludziska :> :wink4:

:hi:

... i znów poszedł :wallbash: odezwie się znów dopiero za tydzień ...

hyhy .. bo ja jestem wtedy gdy was nie ma :chytry: a ogólnie to spoko , jak tam wam weekend mija :?:

PS. co byście powiedzieli jakbysmy jakis kulig zrobili :?: :>

Opublikowano

macie gumowe ORI dywaniki :?: powiedzcie jak radzicie sobie z wodą, która przelewa się przez rant dywanika przy podnóżku,bo już mnie to wnerwia,nawet niewielka ilość przewala się jak np. zjeżdżam z górki,tylko nie piszcie że mam z górki wciskać pedał gazu do oporu,a osuszanie gazetami doprowadza mnie do gorączki :wallbash:

Opublikowano

macie gumowe ORI dywaniki :?: powiedzcie jak radzicie sobie z wodą, która przelewa się przez rant dywanika przy podnóżku,bo już mnie to wnerwia,nawet niewielka ilość przewala się jak np. zjeżdżam z górki,tylko nie piszcie że mam z górki wciskać pedał gazu do oporu,a osuszanie gazetami doprowadza mnie do gorączki :wallbash:

porządniej wytrzepuj buty zanim usiądziesz za kierownicą :cool1:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

A tak na serio to jedno z lepszych rozwiązań :good:.

Ja mam szmaciane dywaniki i dla mnie to jest jedyne rozwiązanie .

Opublikowano

Ja mam ori dywaniki gumowe i jakoś nic się nie wylewa :mysli:

Opublikowano

bitte schön!

Opublikowano

Arturoo już w domu? :decayed:

Teraz dopiero bo mnie do pracy jeszcze ściągnęli . Dobrze ,że po wojarzach :wink4:

Ale jajca by były jakbym się tam koło tartaku całkiem bokiem postawił obok ciężarówki :shocked::evil:.

Opublikowano

Hello po łikyndzie :decayed:

Kurcze nikogo z Gliwic na nartach nie spotkałem ale pisali ze moje autko widzieli :cool1:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 07:20_________________________________________________Koleżanka z Wawy jakoś nie pisze czyżby ją zasypało :mysli: albo mąż wrócił.

Opublikowano
:siema:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 08:36_________________________________________________chyba oberwałem osłonę pod skrzynią, za dużo śniegu wciągło :confused4:
Opublikowano

:hi: nie da się otrzepać idealnie,może u Ciebie są wyższe ranty w tych dywanikach w B5 to jakaś porażka :confused4: a może Ty lecisz nad śniegiem :decayed:
Opublikowano

:siema:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 08:36_________________________________________________chyba oberwałem osłonę pod skrzynią, za dużo śniegu wciągło :confused4:

Przy Cyganku byś oberwal nowy przód :gwizdanie: :shocked:,osłonę wyrzucisz , a na wiosnę będzie nowa.

Opublikowano

Przy Cyganku byś oberwal nowy przód :gwizdanie: :shocked:,osłonę wyrzucisz , a na wiosnę będzie nowa.

Arturoo mówię Ci że nie liczy się Quattro a umiętności :decayed:

Opublikowano

Hello po łikyndzie :decayed:

Kurcze nikogo z Gliwic na nartach nie spotkałem ale pisali ze moje autko widzieli :cool1:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 07:20_________________________________________________Koleżanka z Wawy jakoś nie pisze czyżby ją zasypało :mysli: albo mąż wrócił.

Liczba cycków się tu drastycznie powiększyła i odstrasza :tongue4: i na Sevesa czekałam, bo ponoć miał przyjechać i S8 na które wyczekuje oglądać :gwizdanie:

A tak bardziej serio, to tak się wciągnęliście w rozmowy, że postanowiłam nie przeszkadzać...

PS :hi:

Opublikowano

Arturoo mówię Ci że nie liczy się Quattro a umiętności :decayed:

:good:

Wiem ,że dobrze jeździsz ale trza brać poprawkę ,że z przeciwka jedzie drugi taki jak Ty( :evil: ) lub ja(tu nie trza w sumie brać aż takiej poprawki :wink4::decayed: ) .